Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie z Armenii jak Narfas pisze ale przypomnę, że to nie tylko złote zegarki były....

Łał - radyjko  :wub:  :wub:  :wub:

To już kultowy zegar na tym forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łał - radyjko  :wub:  :wub:  :wub:

To już kultowy zegar na tym forum :)

I wcale nie tak łatwo zdobyć. Po tym jak mnie yorki zaraził szukam już jakiś czas i albo nie ma albo diabelnie drogie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden wisi na Allegro, tylko że 150 zeta za zrypaną pozytywkę to na mój gust coś drogawo. Parę miesięcy temu ktoś wystawiał parę sztuk w stanie idealnym, razem z jakimiś Mołniami gabinetowymi i Majakami. Pozytywki poszły o ile dobrze pamiętam poniżej 100 za sztukę. Nie znam cen tych zegarów, więc trudno mi powiedzieć czy to tanio czy drogo.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli pozytywki były sprawne (czyli bez wyłamanych zębów co jest najczęstszą usterką) to moim zdaniem tanio, albo inaczej mówiąc w dobrej cenie.

Roman niedługo szykuję dla Ciebie wizualną niespodziankę radyjkową tylko czekam na paczkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem, ten temat jest bardzo wartościowy. Niejednokrotnie ktoś tutaj kupił coś ciekawego i w rozsądnej cenie, dzięki uprzejmości innych kolegów. Najlepszy przykład podany przez Tabaqa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, też tu wyłapałem kilka okazji ale nie ukrywajmy, te prawdziwe okazje i tak musimy wypatrzeć sami. Więc do roboty, nie wiem co tam kolega kchrapek miał za link podany ale trzeba przeszukać alle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzałem na tego Urala, słabe foto tarczy powstrzymało mnie przed licytowaniem go. Może błąd, może nie, kota w worku nie chciałem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzałem na tego Urala, słabe foto tarczy powstrzymało mnie przed licytowaniem go. Może błąd, może nie, kota w worku nie chciałem :(

Ta czarna tarcza po prostu jest taka mało czytelna, może dlatego nikt się specjalnie nie zapalił do tego Urala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak światło na nią padało. Trudno, teraz czas zapolować na poljota de luxa w jak najlepszym stanie. Jeszcze takiego nie mam w pudełku a z tego co obserwuję to ceny ich pną się cały czas w górę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potrafię wyjaśnić dlaczego tego nie licytowałem przynajmniej do 120... Jakieś zaćmienie i brak kawy. Jeszcze raz gratuluję nabywcy.

pozdrawiam

Narfas

Edytowane przez Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją droga zastój na allegro okropny, a co do Urala to niedziela po południu to nie najlepszy czas na koniec aukcji dla sprzedającego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jakim sensie "zastój"?

pozdrawiam

Narfas

Np. Jeśli dziś niemal nie było chętnych na Ljuksa w dobrym stanie i poszedł za 130zł, czy choćby Ural o którym wspomniałeś. Nie za wielu licytujących i kupujących ostatnio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze perełki w dobrych cenach się nie pojawiają, chyba o to koledze kchrapek chodziło :)

Perełek też nie za wiele, choć akurat ja ostatnio kilka ciekawych zegarków trafiłem, powiedziałbym że więcej niż zawsze w krótki czasie, ale raczej u sąsiadów.

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np. Jeśli dziś niemal nie było chętnych na Ljuksa w dobrym stanie i poszedł za 130zł, czy choćby Ural o którym wspomniałeś. Nie za wielu licytujących i kupujących ostatnio.

Pokaż co to za ljuks był.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potrafię wyjaśnić dlaczego tego nie licytowałem przynajmniej do 120... Jakieś zaćmienie i brak kawy. Jeszcze raz gratuluję nabywcy.

pozdrawiam

Narfas

hehe....Ural dobra rzecz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też patrzyłem na tego Urala i ...... nic.   Poza tym była ładna Rossija dla amatorów . Poszła za jakieś 40 i parę.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też patrzyłem na tego Urala i ...... nic.   Poza tym była ładna Rossija dla amatorów . Poszła za jakieś 40 i parę.....

Rossiję to nawet wkleiłem w okazje ale skasowałem bo już był jeden z kolegów zainteresowany, ciekawe czy kupił? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi