Gość Angelo #2526 Napisano 21 Maja 2015 AAAaaaa Pan pogodynka a co ma na nadgarstku Pan od pogody? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 9121 #2527 Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) To na szyi to zamiast znaczków zaiwanionych z mercedesów Edytowane 21 Maja 2015 przez Enkil 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5795 #2528 Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) a co ma na nadgarstku Pan od pogody?No jak co? zegarek A Enkil - a to zupełnie inaczej sobie wyobrażałem Edytowane 21 Maja 2015 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #2529 Napisano 21 Maja 2015 a co ma na nadgarstku Pan od pogody? Nie pamiętam. Może ktoś zgadnie? 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #2530 Napisano 21 Maja 2015 To na szyi to zamiast znaczków zaiwanionych z mercedesów Nie martw się jakoś to będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #2531 Napisano 21 Maja 2015 To na szyi to zamiast znaczków zaiwanionych z mercedesów Dr House? 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 9121 #2532 Napisano 21 Maja 2015 Nie martw się jakoś to będzie Wlasnie nie wiadomo. Nieglugo zona się dowie 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2533 Napisano 21 Maja 2015 Dr House? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 9121 #2534 Napisano 21 Maja 2015 A Enkil - a to zupełnie inaczej sobie wyobrażałem Z powodu twego awatara, tez mam o tobie pewne (zapewne błędne) wyobrażenie jest tu gdzieś twoja fotka? 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5795 #2535 Napisano 21 Maja 2015 Z powodu twego awatara, tez mam o tobie pewne (zapewne błędne) wyobrażenie jest tu gdzieś twoja fotka? Jest http://zegarkiclub.pl/forum/topic/35591-jak-wygl%C4%85damy/page-105Awatar jest z innego powodu - koleżanki mi powiedziały że taki właśnie będzie mi pasował chyba im się nos podobał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #2536 Napisano 21 Maja 2015 Co Wy tak z tymi garniturami ponuraki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #2537 Napisano 21 Maja 2015 Co Wy tak z tymi garniturami ponuraki?Lans 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1404 #2538 Napisano 21 Maja 2015 Jest http://zegarkiclub.pl/forum/topic/35591-jak-wygl%C4%85damy/page-105Awatar jest z innego powodu - koleżanki mi powiedziały że taki właśnie będzie mi pasował chyba im się nos podobał Dobre koleżanki na ogół się nie mylą, bo zapewne sprawdzały i wiedzą, że zasada mnożenia długość nosa razy cztery u Ciebie się sprawdza. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2539 Napisano 21 Maja 2015 Dobre koleżanki na ogół się nie mylą, bo zapewne sprawdzały i wiedzą, że zasada mnożenia długość nosa razy cztery u Ciebie się sprawdza. Eeee mnożenie długości nosa razy 4 to pikuś... , Gość to jest ten co musi dzielić długość nosa przez 4 I DAJE RADĘ (nie dotyczy Pinokio) 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #2540 Napisano 21 Maja 2015 Widzę Piotrze, że te tematy Ci bliskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #2541 Napisano 21 Maja 2015 Nie pamiętam. Może ktoś zgadnie?Tissot T-touch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 9121 #2542 Napisano 21 Maja 2015 Jest http://zegarkiclub.pl/forum/topic/35591-jak-wyglądamy/page-105Awatar jest z innego powodu - koleżanki mi powiedziały że taki właśnie będzie mi pasował chyba im się nos podobał O widzisz, jednak podobny jesteś do awatara 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #2543 Napisano 22 Maja 2015 Co Wy tak z tymi garniturami ponuraki? No cóż ja poprostu lubię garnitury, wciągnąłem się w temat męskiej elegancji i mi to odpowiada :-). Był to zwykły biznesowy Lantier od Vistuli, więc overdress'a nie popełniłem ;-)Żeby nie było offtopa, fotka bez garniaka :-) 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #2544 Napisano 22 Maja 2015 Lubić garniaki to jedno, ale jak się ma pracę jaką się ma (mówię o sobie), to człowiek może bardzo odzwyczaić się, od koszul,etc, a co dopiero garniaków... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #2545 Napisano 22 Maja 2015 To fakt, życie jest przewrotne. Ten kto chcę nie ma okazji, ten co nie chcę mógłby lub musi. 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2546 Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) moja mala mistrzyni Edytowane 22 Maja 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #2547 Napisano 22 Maja 2015 Dałeś już coś do rozebrania?? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2548 Napisano 22 Maja 2015 tak, rozebrala mi ostatnio Mido... o sciane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #2549 Napisano 22 Maja 2015 tiiia... znam to... a potem to tłumaczenie... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #2550 Napisano 1 Lipca 2015 W ten weekend byliśmy w Pradze na kawalerskim... i co tu dużo mówić... fajnie było Mieliśmy też m. in. strzelanie z różnych broni i po wszystkim kilka fotek sobie zrobiliśmy na pamiątkę, więc 2 swoje wrzucę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach