Master Yoda 2171 #376 Napisano 24 Czerwca 2013 Jakby ktoś potrzebował to od piątku oficjalnie dystrybuuję OAKLEYA .Regulamin - Klub Miłośników Zegarów i ZegarkówParagraf 8,punkt 7...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #377 Napisano 25 Czerwca 2013 Regulamin - Klub Miłośników Zegarów i ZegarkówParagraf 8,punkt 7...... Dzięki , zmienione , myślałem że w działach typu ,,Po godzinach'' nie przywiązuje się do tego wagi , obiecuję poprawę i proszę o odpuszczenie grzechów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szeter 0 #378 Napisano 19 Lipca 2013 Mam małe pytanko - na pewno niejeden z Was wie - jakie okulary są na zdjęciu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #379 Napisano 19 Lipca 2013 US Amry biega w oakleyach, wiec nie zdziwilbym by sie gdyby to byly tez oakley-enp. te: http://www.oakley.com/custom/mframe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #380 Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Wg mnie to okulary strzeleckie Peltor Edytowane 19 Lipca 2013 przez seiken 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #381 Napisano 19 Lipca 2013 Podobne modele okularów balistycznych maja jeszcze w swojej w ofercie : - Bolle- Uvex- WileyX- ESS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
van gunt 569 #382 Napisano 19 Lipca 2013 Braciszek który służy w ... ma kilka par w tym stylu ale nie wiem które są z przydziału, a które kupował na misjach. Na pewno widziałem u niego Smith Optics. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szeter 0 #383 Napisano 19 Lipca 2013 wielkie dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alagolka 0 #384 Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja mogę Wam polecić okulary marki Arctica. Sama posiadam model S-133 i jestem mega zadowolona. Sprawdza się zarówno podczas sportów jakie uprawiam, a także turystyki (częste wyjścia w góry). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #385 Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja mogę Wam polecić okulary marki Arctica. Sama posiadam model S-133 i jestem mega zadowolona. Sprawdza się zarówno podczas sportów jakie uprawiam, a także turystyki (częste wyjścia w góry). Słaba jakość opraw i soczewek , to półka tzw. budżetowa . Niemniej dopuszczone na nasz rynek , blokują UV , więc jeśli ktoś nie potrzebuje jakości Oakleya czy Adidasa czemu nie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #386 Napisano 23 Sierpnia 2013 Panowie dwa dni temu kupilem okulary Jaguara 371106414 z Polarized UV 3 szklami czy mozecie mi powiedziec czy to dobry wybor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #387 Napisano 23 Sierpnia 2013 Jaguary mają bardzo dobrą jakość wykonania , do tego design tego modelu jest ponadczasowy więc możesz się nimi długo cieszyć . Dobry wybór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #388 Napisano 23 Sierpnia 2013 Drake dzieki a wiec nie popelnilem bledu tym bardziej ze czlowiek sie nie zna a takie okulary powinny sluzyc dlugo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #389 Napisano 2 Listopada 2013 Nowe okulary w kolekcji, Oakley OO4071-03 (polaryzacyjne) : Genialne okulary, dość ciężkie, ale naprawde bardzo wygodne i super wykonane. Jest to nowość Oakleya. Link do strony producenta : http://ie.oakley.com/products/7257/28205 Naprawde polecam. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romi. 14 #390 Napisano 2 Listopada 2013 Jakby ktos chcial kiedys Oakley za 50% ceny, to niech sie odezwie na PW;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 401 #391 Napisano 3 Listopada 2013 Mam małe pytanko - na pewno niejeden z Was wie - jakie okulary są na zdjęciu ?Jeśli te okulary są z tzw. " branży" to ja bym obstawiał kontraktowy model firmy Revision Military. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jar20 0 #392 Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Witam.Koledzy wiecie cos o uzytkowniku Romi.?Oakley za 50% ? Ciekawe co, to za towar? Edytowane 3 Listopada 2013 przez Jar20 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Centurio 3 #393 Napisano 3 Listopada 2013 Z Turcji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romi. 14 #394 Napisano 3 Listopada 2013 bez komentarza... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #395 Napisano 3 Listopada 2013 bez komentarza... W tym przypadku byłby na miejscu,nie sądzisz? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romi. 14 #396 Napisano 3 Listopada 2013 znajoma w luxottica group, wystarczy kulturalnie na pw zapytac:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #397 Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Kolejne Oakleye w mojej kolekcji, tym razem polaryzacyjne Plaintiffy. Jakość jak to w Oakleyach, bardzo dobra, natomiast nie o jakości tutaj chciałbym wspomnieć, a o wygodzie. Komfort noszenia tych okularów jest wiecej niż zadowalający, są stosunkowo ciężkie w przeciwieństwie do tego typu Ray-Banów, przez co mam wrażenie, że lepiej leżą. Mam już całkiem sporo przeróżnych Ray-Banów jak i Oakleyów i śmiało mogę powiedziec, że ostatnio lepiej nosi mi się właśnie te drugie. O czym jeszcze warto wspomnieć, to o szkiełkach w Plaintiffach - świat przez nie widziany ma nieprawdopodobnie piękny kolor! Naprawde polecam, prześwietne okulary. Link do strony producenta : http://au.oakley.com/products/6656/24956 Popełniłem też z nudów pare własnych fotek : Edytowane 13 Grudnia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #398 Napisano 13 Grudnia 2013 Fajny ten Plaintiff Michale , taka trochę odpowiedź Oakleya na RB Aviatora . Koniecznie muszę uzupełnić wystawkę o ten model . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #399 Napisano 13 Grudnia 2013 bardzo dobry wybór mam ten sam model tylko edycje Ducati 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maclaren 1 #400 Napisano 13 Grudnia 2013 A może Silhouette lub Mykita. Ray, Okley strasznie oklepane w szczególności Ray-Ban, gdzie nie spojrzeć to każdy w nich defiluje.Ja po wielu Ray-Banach spróbuję czegoś innego, choć co do jakości nie można im wiele zarzucić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach