tarant 2979 #4526 Napisano 16 Czerwca 2019 EditJuż wiem do toalety, ale to pomyliłeś faceta z papuciem domowym A prawdziwi faceci robią to gdziekolwiek podczas wykopu z półobrotu????? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4527 Napisano 16 Czerwca 2019 Raczej z upływającym czasem ;-)Celna, ładna uwaga. A prawdziwi faceci robią to gdziekolwiek podczas wykopu z półobrotu?????Wszyscy robią to w tym samym miejscu. Ale mowa była o skupieniu, ja jego szukam jak na zdjęciu, kolega sugeruje że skupienie osiąga podczas wizyt w toalecie, wolno mu oczywiście Reasumując, Mario myli filozofię wschodu ze sra..m 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70580 #4528 Napisano 16 Czerwca 2019 Celna, ładna uwaga. Wszyscy robią to w tym samym miejscu. Ale mowa była o skupieniu, ja jego szukam jak na zdjęciu, kolega sugeruje że skupienie osiąga podczas wizyt w toalecie, wolno mu oczywiście Reasumując, Mario myli filozofię wschodu ze sra..m Ja z zachodu to i mogę się nie znać... teraz załapałem, że to o medytację poszło - wyższy stan skupienia umysłu 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4529 Napisano 16 Czerwca 2019 Ja z zachodu to i mogę się nie znać... teraz załapałem, że to o medytację poszło - wyższy stan skupienia umysłu Źarty, lepiej się pośmiać niż kłócić Paradoksalnie w Twoim miejscu skupienia im rzadziej, tym częściej 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #4530 Napisano 17 Czerwca 2019 Toś się faktycznie kulturowo przeniósłMieszkałem też kilka lat w Twoich okolicach ( okolice Szklarskiej Poręby) i też mam taki sam wiosek. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8260 #4531 Napisano 17 Czerwca 2019 Mieszkałem też kilka lat w Twoich okolicach ( okolice Szklarskiej Poręby) i też mam taki sam wiosek. S7Dodam tylko w kwestii uzupełnienia poprzedniej mojej wypowiedzi, że jeżeli będziesz się przejmował wypowiedziami osób obalających browary pod sklepem o szóstej rano, to wątpię czy gdziekolwiek znajdziesz swoje miejsce.Myślisz że inni twoi sąsiedzi, którzy o szóstej rano mają inne zajęcia niż picie piwa pod sklepem, zwracają uwagę na to co mówią takie "elementy".? 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #4532 Napisano 17 Czerwca 2019 post-109557-0-80502200-1560680065_thumb.jpgMarek super piżama ;-)). tylko czemu spisz na podjeździe?? :-)))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #4533 Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Dodam tylko w kwestii uzupełnienia poprzedniej mojej wypowiedzi, że jeżeli będziesz się przejmował wypowiedziami osób obalających browary pod sklepem o szóstej rano, to wątpię czy gdziekolwiek znajdziesz swoje miejsce.Myślisz że inni twoi sąsiedzi, którzy o szóstej rano mają inne zajęcia niż picie piwa pod sklepem, zwracają uwagę na to co mówią takie "elementy".?Ale to nie tylko 'element' ale też Ci inni sąsiedzi odwalają maniane. Nawet moi rodzice będąc u mnie w odwiedzinach mają podobne spostrzeżenia. Choć nie powiem, region Lubelszczyzny bardzo urokliwy, szczególnie na Roztoczu bardzo mi się podoba. No w każdym razie, wiodę trochę cygańskie życie, taki stary jeszcze nie jestem, dzieci nie posiadam więc poszukuję już jakiejś nowej stanicy w fajnym miejscu, lecz koniecznie w Polsce. S7 Edytowane 17 Czerwca 2019 przez haker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #4534 Napisano 17 Czerwca 2019 Sąsiedzki monitoring może denerwować ale to ciekawski sąsiad nie jeden dom przed kradzieżą uratowałWarto dobrze żyć z sąsiadami czasem się przydająTo w dużych miastach ludzie w jednym bloku nie mówią sobie dzień dobry a na wsi w parku mówi się nawet tym których nie znamy PozdrawiamWieśniak od urodzenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4535 Napisano 17 Czerwca 2019 Pragnę zauważyć że ktoś tu robi to samo, obgaduje i plotkuje o sąsiadach..... Wtopiłeś się w gromadę Marek super piżama ;-)). tylko czemu spisz na podjeździe?? :-)))) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #4536 Napisano 17 Czerwca 2019 To ja.A to mnie zaskoczyłeś. Podobnie jak kolega Stierlitz wyobrażałem sobie że jesteś nobliwym panem. Może przełożyła się na to Twoja sztuka zegarmistrzowska, rzadko spotykana wśród młodzieży. 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #4537 Napisano 17 Czerwca 2019 Sąsiedzki monitoring może denerwować ale to ciekawski sąsiad nie jeden dom przed kradzieżą uratowałWarto dobrze żyć z sąsiadami czasem się przydająTo w dużych miastach ludzie w jednym bloku nie mówią sobie dzień dobry a na wsi w parku mówi się nawet tym których nie znamy PozdrawiamWieśniak od urodzeniaZadrwiłeś początkowo ze mnie, odpowiedziałem w sposób tam sam o Twoich okolicach a teraz się unosisz honorem. Sam napisałem że że wsi jestem, na wieś przyszedłem ale Polska to dla mnie kulturowo kraj jednakowy. PozdrawiamTakże wieśniak z urodzenia i pochodznia S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #4538 Napisano 17 Czerwca 2019 Chytrze bydlą z pany kmiecie... 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #4539 Napisano 17 Czerwca 2019 Zadrwiłeś początkowo ze mnie, odpowiedziałem w sposób tam sam o Twoich okolicach a teraz się unosisz honorem.Sam napisałem że że wsi jestem, na wieś przyszedłem ale Polska to dla mnie kulturowo kraj jednakowy. PozdrawiamTakże wieśniak z urodzenia i pochodznia S7Pisanie w tym internecie to ...................... trudno czasem przekazać emocje czy właściwe intencje Z nikogo nie drwiłem - po prostu napisał kolega że się przeprowadził i tu jacyś dziwni ludzie - zauważyłem tylko że przeprowadzka nastąpiła w zasadzie wokoło komina więc ludzie ci samiPoważna przeprowadzka to z Gdańska do Zakopanego, Z Poznania do Lublina, Karpacza na mazury gdzieś wtedy można odczuć że się wyjechało a tak to jak bym ja wywędrował z Karpacza do Szklarskiej Poręby Z unoszeniem się honorem to nawet nie wiem o co chodzi ?? A ze wsi nie wyprowadzę się nigdy choć ta moja wieś to taka co kur i kaczek nie ma od 25 lat za to same doktory się sprowadzają Proszę o wybaczenie jeśli coś źle zrozumiane zostało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #4540 Napisano 17 Czerwca 2019 No dlatego dla mnie czy to Zakopane czy Gdańsk to jedna polska kultura i nie widzę różnicy. Nie chowam urazy Pozdrawiam S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4541 Napisano 17 Czerwca 2019 Dziwne masz spostrzeżenia, Kaszub a Góral to dwie różne kultury, choć kraj ten samTo normalne. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #4542 Napisano 17 Czerwca 2019 Może i dziwne, ale antropologie studiowałem też i o tych kulturach, okręgach, zachowaniach, relacjach mam swoje spostrzeżenia i przemyślenia. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4543 Napisano 17 Czerwca 2019 To już całkiem fajnie, antropologia i plotki sąsiadów Ci przeszkadzają Spałeś całe studia? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #4544 Napisano 17 Czerwca 2019 Plotki może nie, ale wścibskość tych ludzi. Ale tak jak pisałem, mieszkałem już w różnych regionach naszego kraju (poza granicami też) ale tutaj Ci ludzie mnie rozwalili, tak że spadam stąd za chwil kilka. Ano właśnie nie spałem tylko studiowałem w tym samym czasie informatykę S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4545 Napisano 17 Czerwca 2019 Ok, nie wychodzi na zewnątrz w takim razie, słaba grafika jest... EditFajnie, mamy antropologia co nie może sobie poradzić że społecznością w miejscu zamieszkania, teraz czekamy aż jakiś policjant poskarży się że mu rower ukradli, a lekarz zapyta co najlepiej wziąć na kaszel 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9390 #4546 Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) A to mnie zaskoczyłeś. Podobnie jak kolega Stierlitz wyobrażałem sobie że jesteś nobliwym panem. Może przełożyła się na to Twoja sztuka zegarmistrzowska, rzadko spotykana wśród młodzieży. taki "stary malutki" Koledzy z działu radzieckiego wiedzą co to 4-85 Edytowane 17 Czerwca 2019 przez pmwas 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 872 #4547 Napisano 17 Czerwca 2019 Ok, nie wychodzi na zewnątrz w takim razie, słaba grafika jest... :)EditFajnie, mamy antropologia co nie może sobie poradzić że społecznością w miejscu zamieszkania, teraz czekamy aż jakiś policjant poskarży się że mu rower ukradli, a lekarz zapyta co najlepiej wziąć na kaszel A bo pewnie kolega studiował antropologię fizyczną, a nie kulturową :DWyczytałem w wikipedii, że takie są Jo tyż ze wsi ... 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #4548 Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Antropologię kulturową studiowałem. Nie muszę radzić sobie ze społecznością bo ja nikogo nie chce zmieniać, tacy są ich sprawa. Poza tym antropologia to nie mój zawód, ani moje zajęcie. Jestem programistą, piszę sobie programy, strony i że grafiką ma to bardzo mało wspólnego (czarne tło, ciągi zielonych znaków). Zbyt bardzo cenię sobie w życiu prywatność. S7 Edytowane 17 Czerwca 2019 przez haker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4549 Napisano 17 Czerwca 2019 Ale uzalasz się na forum zegarkowym na to że sąsiadów masz wscibskich, raz że nie na temat, dwa że śmieszne, trzy że może dajesz powody ku takim zachowaniem paradujac jako informatyk zimą po wsi w japonkach i kapeluszu z folii aluminiowej To oczywiście żart, ale ze śmiechem natwarzy czyta się Twoje, "spostrzeżenia" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #4550 Napisano 17 Czerwca 2019 Na forum o zegarkach w hyde parku gdzie setki są nie zegarkowych tematów.Tak do tego mam zieloną cerę i propaguje weganizm.W sumie najlepiej to nic tu nie pisać jak nie jeden się już przekonał (min w dziale perfumy) bo kółko wzajemnej adoracji zaczyna się oburzać że jakiś obcy wbija się między wersy. Ok bez odbioru. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach