mario1971 72063 #8326 Napisano 19 Stycznia W dniu 20.07.2020 o 19:39, Carrot napisał(-a): @Enkil namówił, @GTB zainspirował, no to jeszcze jedno🙂 W środku zimy warto powspominać letnie dni. Ewa, gdzie się podziewasz? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6715 #8327 Napisano 19 Stycznia 15 minut temu, gszydlowsky napisał(-a): Chyba fajnie jest bo uśmiech się przebija 😁 Bo procenty działają😊 nie zauważyliście, że jak jest trzeźwy to jest smutny a dopiero jak wypije to uśmiech się pokazuje jego nastrój jest uzależniony od stanu upojenia, a to już jest choroba alkoholowa 😃 możemy ci loco50 pomóc ale musisz chcieć 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8464 #8328 Napisano 19 Stycznia Golisz klate?Wysłane z mojego CPH2653 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73946 #8329 Napisano 19 Stycznia 1 minutę temu, Mikas napisał(-a): Golisz klate? 🤣🤣🤣🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23538 #8330 Napisano 19 Stycznia 25 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Bo procenty działają😊 nie zauważyliście, że jak jest trzeźwy to jest smutny a dopiero jak wypije to uśmiech się pokazuje jego nastrój jest uzależniony od stanu upojenia, a to już jest choroba alkoholowa 😃 możemy ci loco50 pomóc ale musisz chcieć 😅 Tam nie było alko. Jakiś babski majonez mojej żony. Potrzymałem tylko. Co ty Heavyweight masz z tym wmawianiem mi, że się nawalam na urlopach? 16 minut temu, Mikas napisał(-a): Golisz klate? Wysłane z mojego CPH2653 przy użyciu Tapatalka Same poszły. Z nudów 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 18694 #8331 Napisano 19 Stycznia Zanotować: 19.01.2026 pierwszy uśmiech Loco na forum 😅 5 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6715 #8332 Napisano 19 Stycznia 6 minut temu, loco50 napisał(-a): Jakiś babski majonez mojej żony To bierz się za męskie trunki 💪 nie ma się co tutaj frustrować nikt tutaj z Ciebie alkoholika nie robi, odpoczywaj sobie 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72063 #8333 Napisano 19 Stycznia 25 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): 🤣🤣🤣🤣 A Ty Tomciu paciorki pleciesz pod pachami? 🤔 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6715 #8334 Napisano 19 Stycznia Mimo wszystko drinkuj sobie i korzystaj na pewno są tam takie lokalne drinki i napoje 🍹 jakich w Polsce byś się nie napił bo nie ma 1 godzinę temu, loco50 napisał(-a): I nie uważam, że się upijasz ani też że jesteś alkoholikiem urlopowym, nawet mi to na myśl nie przyszło po twoim wyrazie twarzy i miejscu w jakim się znajdujesz ewidentnie widać w tobie pozytywnego i trzeźwo myślącego gościa 💪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8464 #8335 Napisano 19 Stycznia A Ty Tomciu paciorki pleciesz pod pachami? Pacha to nie klata Pytanie było ciut "podchwytliwe". Wielokrotnie czytałem na forum posty w których wyśmiewano facetów noszących rurki... Byłem ciekaw reakcji samców alfa na golenie klaty jak na zawody fitnessOczywiście no offence. Nie mam nic przeciwko rurkom, kucykom ani goleniu. PeaceWysłane z mojego CPH2653 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72063 #8336 Napisano 19 Stycznia 10 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a): I nie uważam, że się upijasz ani też że jesteś alkoholikiem urlopowym, nawet mi to na myśl nie przyszło po twoim wyrazie twarzy i miejscu w jakim się znajdujesz ewidentnie widać w tobie pozytywnego i trzeźwo myślącego gościa 💪 Przestań się łasić, swoje już powiedziałeś. 🤷♂️ 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73946 #8337 Napisano 19 Stycznia 19 minut temu, mario1971 napisał(-a): A Ty Tomciu paciorki pleciesz pod pachami? 🤔 Tak jak @loco50 napisał same z wiekiem wychodzą 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6715 #8338 Napisano 19 Stycznia 8 minut temu, mario1971 napisał(-a): Przestań się łasić, swoje już powiedziałeś. 🤷♂️ Nie podpuszczaj go 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72063 #8339 Napisano 19 Stycznia Teraz, Heavyweight2712 napisał(-a): Nie podpuszczaj go 😅 Adam ze szwagrem już zabukowali bilety na Wyspy... 😂 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6715 #8340 Napisano 19 Stycznia 2 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Adam ze szwagrem już zabukowali bilety na Wyspy... 😂 Tutaj nie będzie miał tak gorąco 🥵 jak tam, lepiej niech zostanie tam gdzie jest tutaj przy tej Irlandzkiej pogodzie mógłby się tylko nabawić depresji a co najgorsze rozpić 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23538 #8341 Napisano 19 Stycznia 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 18694 #8342 Napisano 20 Stycznia Adam jak będzie trzecie uśmiechnięte zdjecie to albo trzeba robić interwencję albo... lecieć na Dominikane bo lepszej rekomendacji nie widziałem 🙂 Ps: jak cos to mrugaj 2 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6883 #8343 Napisano 20 Stycznia 12 godzin temu, loco50 napisał(-a): O, jakie ładne ananasy 😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 2091 #8344 Napisano 20 Stycznia 8 minut temu, Jan napisał(-a): Adam jak będzie trzecie uśmiechnięte zdjecie to albo trzeba robić interwencję albo... lecieć na Dominikane bo lepszej rekomendacji nie widziałem 🙂 Obowiązkowa kwarantanna po powrocie. To może być zaraźliwe 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8453 #8345 Napisano 20 Stycznia 13 godzin temu, loco50 napisał(-a): U mnie jednak lepiej, nie tak gorąco. 7 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4926 #8346 Napisano 20 Stycznia Skoro palmy lecą to przymiarka bluzy ZiP w takich okolicznościach. 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23538 #8347 Napisano 20 Stycznia 13 godzin temu, Enkil napisał(-a): U mnie jednak lepiej, nie tak gorąco. O k....! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23538 #8348 Napisano 21 Stycznia 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2038 #8349 Napisano 21 Stycznia Plus za paracord 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9876 #8350 Napisano 21 Stycznia Powiedz, że to nie są beczki z prochem... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach