wojtek91 3769 #1651 Napisano 15 Maja (edytowane) Koledzy i koleżanki. Będę wskrzeszał swojego 009, który od dłuższego czasu leży zapomniany w pudle. Chciałbym dorzucić mu bransoletę, która nie będzie przerostem formy nad treścią i będzie wygodna w użytkowaniu. Najchętniej dorzuciłbym mu oryginalne jubilee, ale z pełnymi end-linkami. Na pewno przekopaliście Internet na dziesiątą stronę więc chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia. Jeśli ktoś ma w pudle nierozciągniętą, a najlepiej nową ori bransoletę, a korzysta z aftermarketu, to chętnie odkupię ori. Nie interesują mnie masywne Strapcode czy Uncle Seiko, które po uwzględnieniu podatku będą kosztowały połowę lub więcej wartości samego zegarka 😉 Raczej sprawdzone oferty z Ali lub ori bransoleta. Dzięki! Edytowane 15 Maja przez wojtek91 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #1652 Napisano 18 Maja Dzisiaj taka pogoda, że nie mogło być inaczej, a SKX zawsze na propsie. Koledzy i koleżanki. Będę wskrzeszał swojego 009, który od dłuższego czasu leży zapomniany w pudle. Chciałbym dorzucić mu bransoletę, która nie będzie przerostem formy nad treścią i będzie wygodna w użytkowaniu. Najchętniej dorzuciłbym mu oryginalne jubilee, ale z pełnymi end-linkami. Na pewno przekopaliście Internet na dziesiątą stronę więc chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia. Jeśli ktoś ma w pudle nierozciągniętą, a najlepiej nową ori bransoletę, a korzysta z aftermarketu, to chętnie odkupię ori. Nie interesują mnie masywne Strapcode czy Uncle Seiko, które po uwzględnieniu podatku będą kosztowały połowę lub więcej wartości samego zegarka Raczej sprawdzone oferty z Ali lub ori bransoleta. Dzięki!Wojtek ostatnio sam szukałem bransy z pełnymi ogniwami i endlinkami.Na Ali kicha, na OLX są ale z endlinkami pustymi. Kupiłem za trochę poniżej 300 w e-NATO straps.US, Forstner itp wychodziły drożej.Jakość bardzo dobra, polecam. 4 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 608 #1653 Napisano 19 Maja (edytowane) Ile razy zakładam tą bransoletę, tyle razy się dziwię, jak można narzekać na oryginalną od Kamasu. Przecież to jest przepaść. Kościelny w mojej parafii ciszej dzwoni na mszę, niż ta bransoleta na ręce 😆 PS. Zdjęcie dzisiejsze, ale datownika nie chciało mie się przestawiać, bo pora nieodpowiednia. Edytowane 19 Maja przez adventure 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 52121 #1654 Napisano 25 Maja 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27178 #1655 Napisano 25 Maja 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #1656 Napisano 7 Czerwca (edytowane) Dubel Edytowane 7 Czerwca przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #1657 Napisano 7 Czerwca 3 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27178 #1658 Napisano 14 Czerwca 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26778 #1659 Napisano 20 Czerwca (edytowane) Mały mod'zik na lato 😀 Edytowane 20 Czerwca przez Pit83 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 8888 #1660 Napisano 1 Sierpnia Powrót po latach do SKX, jest dobrze. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27178 #1661 Napisano 2 Sierpnia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #1662 Napisano 4 Sierpnia 8 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 608 #1663 Napisano 6 Sierpnia Mercoledi dzisiaj, czy tam Miercoles z hiszpańska… 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 608 #1664 Napisano 9 Sierpnia 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czolo 1410 #1665 Napisano 10 Sierpnia Chyba działy pomyliłeś ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69191 #1666 Napisano 11 Sierpnia 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 5673 #1667 Napisano 22 Sierpnia Miałem, sprzedałem, chętnie powrócę.. 7mka czy 9ka, wszystko jedno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 8888 #1668 Napisano 22 Sierpnia 30 minut temu, dzajro1 napisał(-a): Miałem, sprzedałem, chętnie powrócę.. 7mka czy 9ka, wszystko jedno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To pisz do Dorian06 https://zegarkiclub.pl/forum/profile/33911-dorian06/ Miał ładne 009 na sprzedaż. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 5673 #1669 Napisano 22 Sierpnia To pisz do Dorian06 https://zegarkiclub.pl/forum/profile/33911-dorian06/ Miał ładne 009 na sprzedaż. Dzięki za info, sprawa załatwiona Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41514 #1670 Napisano 22 Sierpnia 13 godzin temu, nav napisał(-a): To pisz do Dorian06 https://zegarkiclub.pl/forum/profile/33911-dorian06/ Miał ładne 009 na sprzedaż. Dzięki Piotrze za polecenie. 40 minut temu, dzajro1 napisał(-a): Dzięki za info, sprawa załatwiona Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokładnie. 1 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41514 #1671 Napisano 24 Sierpnia 😉 2 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69191 #1672 Napisano 25 Sierpnia 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 5673 #1673 Napisano 1 Września Powrót. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41514 #1674 Napisano 1 Września 👏 Ty. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27178 #1675 Napisano 2 Września 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach