nash13 16 #2251 Napisano 30 Listopada 2014 Robnyc ciekawą prace masz ale nie zazdroszczę US to policyjny kraj, pracy w bròd pewnie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #2252 Napisano 30 Listopada 2014 To ja tez sie ujawnie w sportowym wcieleniu Co to za liga i drużyna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4067 #2253 Napisano 1 Grudnia 2014 US to policyjny kraj, pracy w bròd pewnie :-) ludzi duzo, policjantow malo i bron latwo dostepna, dlatego nie dziwcie sie ze tu sie z ludzmi policja nie patyczkuje 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masterzomp 8 #2254 Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) po krotkim poscigu nie wiem co Amerykanie mają z tymi suvami, przecież nawet dziecko wie ze tym się nie da uciekać , pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 2014 przez masterzomp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2255 Napisano 1 Grudnia 2014 ludzi duzo, policjantow malo i bron latwo dostepna, dlatego nie dziwcie sie ze tu sie z ludzmi policja nie patyczkuje Niezla akcja... niezle masz wrazenia w tej pracy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4839 #2256 Napisano 1 Grudnia 2014 Nie dziwię się, że kolega musi się tak często odstresować zakupem nowego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #2257 Napisano 1 Grudnia 2014 A barman to oczywiscie stary przyjaciel i emerytowany policjant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #2258 Napisano 1 Grudnia 2014 US to policyjny kraj, pracy w bròd pewnie :-) tru ... 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4067 #2259 Napisano 1 Grudnia 2014 zona by mnie walkiem przywitala gdybym po pracy poszedl do knajpy.... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4067 #2260 Napisano 1 Grudnia 2014 ten pan pod przescieradlem mial wyjatkowego pecha, jego samochod przekoziolkowal, on wypadl przez przednie okno, (nie zapial pasow) i wlasny samochod go przygniotl 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4067 #2261 Napisano 1 Grudnia 2014 ale sa tez ciekawsze dni, np parada syrenek 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #2262 Napisano 1 Grudnia 2014 zona by mnie walkiem przywitala gdybym po pracy poszedl do knajpy....Atak na policjanta? Od razu w dyby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2263 Napisano 7 Grudnia 2014 To i ja wkleje takie mniej poważne - wekend się zaczął więc na wesoło - na mięśnie nie zwracajcie uwagi To z kampanii wyborczej w Slupsku? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #2264 Napisano 7 Grudnia 2014 A barman to oczywiscie stary przyjaciel i emerytowany policjant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2265 Napisano 7 Grudnia 2014 zona by mnie walkiem przywitala gdybym po pracy poszedl do knajpy....Zglosisz przemoc domowa wtedy.. Zaloza wam niebieska ksiege i ostrzezenie dla malzonki od prokuratora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2266 Napisano 7 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5784 #2267 Napisano 7 Grudnia 2014 To z kampanii wyborczej w Slupsku?Nie....to zdjęcie z urlopuJak było na wyborach w Słupsku nie wiem bo nie byłem ale kolega widzę "zorientowany" ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2268 Napisano 7 Grudnia 2014 Nie....to zdjęcie z urlopuJak było na wyborach w Słupsku nie wiem bo nie byłem ale kolega widzę "zorientowany" ???:-) :-) :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 210 #2269 Napisano 8 Grudnia 2014 Ej no wypraszam sobie - nic takiego nie miało miejsca w trakcie kampanii w Słupsku !!! 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2270 Napisano 17 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #2271 Napisano 17 Grudnia 2014 "Poprawiło" się koledze... chyba, że Agnieszka Cię pogrubia. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26650 #2272 Napisano 17 Grudnia 2014 Jako autor tego zdjęcia mogę potwierdzić, Łukasz jest smukły i zgrabny, za to p. Agnieszka jeszcze bardziej :-) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 34622 #2273 Napisano 17 Grudnia 2014 Zorganizowałbyś może jakiś podstolik z udziałem Agnieszki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bromborek 98 #2274 Napisano 17 Grudnia 2014 widać nawet kawałek zegarka u tej pani... co za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2275 Napisano 17 Grudnia 2014 Jako autor tego zdjęcia mogę potwierdzić, Łukasz jest smukły i zgrabny, za to p. Agnieszka jeszcze bardziej :-) Jako osoba na zdjęciu, którego jesteś autorem mogę powiedzieć - kłamiesz Pan jak z nut :-)Ja jestem gruby z natury, za to p. Agnieszka szczupła - stąd ten uderzający kontrast. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach