michu 1 #701 Napisano 17 Grudnia 2010 Michu, ja jezdze czarna beemka trojka Wygladam?Nie 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #702 Napisano 17 Grudnia 2010 Tylko ja wyglądam jak typ spod ciemnej gwiazdy - mroczny charakter 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #703 Napisano 17 Grudnia 2010 Michał , imho wyglądasz jak cyganiak , mimo to miły z ciebie koleżka 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinzento 1 #704 Napisano 17 Grudnia 2010 Liczac na wyrozumialosc wspolforumowiczow zamieszcze zdjecie swoje + pociecha moja. Tu akurat po ukonczeniu przygotowan do sezonu basenowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #705 Napisano 17 Grudnia 2010 Michał , imho wyglądasz jak cyganiak , mimo to miły z ciebie koleżka hehe dzięki, ale to fakt, z polakiem to mnie mało kto kojarzy, szczegolnie tutaj gdzie mieszkam 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #706 Napisano 17 Grudnia 2010 ech... świetny zegarek Im dluzej mam duze mako tym bardziej za nim tesknie. Mam juz kilka zegarkowych planow, ktore musze zrealizowac zanim zona przejmie kontrole nad domowym budżetem. 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #707 Napisano 17 Grudnia 2010 vinzento, wygląda jakbyście frasowali się z pociechą, że basen wyszedł za mały... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #708 Napisano 17 Grudnia 2010 1.5h biochemii i wygladam tak: 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c3z 1 #709 Napisano 19 Grudnia 2010 0 Głównie Omega, ale i inne tykadełka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czino 0 #710 Napisano 19 Grudnia 2010 To i ja się pokażę, a co tam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #711 Napisano 19 Grudnia 2010 c3z - D90 + 70-200 2.8 VR ? 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 469 #712 Napisano 19 Grudnia 2010 Michał , imho wyglądasz jak cyganiak , mimo to miły z ciebie koleżka Przypomniało mi się Cygan bez rąk to.........................cygan godny zaufania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #713 Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) janek- rewalacyjna fotka rozbawila mnie Edytowane 19 Grudnia 2010 przez tarrantul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #714 Napisano 20 Grudnia 2010 Im dluzej mam duze mako tym bardziej za nim tesknie. Mam juz kilka zegarkowych planow, ktore musze zrealizowac zanim zona przejmie kontrole nad domowym budżetem. Mów mnie lepiej komu go sprzedałeś!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #715 Napisano 20 Grudnia 2010 billemu ale 3 razy go juz pytalem i nie chce odsprzedac. Ja mysle ze z przekory to robi bo wie ze Ci zalezy 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c3z 1 #716 Napisano 21 Grudnia 2010 c3z - D90 + 70-200 2.8 VR ? Tutaj akurat 70-300 VR , ale puszka się zgadza 0 Głównie Omega, ale i inne tykadełka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #717 Napisano 21 Grudnia 2010 janek- rewalacyjna fotka rozbawila mnie Ciesze sie.Najgorsze jednak jest to,ze biochemia z "Dr.Monster" wlasnie to ze mna robi, bez jaj 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #718 Napisano 21 Grudnia 2010 (edytowane) To ja wkleję sie jeszcze raz, chcę mieć tu wiecej zdjęć niż Carlito !!! Edytowane 21 Grudnia 2010 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #719 Napisano 21 Grudnia 2010 Dokładnie SZKOŁA TO ZUO !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #720 Napisano 21 Grudnia 2010 W takim razie daj sobie spokój z biochemią - po co się męczyć??? Z czegos trzeba potem za zegarki placic (-; 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #721 Napisano 21 Grudnia 2010 Z czegos trzeba potem za zegarki placic (-; Po tym kierunku to i tak cię czeka kariera kasjera w Tesco, a do tego studiów nie potrzeba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #722 Napisano 21 Grudnia 2010 Po tym kierunku to i tak cię czeka kariera kasjera w Tesco, a do tego studiów nie potrzeba Lepiej Tesco jak Biedronki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #723 Napisano 21 Grudnia 2010 Tutaj Cię zaskoczę: kasjer w Tesco ma okolice najniższej krajowej około 1300-1400 pln brutto,kasjer w Biedronce 1500 na rękę. 0 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #724 Napisano 21 Grudnia 2010 Tutaj Cię zaskoczę: kasjer w Tesco ma okolice najniższej krajowej około 1300-1400 pln brutto,kasjer w Biedronce 1500 na rękę. Tylko, że kasjer w Tesco jest kasjerem, a ten z Biedronki robi wszystko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #725 Napisano 21 Grudnia 2010 Widzę że z wątku robi się drugi NIE JEST OK... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach