sanik 92889 #6526 Napisano 9 Października 2021 5 minut temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a): Chipsy sobie z młodym futrujemy i Ratatuj oglądamy 😉 Przez to pedałowanie schudłeś chyba? 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zegarkowo_rowerowo #6527 Napisano 9 Października 2021 Teraz, sanik napisał(-a): Przez to pedałowanie schudłeś chyba? 😀 Tak, jakieś 5 kg 😉 Ale dla mnie jest już po mocnym sezonie, więc przez najbliższe 2-3 tygodnie mogę sobie pofolgować 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 92889 #6528 Napisano 9 Października 2021 10 minut temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a): Tak, jakieś 5 kg 😉 Ale dla mnie jest już po mocnym sezonie, więc przez najbliższe 2-3 tygodnie mogę sobie pofolgować 😁 Ile km robisz rocznie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zegarkowo_rowerowo #6529 Napisano 9 Października 2021 2 minuty temu, sanik napisał(-a): Ile km robisz rocznie? Trudno powiedzieć 😉 Jeżdżę mocniej i więcej od 6 miesięcy. Średnio w tym czasie 1200-1400 km miesięcznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 92889 #6530 Napisano 9 Października 2021 Teraz, zegarkowo_rowerowo napisał(-a): Trudno powiedzieć 😉 Jeżdżę mocniej i więcej od 6 miesięcy. Średnio w tym czasie 1200-1400 km miesięcznie. Sporo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zegarkowo_rowerowo #6531 Napisano 9 Października 2021 1 minutę temu, sanik napisał(-a): Sporo. Cóż, troszkę się na stare lata ...wkręciłem 🤭 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 92889 #6532 Napisano 9 Października 2021 3 minuty temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a): Cóż, troszkę się na stare lata ...wkręciłem 🤭 Super, ja też bym chciał, ale jakoś mi nie wychodzi i Twój dystans robię w rok ☹️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zegarkowo_rowerowo #6533 Napisano 9 Października 2021 10 minut temu, sanik napisał(-a): Super, ja też bym chciał, ale jakoś mi nie wychodzi i Twój dystans robię w rok ☹️ Cóż, podobno chcieć, to móc 😉 A tak zupełnie poważnie, to ja do kwietnia jeździłem zdecydowanie mniej... A później poznałem kogoś, kto najpierw mnie przeczołgał, ale przy okazji pokazał, jak fajne może być jeżdżenie na rowerze i że może się to stać stylem życia. I ...jakoś poszło, choć czasami oznaczało to konieczność wstawania nawet o 4tej rano, żeby na spokojnie przed pracą pojeździć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 92889 #6534 Napisano 9 Października 2021 1 minutę temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a): Cóż, podobno chcieć, to móc 😉 A tak zupełnie poważnie, to ja do kwietnia jeździłem zdecydowanie mniej... A później poznałem kogoś, kto najpierw mnie przeczołgał, ale przy okazji pokazał, jak fajne może być jeżdżenie na rowerze i że może się to stać stylem życia. I ...jakoś poszło, choć czasami oznaczało to konieczność wstawania nawet o 4tej rano, żeby na spokojnie przed pracą pojeździć. Ja w kolarstwo jestem mocno wkręcony, niestety głównie telewizyjnie 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zegarkowo_rowerowo #6535 Napisano 9 Października 2021 3 minuty temu, sanik napisał(-a): Ja w kolarstwo jestem mocno wkręcony, niestety głównie telewizyjnie 😜 Ja do niedawna tej dyscypliny nie rozumiałem, ale wyjaśniono mi kilka kwestii i dziś z przyjemnością oglądam 😉 A dziś monument szedł, Il Lombardia, który Tadej Pogacar wygrał 🔥 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 92889 #6536 Napisano 9 Października 2021 3 minuty temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a): Ja do niedawna tej dyscypliny nie rozumiałem, ale wyjaśniono mi kilka kwestii i dziś z przyjemnością oglądam 😉 A dziś monument szedł, Il Lombardia, który Tadej Pogacar wygrał 🔥 Widziałem, piękne okolice i rywalizacja, a do dyscypliny nie trzeba mnie przekonywać. Dla mnie sport nr 1. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1928 #6537 Napisano 9 Października 2021 Ja akurat tak. Nie wiem, czy widać jakiś zegarek. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #6538 Napisano 10 Października 2021 Widać, że jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kałaszek 31 #6539 Napisano 10 Października 2021 Kompas na szyi. Fajnie że ktoś jeszcze używa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1928 #6540 Napisano 11 Października 2021 (edytowane) Po tym, jak ni w samym środku parku narodowego GPS przestał odbierać z powodu chmury i zwarte korony drzew, a kompas Cammengi się zepsuł (!!), szedłem z prostym kompasem Silvy, tym co na obrazku. A w razie czego... Słońce w ciągu godziny przebywa łuk 15 stopni. Więc w dzień do prostej nawigacji wystarczy obrotowy bezel w zegarku 🙂 Edytowane 11 Października 2021 przez Sierżant Julian 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 623 #6541 Napisano 12 Października 2021 E tam bezel. Wystarczy zegarek wskazówkowy i koniec. https://milworld.pl/Orientuj-sie-Wyznaczanie-kierunku-polnocy-blog-pol-1553255763.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #6542 Napisano 12 Października 2021 W dniu 9.10.2021 o 22:41, Sierżant Julian napisał(-a): Ja akurat tak. Uprawiasz pogoń za lisem czy jakoś tak nazywa się ta dyscyplina że kierujesz się na sygnał radiowy ? 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1928 #6543 Napisano 12 Października 2021 Obecnie prosty zoolog 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #6544 Napisano 12 Października 2021 38 minut temu, Sierżant Julian napisał(-a): Obecnie prosty zoolog 🙂 Nic mi to nie mówi 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23501 #6545 Napisano 12 Października 2021 (edytowane) 44 minuty temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Nic mi to nie mówi Ja też nie rozumiem tej dzisiejszej młodzieży Edytowane 12 Października 2021 przez tomaliusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 9042 #6546 Napisano 15 Października 2021 Dawno mnie tu nie było, pewnie nikt nie tęskni, ale wczoraj byłem u fryzjera... 11 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #6547 Napisano 15 Października 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1297 #6548 Napisano 15 Października 2021 (edytowane) Cytat Dawno mnie tu nie było, pewnie nikt nie tęskni, ale wczoraj byłem u fryzjera... Hmm, nie wiem jak to o mnie świadczy, ale dałem plusika 🤨 Edytowane 15 Października 2021 przez Wacor 0 e x p a n d y o u r t i m e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #6549 Napisano 15 Października 2021 5 minut temu, Enkil napisał(-a): Dawno mnie tu nie było, pewnie nikt nie tęskni, ale wczoraj byłem u fryzjera... Chłop jak się patrzy jak się nie patrzy tez chłop 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 9042 #6550 Napisano 15 Października 2021 2 minuty temu, Wacor napisał(-a): Hmm, nie wiem jak to o mnie świadczy, ale dałem plusika 🤨 W sumie też nie wiem, ale to miło z twojej strony 2 minuty temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Chłop jak się patrzy jak się nie patrzy tez chłop Chłop, małorolny, ale chłop. 1 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach