Gość Angelo #2176 Napisano 9 Października 2014 (edytowane) oczywiscie ze autentyczne... pewnie nie jeden spadl szkoda chlopakow...zawsze myslalem ze to zdjecie z budowy ESB... jednak czlowiek sie uczy cale zycie Edytowane 9 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2177 Napisano 9 Października 2014 No pewnie! Jak bym był przy lądowaniu na księżycu! Ostatecznie w Neptunie widziałem! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2178 Napisano 9 Października 2014 czemu nie przeciez ludzie na codzien tam pracowali... raczej by niemieli problemu przypozowac do zdjecia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2179 Napisano 9 Października 2014 Tia! ale tylko nieliczni śmigali w kamaszkach po belkachbez sznurówek. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #2180 Napisano 9 Października 2014 Czytałem kiedyś, że do takich robót brali jakieś plemię Indian, które nie odczuwało lęku wysokości...Choć to mogła być tylko czerwona propaganda mająca pokazać jak wyzyskiwani byli rdzenni Amerykanie.... 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2181 Napisano 9 Października 2014 Czytałem kiedyś, że do takich robót brali jakieś plemię Indian, które nie odczuwało lęku wysokości...Choć to mogła być tylko czerwona propaganda mająca pokazać jak wyzyskiwani byli rdzenni Amerykanie.... Mohawkowie. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #2182 Napisano 9 Października 2014 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2183 Napisano 9 Października 2014 A na belce siedzą same indiany!Plemienne jakby nie było! A ile worów magnezji zużył fotografprzy tej pogodzie i odległości.Toć aparat na sztaludze miałz laserowym ustawianiem ostrościszczególnie tła. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2184 Napisano 9 Października 2014 (edytowane) To jeden z tych! Co na belce siedział? Ale ziarno! Wyszło.....Dosypałeś za dużo tego proszku? Edytowane 9 Października 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2185 Napisano 9 Października 2014 A na belce siedzą same indiany!Plemienne jakby nie było! A ile worów magnezji zużył fotografprzy tej pogodzie i odległości.Toć aparat na sztaludze miałz laserowym ustawianiem ostrościszczególnie tła. mozliwe Lechu...nieznam sie na fotografii...ale myslalem ze to mozliwe... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2186 Napisano 9 Października 2014 Nie tylko w dzisiejszych czasachbyło, jest wszystko możliwe? A na fotografii się znam, a jakże! Jak świnia na gwiazdach. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2187 Napisano 9 Października 2014 ja tez sie znam najladniejsze mi wychodza na ipadalu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4633 #2188 Napisano 9 Października 2014 (edytowane) 2014-08-02-586.jpg Jednooki, jednoręki, jednonogi Moderator czyli "Rycerz który mówi Ni !!" Edytowane 9 Października 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2189 Napisano 9 Października 2014 Marcin ,tak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko moderatora? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4633 #2190 Napisano 9 Października 2014 Dobrze, że mnie taka rozmowa ominęła , ale Ci najstarsi Moderatorzy...może takie przechodzili Symulacja tego co ich może spotkać w kontakcie z forumowiczami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1724 #2191 Napisano 9 Października 2014 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2192 Napisano 10 Października 2014 Zdjecie.z tymi siedzacymi na belce jest jak najbardziej autentyczne. Można poszukać klipów filmowych jak kiedyś budowali wieżowce. A ponieważ zawodowo zajmuje się takimi projektami to dodatkowo mnie takie historyczne fakty interesują. Nie ma żadnej ściemy tak kiedyś się pracowało. Przy budowie Hoover dam tez zginęło ponad 100 osób, takie realia były w latach 30 stych 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2193 Napisano 10 Października 2014 Szkoda chlopakow... wlasnie tez widzialem takie klipy i sie zastanawialem... Irek jestes architektem lub inzynierem... pochsznila mi sie klawiatura dlaego zamiast z.zapytania stawiam kropki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2194 Napisano 10 Października 2014 Architekci to z reguły moi najwięksi wrogowie, chciałbym powiedzieć co o niektórych myślę `%^><¤¡÷$•±|«»&¡÷¡<}^%»_«¡¥¡ i nie chce już mi się nawet kończyć :-). Najlepiej było jak kiedyś na takim spotkaniu biznessowym( juz nie wytrzymalem) wstałem i powiedziałem że chciałbym widziec tego kut...sa co takie cos wymyślił, jak łatwo się domyslec facet siedział po drugiej stronie stołu ,nie mialem zielonego pojęcia bo nie było go na liście uczestników 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23511 #2195 Napisano 10 Października 2014 To zdjęcie kojarzy mnie się ze słynną fotografią "Lunch in the sky"To zdjęcie, ala obraz mam na ścianie. Jest świetne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #2196 Napisano 10 Października 2014 Nawet jeśli to zdjęcie to fejk to na sto procent takie sytuacje miały miejsce. Każdy kto robił na budowie wie jak się je i w ogóle co się dzieje z BHP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2197 Napisano 10 Października 2014 Gdy czterdziecha mija torba dłuższą od kija Torba dłuższa niż fuzyja... tak to znam 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2198 Napisano 10 Października 2014 Architekci to z reguły moi najwięksi wrogowie, chciałbym powiedzieć co o niektórych myślę `%^><¤¡÷$•±|«»&¡÷¡<}^%»_«¡¥¡ i nie chce już mi się nawet kończyć :-). Najlepiej było jak kiedyś na takim spotkaniu biznessowym( juz nie wytrzymalem) wstałem i powiedziałem że chciałbym widziec tego kut...sa co takie cos wymyślił, jak łatwo się domyslec facet siedział po drugiej stronie stołu ,nie mialem zielonego pojęcia bo nie było go na liście uczestników Acha to juz wiem...to sie koles zdziwil, jak to uslyszal haha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #2199 Napisano 26 Października 2014 Jesienny spacer z dziećmi po mieście:)Moje pociechy - 3 letnia Pola i Półroczny Poldek 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2200 Napisano 27 Października 2014 Gratuluje dzieciaczkow U mnie tak samo tylko dwie dziwczynki 3 i 1,5 roczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach