Master Yoda 2171 #2351 Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) http://en.wikipedia.org/wiki/Nolita Wcześniej myślałem o Niemcach.....stad IG Farben:-) P.s To nie przedsiębiorstwo tylko organizacja....:-) Edytowane 1 Marca 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #2352 Napisano 1 Marca 2015 Nie ma co jak wyraźne zdjęcie CAM00555.jpgazbestowa strzelnica? Ja mam takie 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #2353 Napisano 1 Marca 2015 czemu azbestowa ? a Ty jakiś taki weekendowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #2354 Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) bo ja z shotgunem pod dachem dla frajdy...tak amatorsko Ta falowana blacha koło Ciebie wygląda jak azbestowa Edytowane 1 Marca 2015 przez piotrkrakow 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #2355 Napisano 1 Marca 2015 Panowie, widząc Was już nie boję się Putina i psychicznie chorych Rosjan.Możemy czuć się bezpiecznie, bo jak jeden Rambo rozwalił cały batalion to dwóch obroni nas na pewno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #2356 Napisano 1 Marca 2015 Bez ironii.. ja od kilku lat wylewam pot dwa razy w tygodniu , nie wspominając o 300 sztukach amo co trening aby osiągnąć minimalny poziom strzelecki a Wy tu o Rambo etc na razie jestem greenhorn a potem zobaczymy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #2357 Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Absolutnie bez ironii. Cieszę się, że mieszkam na zachodzie, bo jak widać wschód zatrzyma szturm wojsk obcych Ja się z tego bardzo cieszę, bo Marcin tak się opieprza żeby dozbroić chociaż w noże zachód, że na dzień dzisiejszy musiałbym walczyć nożem kuchennym, a wtedy to wróg umarłby ze śmiechu. Edytowane 1 Marca 2015 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #2358 Napisano 1 Marca 2015 Bez ironii.. ja od kilku lat wylewam pot dwa razy w tygodniu , nie wspominając o 300 sztukach amo co trening aby osiągnąć minimalny poziom strzelecki a Wy tu o Rambo etcna razie jestem greenhorn a potem zobaczymySwego czasu ,,we wojsku'' jechało się 70km, w najlepszym wypadku, troszkę gorsza opcja 130km, żeby 4 ( słownie: cztery ) pestki wystrzelić!Także panie Dariuszu, podejrzewam, że kolejna część ,,Niezniszczalnych'' będzie z Pana udziałem Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #2359 Napisano 1 Marca 2015 eh Darku, to ty jesteś zawodnik. Ja raz w miesiącu, raz na dwa, idę na strzelnice, biorę 200 pestek i bawię się kilkoma pistoletami, czasem rewolwerem a kończę na kałachu albo shotgunie Tak dla funu tylko. 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #2360 Napisano 1 Marca 2015 eh Darku, to ty jesteś zawodnik.Ja raz w miesiącu, raz na dwa, idę na strzelnice, biorę 200 pestek i bawię się kilkoma pistoletami, czasem rewolwerem a kończę na kałachu albo shotgunie :)Tak dla funu tylko.No co Ty PiotrekTy to jesteś służby specjalne Rolexa. Niepozorne sandałki i buch ruskiemu w łepetynę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #2361 Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) W grudniu robiłem pomiary odbiorcze na podobnej elektrowni wodnej w Pilchowicach......o której już Koledzy wcześniej wspomnieli Polecam widoki z tamy Czy wszystkie turbozespoły zostały już wymienione na nowe? Jakie zamontowano, wiesz może? Pamiętam, że stare turbiny były chyba Voith'a a generatory Siemens&Schuckert, ale byłem tam ostatni raz w końcu lat 90-tych, a słyszałem, że elektrownia została zmodernizowana. Czy to prawda? Edytowane 1 Marca 2015 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2362 Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Bez ironii.. ja od kilku lat wylewam pot dwa razy w tygodniu , nie wspominając o 300 sztukach amo co trening aby osiągnąć minimalny poziom strzelecki a Wy tu o Rambo etcna razie jestem greenhorn a potem zobaczymy Greenhorn to był Old Shatterhand ,Ty Darku to już poziom Butch Cassidy co najmniej Absolutnie bez ironii. Cieszę się, że mieszkam na zachodzie, bo jak widać wschód zatrzyma szturm wojsk obcych Ja się z tego bardzo cieszę, bo Marcin tak się opieprza żeby dozbroić chociaż w noże zachód, że na dzień dzisiejszy musiałbym walczyć nożem kuchennym, a wtedy to wróg umarłby ze śmiechu.Nic się Krystian nie bój...kolejny raz was obronimy A Ty tymczasem kup jakąś gre na Play Station i trenuj A tu masz instrukcję do rzeczonych noży ,video https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlIu2gHHqAO4&ei=fbXzVIC5NeP4yQPA04GoDQ&usg=AFQjCNHZchFPqkUlfAG5MvhM_wr8lxNvxg Edytowane 2 Marca 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2268 #2363 Napisano 2 Marca 2015 Breivik ponoć ćwiczył na Call Of Duty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #2364 Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) azbestowa strzelnica? Ja mam takieStrzelnica jak strzelnica. Najwazniejsze, ze sandalom skarpetki nie towarzysza Edytowane 2 Marca 2015 przez chrono-craze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2365 Napisano 2 Marca 2015 ale o te łuski to można się zabić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2366 Napisano 2 Marca 2015 ale o te łuski to można się zabić https://www.youtube.com/watch?v=adO1MFr4-7A 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1319 #2367 Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) Absolutnie bez ironii. Cieszę się, że mieszkam na zachodzie, bo jak widać wschód zatrzyma szturm wojsk obcych Ja się z tego bardzo cieszę, bo Marcin tak się opieprza żeby dozbroić chociaż w noże zachód, że na dzień dzisiejszy musiałbym walczyć nożem kuchennym, a wtedy to wróg umarłby ze śmiechu. Jak nam zagrają na "organach Stalina" to już nieważne czy wyskoczysz z pistoletem czy taboretem Katiusza BM-13 Tu w oryginale Edytowane 2 Marca 2015 przez pablo122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #2368 Napisano 2 Marca 2015 hmm ... wojna idzie ... ? brr ... 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #2369 Napisano 2 Marca 2015 Dosłownie strach się nie bać. Tak paczę i paczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2370 Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) To i ja pokażę się w trakcie realizacji moich pasji niezegarkowych. Film zamiast zdjęcia. Trudno mnie rozpoznać, ale okoliczności powodowały konieczność ochrony twarzy przed wiatrem i zimnem. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ricckKvT0yA Edytowane 3 Marca 2015 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4038 #2371 Napisano 8 Marca 2015 ten z prawej 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2841 #2372 Napisano 8 Marca 2015 Bliżej siebie stanąć nie mogliście ? 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #2373 Napisano 8 Marca 2015 Nie mogli bo ten po lewej jest nizszy stopniem:-) 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4038 #2374 Napisano 8 Marca 2015 duzo nizszy i nie tylko stopniem ;-) 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #2375 Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) Jak przeglądam tematy na fonie w tapatalku, to zajawka tematu "jak wyglądamy" jest następująca: Trzeba cos z tym zrobic, bo potem spać nie moge po nocach Edytowane 8 Marca 2015 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach