Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Tak ale czy to nie jest podróbka? Bo nigdy takiego nie widziałem.I czy cena jest dobra?  :)

Edytowane przez Alibaba333

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale czy to nie jest podróbka? Bo nigdy takiego nie widziałem.I czy cena jest dobra?  :)

http://rosyjskiezegarki.pl/pl/c/Amphibian-Classic/59

http://rosyjskiezegarki.pl/pl/p/Amphibian-Classic-420268/274

chyba było już coś o tym sklepie pisane , ale nie jestem w stanie podać w jakim temacie (może to nawet ten sam sprzedawca, bo z tego co się orientowałem to z Nowej Iwicznej było kilku sprzedawców Wostoków) 

Spóźniłem się z odpowiedzią

Edytowane przez Candela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość liscak

Dzięki kchrapek ! Akurat mam taką ze "zrypaną" tarczą, ale całymi wskazówkami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem trochę jest biorąc pod uwagę niesprawny datwonik i chyba krzywą lupę na szkle, ale za to koperta pokryta "próbą złota o grubości 20 m" - przy 20m złota będziesz bogaty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem trochę jest biorąc pod uwagę niesprawny datwonik i chyba krzywą lupę na szkle, ale za to koperta pokryta "próbą złota o grubości 20 m" - przy 20m złota będziesz bogaty :)

no właśnie liczę na te 20m :) dzięks za recenzję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek ma dosyć mocno zgięte prawe dolne uszko - może strzelić przy próbie prostowania - zgięte tylko mniej jest też górne prawe - poza tym stan słaby koperty bo tarcza widać ok 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek ma dosyć mocno zgięte prawe dolne uszko - może strzelić przy próbie prostowania - zgięte tylko mniej jest też górne prawe - poza tym stan słaby koperty bo tarcza widać ok 

Czyli maks 100??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli maks 100??

Nie wiem nie znam się  :D  

Słaby stan wyoblone końcówki uszek więc pod śniedzią będą przetarcia gdy doczyścisz - szkło ma lupkę więc zdecydowanie na plus 

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem nie znam się  :D  

Słaby stan wyoblone końcówki uszek więc pod śniedzią będą przetarcia gdy doczyścisz - szkło ma lupkę więc zdecydowanie na plus 

Kalendarz sobie sam naprawię więc to nie problem. Martwi mnie prostowanie uszek. Ale dziękuje za dogłębną analizę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem :)

ale lupkę można trafić na giełdach staroci.placach czy flomarkach za parę zeta nabędziesz

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też górne prawe ucho zgięte ale minimalnie - stan tarczy nie zachwyca cena ok -  ja osobiście jak bym miał nosić dopuszczałbym patynę czy drobne przetarcia na kopercie ale tarcza musi być idealna inaczej wzrok ucieka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi