Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Paweł Jankowski

Chronos-Art

Rekomendowane odpowiedzi

Fachura...wygląda to kozacko.

Widziałem na żywo w Zgierzu i robi świetne wrażenie.

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum jestem od niedawna, dużo pisałem czasami od rzeczy czasami do rzeczy - teraz po prostu brakuje mi słów.

Jestem pod wielkim wrażeniem. To dzieje się w Polsce?

Gratuluję i życzę sukcesów - jestem w kolejce chętnych do zakupu!

Co do samego wykonania - nazwa Chrono Art sama za siebie zobowiązuje a projekty są wspaniałe...

A może za przeszklonym deklem umieścić miniaturki polskich malarzy albo projekty własnej koncepcji (jak te które teraz widnieja na wczesniej zaprezentowanych projektach tarcz), natomiast tarcza jak powyżej (piękna)?

W takim ujęciu nie wiedziałbym chyba z której strony nosić zegarek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy mocniejsze zaoblenie koperty od spodu nie byłoby dobrym rozwiązaniem- teraz wygląda chyba zbyt masywnie, brakuje lekkości i trochę kłóci się to z "kręconymi" uszami. Na tym etapie produkcji da się wprowadzić jeszcze tak radykalne zmiany? Czy tak "podcięta" koperta zmieści Unitasa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem może i laikiem, ale jeśli można się wtrącić, to też sugerowałbym wysmuklenie koperty od strony dekla, zdecydowanie dodałoby jej to lekkości, może większa powierzchnia przeszklenia też by się sprawdziła?

A poza tym to śledzę temat od jakiegoś już czasu i trzymam mocno kciuki za Pana Pawła, zapowiada się coś pięknego, a przede wszystkim - POLSKIEGO :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może trochę poza tematem ale dlaczego projekt Chronos Art nie ma strony internetowej to trochę mało profesjonalne, sądzę że już na etapie prób i błędów promocja by się przydała.

Dobry pomysł rozpropagować rodzący się projekt i obserwować jak się rozwija - to forum to zbyt mało a sam wątek pasjonujący i z pewnością zainteresowałby dużo osób nie tylko miłośników zegarków...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strona internetowa będzie ale gdy będą gotowe zegarki co do kształtu koperty i uszów nie zadowolę wszystkich ale uwagi są cenne i do przemyślenia .Koperta wygląda inaczej na wizualizacji komputerowej a co innego w realu to są wszystko próby i przymiarki do końcowego efektu. Uwagi i sugestie mile widziane :)Co do wysmuklenia koperty od strony dekla to nie da się zrobić z powodu tego że Unitas jest modyfikowany o moduł fazy księżyca,datownik lub regulatora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzę na to co robisz od spotkania w 2009 i jestem pod wrażeniem. Paweł, ta mozolna praca zaczyna przynosić efekty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od siebie też, może mało merytorycznie ale pochwalić muszę!! Już jest pięknie, a myślę, że efekt końcowy będzie porywający. Pawle, powodzenia!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na zwyklym unitasie planujesz coś w przyszłości. Koperta super, jeszcze jak będzie możliwość zamówienia tarczy i wskazówek żeby taki zegarek nazwijmy to, spersonalizować, to ja się piszę na jednego. Nawet z serii próbnej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Planujemy wykonywanie zegarków na indywidualne zamówienia ;)

I to jest odpowiedz jakiej oczekiwałem :) Można wiedzieć od kiedy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Planujemy wykonywanie zegarków na indywidualne zamówienia ;)

Coraz bardziej mnie przekonuje Twój projekt...

A jak to wygląda (jeśli to nie jest tajemnica) od strony formalnej prowadzonej działalności, sam finansujesz projekt, czy może jakiś prywatny inwestor lub inwestorzy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybiegając w przyszłość, widzę w tym projekcje zegarek klubowy. Przyjdzie taki moment, że będzie trzeba dla obopólnych korzyści, odważnie zaproponować zegarek klubowy, z Polski. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile tylko Paweł się zgodzi.. Pomysł już się przewijał na forum i choć np. zakres modyfikacji przez członków musiałby siłą rzeczy być ograniczony, to sama idea w przypadku realizacji jest wprost skazana na sukces!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I guess so.

Dla mnie to szczegolnie cenne, ze krajan (w koncu tez jestem lodzaniniem) zabral sie za TAKA rzecz.

Pisze sie na zakup!

Dark Side is a pathway to many abilities, sometimes considered unnatural...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawle - coraz lepiej to wyglada. Obserwuję i podziwiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuje za przychylne opinie na temat mojego projektu i oczekuje merytorycznych uwag i opinii za które z góry serdecznie dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spodziewalem sie czegos takiego w Polsce.Podziwiam Pana pomysl,wiedze ,park maszynowy i samozaparcie.Jezeli bede mogl w czyms pomoc jesli chodzi o literature to prosze pisac.Pomoge.Sprawdze czy ktos sie tym nie zajmuje we Francji.Napewno widzialem tarcze robione pod klienta wspolczesnie ze scenkami z okresu Napoleona .

Promocja projektu w internecie i mediach jest wskazana.

Powodzenia.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie, dzięki za zdjęcia!

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

świetnie !!!

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.