Krzyzol 4 #651 Napisano 23 Listopada 2010 (edytowane) Chorwat - foto niezłe, ale uśmiech wąsacza niepokojący... Mniejszości proszone o nienerwowe reagowanie na żarcik. Edytowane 23 Listopada 2010 przez Krzyzol 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4677 #652 Napisano 23 Listopada 2010 Chorwat - foto niezłe, ale uśmiech wąsacza niepokojący... Mniejszości proszone o nienerwowe reagowanie na żarcik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #653 Napisano 23 Listopada 2010 Chorwat - foto niezłe, ale uśmiech wąsacza niepokojący... Mniejszości proszone o nienerwowe reagowanie na żarcik. hlehlehle...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9558 #654 Napisano 23 Listopada 2010 No to fakt z tym uśmiechem, ale skłaniam się raczej ku opinii, że chłopaki (instruktorzy skoków) po prostu czerpią ze swojej pracy niesamowitą radochę (mają po kilka tysięcy skoków na koncie) Ja z kolei podczas swobodnego spadania (ok 50 sekund) byłem po prostu przerażony... Nie ukrywam jednak, że wrażenia niesamowite i pewnie to kiedyś powtórzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #655 Napisano 23 Listopada 2010 Poza tym co można zdziałać przez 50 sekund...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #656 Napisano 23 Listopada 2010 Poza tym co można zdziałać przez 50 sekund...? Spytaj wąsacza 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4677 #657 Napisano 24 Listopada 2010 Poza tym co można zdziałać przez 50 sekund...? jak chłopaki mają po tysiące skoków to mają sposoby- ćwiczenia czynią mistrzem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bis24 0 #658 Napisano 24 Listopada 2010 To nie tak pawel007, bliżej prawdy jest qzn, trzy lata siedzę w Tatrach i zarosłem jak Rumcajs. Teraz na przykład siedzę z laptopem w jaskini koło Giewontu A z tym serwerem to masz rację, odkąd ja swoje zdjęcie wrzuciłem, forum ciągle się sypie, już nawet bana miałem za to dostać ;)W tym wszystkim uciążliwe jest tylko to, że do ubikacji muszę aż pod Rysy chodzić...takiego wyczynu co dokonałeś aby z jaskini koło Giewontu do słowackiego kibla Chaty pod Rysami chodzić to i sam Klimek Bachleda by nie osiągnął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4088 #659 Napisano 24 Listopada 2010 Na wieczornym spacerku... Uploaded with ImageShack.us No proszę wreszcie bez okularów....myślałem już że masz je przyspawane do implantów w głowie...jak cyborg PS. Też miałem kiedyś taki okres że nawet po zmroku chodziłem w ciemnych okularach....miałem kompleks że mam podkrążone oczy....jakis głupi byłem....dzisiaj mam to w d..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #660 Napisano 24 Listopada 2010 No przestan, ja tam nie mam zadnych kompleksow, a ciemne okularki poprostu lubie - mam ich sporo. I nie chodze w okulrach po zmroku ! Bez przesady 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4088 #661 Napisano 24 Listopada 2010 No przestan, ja tam nie mam zadnych kompleksow, a ciemne okularki poprostu lubie - mam ich sporo. I nie chodze w okulrach po zmroku ! Bez przesady Ale obiecaj....że jak już kupisz tego garniturowca od Zenitha to nie będziesz go ubierał do bluzy Nike ....tylko garniak od Żan Klop d*pę, złote pióro i blankiety czeków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #662 Napisano 24 Listopada 2010 Obiecuje a na spacery z psem moge chodzic na sportowo czy musze ubierac garniaka? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #663 Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) Obiecuje a na spacery z psem moge chodzic na sportowo czy musze ubierac garniaka? Czasem możesz w garniaku...Tylko, jak wyjdziesz z psem, to nie zakładaj pieskowi na łapę Casio, tylko coś bardziej odpowiedniego, może ML-a...? Edytowane 24 Listopada 2010 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #664 Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) Problem w tym ze on nie lubi szwajcarow, woli japoncow Edytowane 24 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #665 Napisano 24 Listopada 2010 To Grand Seiko mu załóż, albo przynajmniej Primere 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #666 Napisano 24 Listopada 2010 Problem w tym ze on nie lubi szwajcarow, woli japoncow O proszę jaki mądry pies 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #667 Napisano 24 Listopada 2010 Może Szwajcarzy zbyt żylaści i niestrawność potem ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #668 Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) Na wieczornym spacerku... Uploaded with ImageShack.usEj, a jeździsz czarnym BMW ??? Bo jak dla mnie jesteś na tej fotce modelowym przykładem jak wygląda typowy użytkownik tej marki Bez obrazy oczywiście Edytowane 30 Listopada 2010 przez michu 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #669 Napisano 30 Listopada 2010 Rowerem. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #670 Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) michu przesadziłeś. Po 1. świadomie lub nie obraziłeś carlitoPo 2. pokaż swoją fotkę a zaczniemy się zastanawiać czym Ty niby jeździsz Po 3. jeździłeś kiedyś samochodem od BMW ?? Po 4. czasami warto przemyśleć co się chce napisać ... i nic nie pisać Edytowane 1 Grudnia 2010 przez Glint 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #671 Napisano 1 Grudnia 2010 Michu wklejał fotkę wcześniej taką w basenie z koleżankami 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #672 Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Właśnie, fotkę wkleiłem dawno temu. Poza tym nie rozumiem drogi Kolego Glint o co Ci chodzi! Wyraziłem swoje zdanie na temat fotki Kolegi i tyle, a że akurat mam tę cechę, że mówię co myślę to tak napisałem i nie widzę w swej wypowiedzi nic złego. Tak mi się kojarzą użytkownicy czarnych BMW.PS zresztą zapewne wielu kolegów podziela moje zdanie, tylko "boją się" przyznać BMW jeździłem kiedyś. Żeby była jasność - nie oceniłem kolegi jako człowieka, tylko jego wizerunek na danym zdjęciu. Edytowane 1 Grudnia 2010 przez michu 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #673 Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) w tym rzecz, ze czasami lepiej myslec co sie mowi niz mowic co sie mysli ps. jezeli carlito zrezygnuje z roszczen wg kodeksu boziewicza to zamknijmy temat bo widze, ze kilka postow w tym temacie juz 'sie wymoderowalo' Edytowane 2 Grudnia 2010 przez tarrantul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #674 Napisano 2 Grudnia 2010 No, słodkie bobo mi sie podoba 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #675 Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) carlito wykreslilem to okreslenie bo sie zastanawialem czy nie jest pejoratywne a skoro uwazasz, ze jest ok to dopisze dla niezorientowanych, ze usunąlem z poprzedniego postu zdanie, ze wg mnie, w porownaniu do pozostalych Twoich fotek, akurat na tym wygladasz jak slodkie bobo Edytowane 2 Grudnia 2010 przez tarrantul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach