Lestaf 452 #851 Napisano 21 Stycznia 2011 Chyba tylko przez hosting można dodać zdjęcie np. imageshack 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #852 Napisano 21 Stycznia 2011 Wolę nie strzelać, ale tam na dole widzę stoi jakieś Tesco i musi być niedleko bo nie dopiłeś browarka Mogę za to zgadnąć, że piwo to Tyskie Tyskie? Może i tak, bo nie pamiętam W drodze na Śnieżkę 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #853 Napisano 21 Stycznia 2011 Nie byłem, zawsze wolałem takie góry na których można sie powspinać, ale na Śnieżkę też muszę sie wybrać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4419 #854 Napisano 21 Stycznia 2011 Ps. Jak się dodaje zdjęcie bezpośrednio? Prosto z jakiegoś linku wiszące w sieci? Jak piszesz posta to klikasz tą malutką ikonke obrazka w menu i wklejasz link np. http://.........costatam costam.Ale zdjecie musi fizycznie wisiec w internecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #855 Napisano 21 Stycznia 2011 dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #856 Napisano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Odludek 1 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #857 Napisano 22 Stycznia 2011 To ośmielę się i ja przesłać aktualne zdjęcie.Mam nadzieję, że nie wywoła wielkiego szoku.Myślałem, że to Dariusz Kozakiewicz z Perfektu ;-) P.S. Wielki szacun dla osób, które potrafią poszperać w mechanizmach zegarków. Też bym tak chciał.... 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #858 Napisano 22 Stycznia 2011 W drodze na Śnieżkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #859 Napisano 22 Stycznia 2011 W drodze na Śnieżkę Przegiąłeś!!! Na Śnieżkę wejść nie jest tak łatwo jak się wydaje (zwłaszcza po 2-3 browarkach) 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #860 Napisano 22 Stycznia 2011 Wstawiłem zdjęcie z wydm, żeby za bardzo nie odchodzić od tematu bo Lestaf by się obraził. Takie mini góry Przegiąłeś!!! Na Śnieżkę wejść nie jest tak łatwo jak się wydaje (zwłaszcza po 2-3 browarkach) a myślisz, że dojść do wydm z kwatery, pochodzić po nich i wrócić plażą po kilku browarkach jest łatwo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #861 Napisano 22 Stycznia 2011 Lestaf też pewnie swoją wędrówkę w Tatry zaczyna na plaży, w końcu z Gdańska chłopak jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #862 Napisano 22 Stycznia 2011 Dobre!!! :D 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #863 Napisano 22 Stycznia 2011 Lestaf też pewnie swoją wędrówkę w Tatry zaczyna na plaży, w końcu z Gdańska chłopak jest To prawda, co więcej zawsze idę boso i w kąpielówkach, buty i spodnie zakładam dopiero w Warszawie co by obrońców krzyża nie rozpraszać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #864 Napisano 22 Stycznia 2011 Przegiąłeś!!! Na Śnieżkę wejść nie jest tak łatwo jak się wydaje (zwłaszcza po 2-3 browarkach) Ja i stocki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANUSZ003 0 #865 Napisano 23 Stycznia 2011 To ośmielę się i ja przesłać aktualne zdjęcie.Mam nadzieję, że nie wywoła wielkiego szoku. Chylę czoło wielki szacunek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #866 Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Lestaf, dla Ciebie... Edytowane 27 Stycznia 2011 przez Lawnowerman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #867 Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Jak Brosnan w World is not enought ;D Fajna kurtka, ale to futerko troche ją psuje Skąd ta fotka? Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Lawnowerman 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #868 Napisano 28 Stycznia 2011 Jak Brosnan w World is not enought ;D Fajna kurtka, ale to futerko troche ją psuje Skąd ta fotka? No prawie Brosnan tylko czapka inna. Fota z Bukowiny. Futro firmowe . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #869 Napisano 28 Stycznia 2011 Lestaf, dla Ciebie... Dzięki Minę masz wystaraszoną, jakbyś co najmniej zaraz miał zjeżdżać na nartach z tej góry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #870 Napisano 28 Stycznia 2011 [ 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4949 #871 Napisano 28 Stycznia 2011 Nooo..... Janku - ładnie kocura sprawiłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2329 #872 Napisano 28 Stycznia 2011 Odludek..na drugim zdjęciu kociska nie ma ,więc mam wątpliwości czy został ,po przeglądzie, złożony poprawnie... , poprosimy o aktualne zdjęcie kota ,najlepiej z dzisiejszą gazetą w tle.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #873 Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Zdjęcie umieściłem bo może spotykamy się czasem na Krakowskiej giełdzie i o tym nie wiemy. Ja bardzo lubię koty i zawsze gdzieś mi się pętają po domu.To jeden z dwóch moich domowników w swojej ulubionej pozycji.Tak lubi wygrzewać się pod światłem, że chwila nieuwagi i już mam biurko zajęte. Jest jeszcze bardzo młody i mam nadzieję że jak jeszcze trochę podrośnie to się nie zmieści, Zdjęcie było zrobione tuż przedtem jak dostał klapa, dlatego na drugim już go niema. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Odludek 0 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puzel66 0 #874 Napisano 29 Stycznia 2011 Tutaj jakiś czas temu w wehikule mojego znajomego, który pieszczotliwie nazywa "Adolfem". Uploaded with ImageShack.us a pozostając w klimacie gór: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #875 Napisano 29 Stycznia 2011 Dzięki Minę masz wystaraszoną, jakbyś co najmniej zaraz miał zjeżdżać na nartach z tej góry Zdjęcie w połowie stoku. Wysiadły mi kolana bo stok składał się z lodu i słupów z oświetleniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach