Burns 4514 #601 Napisano 5 Kwietnia 2017 Hehe, a l2l jest tylko 0.5 mniejszy, więc urósł 1 cm domyślam się, ale zawsze i akurat tyle ile brakuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #602 Napisano 6 Kwietnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12772 #603 Napisano 7 Kwietnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filipeczek 4119 #604 Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Filipeczek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #605 Napisano 11 Kwietnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12772 #606 Napisano 12 Kwietnia 2017 SKX na Super Oysterze od Strapcode: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81428 #607 Napisano 12 Kwietnia 2017 I jak bransa, dobrze spasowana? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nononame 505 #608 Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) SKX na Super Oysterze od Strapcode: Fajna, w przeciwieństwie do cygańskiej Jubilee ;-)IMG_20170411_094550.jpgDobrany do koszuli czy odwrotnie? ;-) Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12772 #609 Napisano 13 Kwietnia 2017 I jak bransa, dobrze spasowana? Ciasny fit między uszami, zeru luzu, prawie na wcisk. Wykonanie bardzo dobre, przypomina mi mocno bransoletę w Glycine Combat Subie. Chociaż wydawało mi się, że SKX bardziej podpadnie mi właśnie na oysterze, to sam jestem zdziwiony, bo chyba jednak wolę go na "cygańskim" jubilee Prawdopodobnie będę sprzedawał tego Super Oystera, więc jakby ktoś był zainteresowany, to zapraszam na PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18774 #610 Napisano 13 Kwietnia 2017 I bardzo dobrze bo ten zegarek (z bransolet) wygląda dobrze tylko na jubilee. A jak Ci się nosi w porównaniu do 013? Była bardzo dobra cena na watcheszon i też wczoraj kupiłem 007... Nie wiem który już raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12772 #611 Napisano 13 Kwietnia 2017 Gdy kupowałem 013 miałem fazę na Rolexa Datejusta na Jubilee (20mm) i chciałem jakoś zaspokoić głód na mniejszy zegarek na tego typu bransolecie. 013 nosiło się bardzo wygodnie i w ciągu dnia zapominałem, że mam go na ręku. Później kupiłem żółwia PADI i nabrałem chęci na nieco większy zegarek na co dzień - ale mniejszy od żółwia 007 spełnia te wymagania i ma idealny rozmiar i proporcje jak na mój nadgarstek. Nosi się wygodnie, szczególnie na jubilee, dzięki temu że nie jest taka ciężka. Teraz na oysterze bardziej czuć ten zegarek. Zyskał więcej z toolwatchowego charakteru, a mi chyba jednak zależy trochę na tym blingu jubilee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #612 Napisano 13 Kwietnia 2017 I bardzo dobrze bo ten zegarek (z bransolet) wygląda dobrze tylko na jubilee. Niestety tak jest. Moim zdaniem Super Oyster ujmuje mu 50% uroku.I pomyśleć, że jubilee mi się kiedyś cholernie nie podobała 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12772 #613 Napisano 13 Kwietnia 2017 No to skóra: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42034 #614 Napisano 13 Kwietnia 2017 Pewnie to głupio zabrzmi, Super Oyster wygląda dobrze na 009. 007 to jubilee, nato, skóra lub guma. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gomez85 47 #615 Napisano 13 Kwietnia 2017 SKX na Super Oysterze od Strapcode: Mi się podoba idealnie spasowana z zegarkiem , ale czy bardziej od jubilee ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nononame 505 #616 Napisano 13 Kwietnia 2017 Mi się podoba idealnie spasowana z zegarkiem , ale czy bardziej od jubilee ... Oyster jest bardziej techno/tool, a Jubilee jest taka biżuteryjna. Gdyby wszystkim podobało się to samo, to umarlibyśmy z nudów, a tak to radośnie i w zaangażowany sposób zabijamy się w imię religii, polityki czy bransolet do SKXa ;-) Jubilee jest piękna, ale tylko w porównaniu do trykotów na łapce <19. :-P Ooooczywiście to tylko moje prywatne, subiektywne jak tylko można, MOJE zdanie. Każdy może mieć inne. Wiem, jestem łaskawcą ;-) Mój SKX dotarł wczoraj do PL, a zestaw naprawczy mam już w szufladzie ;-) Ktoś chce nieśmiganą Jubilee? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81428 #617 Napisano 14 Kwietnia 2017 Ciasny fit między uszami, zeru luzu, prawie na wcisk. Wykonanie bardzo dobre, przypomina mi mocno bransoletę w Glycine Combat Subie. Chociaż wydawało mi się, że SKX bardziej podpadnie mi właśnie na oysterze, to sam jestem zdziwiony, bo chyba jednak wolę go na "cygańskim" jubilee Dzięki za informacje.A u mnie tradycyjnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #618 Napisano 14 Kwietnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #619 Napisano 14 Kwietnia 2017 Ktoś chce nieśmiganą Jubilee? Jak nie masz co z nią zrobić to wysyłaj, chętnie przyjmę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #620 Napisano 14 Kwietnia 2017 Niech ktoś spojrzy na ostatnie zdjęcie Kwiatka i powie, że nie jest to ładny zegarek na tej bransolecie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #621 Napisano 14 Kwietnia 2017 Ja mogę tylko powiedzieć, że na bransolecie jest najładniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Picy 2712 #622 Napisano 14 Kwietnia 2017 Ja dzisiaj NATO i tez daje radę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42034 #623 Napisano 14 Kwietnia 2017 Niech ktoś spojrzy na ostatnie zdjęcie Kwiatka i powie, że nie jest to ładny zegarek na tej bransolecie Kwiatek to jest oszust fotograficzny. Co oczywiście nie zmienia faktu, że SKX + jubile to jest idealne połączenie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #624 Napisano 14 Kwietnia 2017 Kwiatek to jest oszust fotograficzny. Co oczywiście nie zmienia faktu, że SKX + jubile to jest idealne połączenie.Oszust? Nie życzę sobie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #625 Napisano 15 Kwietnia 2017 _Kwiatek_ bycie takim "oszustem fotograficznym" to nie wstyd, Twoje zdjęcia robią "dobrą robotę" SKX-om 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach