Butik 11369 #1326 Napisano 30 Września 2020 3 godziny temu, tomaliusz napisał: Sprzedaj dziada, co ma się kurzyć 😎 A jak za pu ceny to mogę uwolnić 🤭 za pół ceny nie da rady, bo co najmniej drugie tyle w niego włozylem 0 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #1327 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) 20 minut temu, Butik napisał: za pół ceny nie da rady, bo co najmniej drugie tyle w niego włozylem No to teraz się z nim męcz Edytowane 30 Września 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28342 #1328 Napisano 1 Października 2020 A ja napiszę tak, "skazane na dożywocie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackT 695 #1329 Napisano 1 Października 2020 Panowie, walczę ze sobą. Jedna połówka mówi mi żeby wrzucić zegar na bazarek, druga, żeby zostawić. Masz dwie żony? Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka 1 Pozdrawiam, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1330 Napisano 1 Października 2020 Wtedy pisałby przecież o tercjach 13 godzin temu, Butik napisał: za pół ceny nie da rady, bo co najmniej drugie tyle w niego włozylem Włożyłeś mu silnik od ferrari, czy jak? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Butik 11369 #1331 Napisano 1 Października 2020 2 godziny temu, Sol napisał: Wtedy pisałby przecież o tercjach Włożyłeś mu silnik od ferrari, czy jak? Ten zegarek pojawiał się już tu w kilku odsłonach, aktualnie jest w wersji najbardziej zbliżonej do oryginału od strony wyglądu, a z nowych rzeczy ma: - tarczę oryginał SEIKO TURTLE niebieściutką, a nie granatowy mat jak wersja pierwotna - szkiełko szafirowe - wkładkę bezela cermiczną z lumą - wskazówkę sekundnika czerwoną - koronkę z czerwonym logo S - świetny silikonowy pasek Monster Straps W komplecie mam oczywiście wszystkie oryginalne wyjęte części. 0 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28159 #1332 Napisano 1 Października 2020 Nie chcę być złośliwy, ale jak dla mnie to on przez te modyfikacje stracił na wartości w porównaniu z oryginałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1333 Napisano 1 Października 2020 To już nie SKX właściwie. Ciekawe jak takie mody się sprzedają? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1334 Napisano 2 Października 2020 (edytowane) Jak to mówią nie to co ładne, tylko co się komu podoba. Jak dla mnie w tym składaku najfajniejsza jest guma. Edytowane 2 Października 2020 przez Macmac 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #1335 Napisano 2 Października 2020 13 minut temu, Macmac napisał: Jak to mówią nie to co ładne, tylko co się komu podoba. Jak dla mnie w tym składaku najfajniejsza jest guma. To jest najładniejszy model skx. 😍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1336 Napisano 2 Października 2020 Bo jeszcze nie był SKXem 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1337 Napisano 2 Października 2020 ..a właśnie, że był ...w hameryce był sprzedawany jako SKX-173 (7S26-0029) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #1338 Napisano 2 Października 2020 W tym modelu jedynie luma mi się nie podoba poza tym wszystko bomba No i był sprzedawany na gumie a jestem wielkim fanem Jubileee i jej szelestu🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1339 Napisano 2 Października 2020 No faktycznie, mój błąd. Jakoś wziąłem go za 7002, bo zasłoniłeś pół daty. Który to rok? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1340 Napisano 2 Października 2020 20 minut temu, Sol napisał: No faktycznie, mój błąd. Jakoś wziąłem go za 7002, bo zasłoniłeś pół daty. Który to rok? Po serialu to lipiec 2004 lub 2014, a że to wersja ,,Singapore" to zapewne 2004. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #1341 Napisano 5 Października 2020 Zdjęcie sprzed miesiąca, ale dziś tak samo 2 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1342 Napisano 5 Października 2020 W dniu 2.10.2020 o 16:13, Macmac napisał: Po serialu to lipiec 2004 lub 2014, a że to wersja ,,Singapore" to zapewne 2004. Jakbyś sprzedawał to daj znać 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1343 Napisano 5 Października 2020 9 minut temu, Sol napisał: Jakbyś sprzedawał to daj znać Postaram się pamiętać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #1344 Napisano 5 Października 2020 2 godziny temu, dodge66 napisał: Zdjęcie sprzed miesiąca, ale dziś tak samo U mnie dziś również SKX. Ale nie pamiętam, co było miesiąc temu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CerDarek 3 #1345 Napisano 5 Października 2020 Mój SKX aż do wiosny będzie leżał w pudełeczku. Zrobiło się chłodno. W pracy marynarka z krawatem i koniec z letnim luzem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28159 #1346 Napisano 5 Października 2020 (edytowane) W dniu 5.10.2020 o 20:48, CerDarek napisał: Mój SKX aż do wiosny będzie leżał w pudełeczku. Zrobiło się chłodno. W pracy marynarka z krawatem i koniec z letnim luzem E tam, nazbyt pochopnie rezygnujesz 😉 Edytowane 22 Listopada 2020 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #1347 Napisano 5 Października 2020 Po latach doszedłem do wniosku że ten zegarek „robi” bransoleta i to oryginalna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #1348 Napisano 5 Października 2020 3 godziny temu, brz napisał: U mnie dziś również SKX. Ale nie pamiętam, co było miesiąc temu. SKX zawsze towarzyszy mi na dalszych wyjazdach, także łatwo zapamiętać 12 minut temu, surovy77 napisał: Po latach doszedłem do wniosku że ten zegarek „robi” bransoleta i to oryginalna. Jubilee od SKX'a przywołuje skrajne emocje, ludzie ją kochają lub nienawidzą 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #1349 Napisano 5 Października 2020 (edytowane) Moim zdaniem jest w punkt. Chociaż na jesień/zimę przerzucam łobuza na pasek. Edytowane 5 Października 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #1350 Napisano 5 Października 2020 (edytowane) Ja oczywiście należę do pierwszej grupy Edytowane 6 Października 2020 przez dodge66 3 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach