carlito1 59 #1151 Napisano 14 Października 2011 Fajne zdjęcia Karol 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #1152 Napisano 14 Października 2011 chłopaki no przecież, że trzeba sie będzie razem wybrać. Ja jeżdżę kilka razy do roku na większe wyjazdy (WRC, F1, MOTO GP, DTM) i jeśli nie jesteście zbyt "wygodni" to gwarantuje dobra zabawę i wrażenia 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1153 Napisano 14 Października 2011 Powiem tak po Polsce się jeździło, i jeździ za granicą nie byłem... Odpowiedź na pytanie czy warto, oczywiście że warto szczególnie gdy ktoś się tym interesuje Karol prześle Ci zapytanie na PW 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1154 Napisano 14 Października 2011 Co za dużo, to niezdrowo. Ucieczka z wystawy zegarów Gustava Beckera.... Autor zdjęcia -> amroziuk 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #1155 Napisano 14 Października 2011 Fajne foto... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #1156 Napisano 15 Października 2011 To ja dodam dwa zdjęcia z tegorocznego wrześniowego wyjazdu do Zakopanego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1157 Napisano 16 Października 2011 Drugie zdjęcie fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1158 Napisano 16 Października 2011 To ja 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1159 Napisano 16 Października 2011 (edytowane) Pewnie mieli niezłego stracha.a gdzie czapeczka? Edytowane 16 Października 2011 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1160 Napisano 16 Października 2011 (edytowane) hahaha ...też coś miałem mu dogadać Był w Barcelonie a blady jak ściana....siedział w celi to jasne. Edytowane 16 Października 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1161 Napisano 16 Października 2011 Dobre Panowie Ja tam w celach wypoczynkowych pojechałem no i oczywiście pooglądaćcudeńka zegarkowe. Największe wrażenie zrobił na mnie Richard Mille za 85k euro. Zresztą miałem okazje zobaczyć na żywo zegarki Roger Dubuis, Franck Muller czy Bell & Ross. Nie mówiąc już o niewyobrażalnie cudnych A.Lange & Sohne a zwłaszcza model : Datograph. Nie da się tego opisać co tam można zobaczyć. Patek jakoś na mnie wrażenia nie zrobił. Może dlatego, że zegarki tej marki mi specjalnie nie podchodzą. Tańsze firmy jak : Luminox zrobiły na mnie pozytywne wrażenie ! Świetne wykonanie, solidne duże koperty, czytelne tarcze. Jednym słowem same pozytywy. Pozdrowienia! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1162 Napisano 16 Października 2011 Dobre Panowie Ja tam "w celach"... No właśnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1163 Napisano 16 Października 2011 Dawid, a jak tam Roger Dubuis, spodobał się? Ja też nie tak dawno temu mierzyłem te zegarki i przyznać muszę, że zrobiły na mnie wrażenie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1164 Napisano 17 Października 2011 Oj Michale cudne są ! Zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Jakość wykonania jest niesamowita.Ogólnie bardzo podoba mi się Design tej marki. Ciekawe rozwiązania , no może ceny nie bardzo Mimo wszystko Richard Mille zrobił na mnie największe wrażenie wśród wszystkich zegarków jakie widziałem na żywo. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1165 Napisano 17 Października 2011 Niestety nie widziałem RM na żywo, ale jakoś średnio mnie podrywa design tych zegarków. Na mnie natomiast największe wrażenie zrobiły Mosery i Lange - bajka. Natomiast tak jak Ciebie, w ogóle mnie nie rusza PP. Podobnie mam z Blancpainem i Breguetem. Z tych bardziej "budżetowych", to jednak GO - rewelacja. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #1166 Napisano 17 Października 2011 Facebookowe, Letnie Czemu znowu jest zimno :/ PS: Kto zgadnie, co to za sikor na mej dloni, 100 pkt 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #1167 Napisano 18 Października 2011 (edytowane) PS: Kto zgadnie, co to za sikor na mej dloni, 100 pkt Na twej dłoni, a raczej w niej masz piwko Edytowane 18 Października 2011 przez stfraw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #1168 Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Na twej dłoni, a raczej w niej masz piwko I to nie byle jakie, bo nasz pomorski Amber Niepasteryzowany Polecam! (taki tam product placemant) Edytowane 18 Października 2011 przez mat_k 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #1169 Napisano 18 Października 2011 Amber dobry - zegarka nikt nie odgadł ? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #1170 Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Armani, ten:http://60seconds.istore.pl/pl/emporio-armani-ar0576.html Edytowane 18 Października 2011 przez Darek1974r 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #1171 Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Armani, ten:http://60seconds.istore.pl/pl/emporio-armani-ar0576.html Si O, juz tak potanial? Dobrze ze poszedl dalej ;P Chyba przedostatni kwarc jaki mialem w zyciu Ladny byl, te dwie tarcze chrono przypominaly mi troche stara carrere Edytowane 18 Października 2011 przez mat_k 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czino 0 #1172 Napisano 20 Października 2011 A tak wygląda moja gęba przed i w trakcie matematyki, która jest najczęściej na 8 godzinie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1173 Napisano 20 Października 2011 musisz dokupić jeden zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czino 0 #1174 Napisano 20 Października 2011 Zawsze mam 2 na sobie, więc póki co wystarczają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartas_79 0 #1175 Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Co mi tam też się upublicznię Edytowane 21 Października 2011 przez bartas_79 0 MOJE ZEGARKI: CASIO OCEANUS 108D-1A, ORIENT DB08004B, SEIKO SNA113, SEIKO SKX779, CASIO GW-9110-1AER, CASIO MDV-102, SECTOR 600, TIMEX T46451, BAŁTYK, BŁONIE, BLONEX.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach