Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego Sursum - dla większości z nas nie ma znaczenia od kiedy jesteś na forum i ile napisałeś tu postów. Próbujesz jednak narzucać jakiś odmienny styl a wychodzi to dosć mizernie.

A to jakie masz zegarki to będziemy wiedzieć jak pochwalisz się w "nowych ( niepokzywanych ) nabytkach"

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to chodzi, że zegarek jest dobrze utrzymany i w dobrej cenie.

Tyle ode mnie.

I z tym się zgadzam. Nie uważałem go po prostu za jakąś straconą życiową szansę. Jeśli nie wpasowałem się Waszą konwencję, proszę o wybaczenie, nie chciałem nikogo urazić

pozdrawiam

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

snapback.png

xenocratex, dnia 10 Gru 2014 - 21:39, napisał:

Panowie, czy widzicie coś podejrzanego w tej ofercie?

http://allegro.pl/no...4867004943.html

Żona podglądała, jak śledziłem II rundę Stawki i zapragnęła coś w takim stylu. (Cuda tam pokazują!) Ja niestety słabo się znam w temacie radzieckich.

Dopiero co kchrapek chwalił się podobnym :)

Wyszarpał go za 17 zł. Wiem, że to nie punkt odniesienia ale to tak, żeby cię podenerwować. :rolleyes:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/7252-najnowsze-zakupy-nowe-nabytki/?p=1347112

No tak, Święta idą. To chyba nie jest dobry czas na zakupy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze jeden dzień do końca. Stówka pewnie pęknie :)

Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...
Arkadiusz K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

a do tego należałoby zrobić czyszczenie i konserwację werku (korespondowałem ze sprzedawcą), czyli jeszcze parę dyszek doliczyć - chociaż,.. nowy nabywca może nie będzie tak drobiazgowy, jak ja. ^_^ No nic, ja odpadam z gry. Żonie poszukam czegoś po świątecznym szaleństwie.  ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łoooomatko jaki brzydal :)

Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...
Arkadiusz K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

To nie jest NOS! Widziałem lepsze zdjęcia - to używany zegarek w komplecie z papierami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest NOS! Widziałem lepsze zdjęcia - to używany zegarek w komplecie z papierami.

No to sprzedawca szuka szybkiego, naiwnego :) Na takich zdjęciach robi dobre wrażenie, jedbak rzeczywistość może być trochę. mniej różowa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi