Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Klub Miłośników Zegarków TISSOT

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dziękuje / od początku odniosłem wrażenie, że Tissot w tym modelu - zaproponował coś wyjątkowego.

IMG_20240123_093618.1.jpg

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z forum miał do czynienia z Seastar 1000 40mm w kwarcu? Mógłby się podzielić opinią? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Petite sekunde nie będzie za duży na 18 cm nadgarstek?Fajny zegar.Czy szkło od strony werku jest też szafirowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, surovy77 napisał(-a):

Petite sekunde nie będzie za duży na 18 cm nadgarstek?Fajny zegar.Czy szkło od strony werku jest też szafirowe?

U mnie masz na nadgarstku 17,5-18 cm. Od strony werku, też jest szafir. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, rafalmosty napisał(-a):

U mnie masz na nadgarstku 17,5-18 cm. Od strony werku, też jest szafir. 

Chwalisz sobie ciekawy zegar?bo chodzi za mną 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@surovy77, ja mam nadgarstek 17-17,5cm w porywach. Jest bardzo ok jako casual, na pewno nie jest to garniturowiec. Szkła szafirowe po obu stronach, to od strony cyferblatu bajecznie piękne.

Edytowane przez Mirosuaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Mirosuaw napisał(-a):

@surovy77, ja mam nadgarstek 17-17,5cm w porywach. Jest bardzo ok jako casual, na pewno nie jest to garniturowiec. Szkła szafirowe po obu stronach, to od strony cyferblatu bajecznie piękne.

A czemuż to nie może być z niego garniturowiec?A na sportowo marynarka i t-shirt obleci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, surovy77 napisał(-a):

Chwalisz sobie ciekawy zegar?bo chodzi za mną 😎

Świetny zegar. Polecam. Słuchaj wskazówek Mirka @Mirosuaw on wie co pisze. Sprzedał mi ten zegar, a w bardzo krótkim czasie po tym, nabył go ponownie😉 to największy fan tego modelu, jakiego znam😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, surovy77 napisał(-a):

A czemuż to nie może być z niego garniturowiec?A na sportowo marynarka i t-shirt obleci?

No dobra, z paskiem kroko da radę do garniaka. Ale ja go wolę do sweterków, t-shirtów, luźnej koszuli. Za tę cenę nie ma się co zastanawiać.

3 minuty temu, rafalmosty napisał(-a):

Świetny zegar. Polecam. Słuchaj wskazówek Mirka @Mirosuaw on wie co pisze. Sprzedał mi ten zegar, a w bardzo krótkim czasie po tym, nabył go ponownie😉 to największy fan tego modelu, jakiego znam😎

No i to jest bardzo poważna rekomendacja :D

Edytowane przez Mirosuaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.02.2024 o 21:10, Dnlaie napisał(-a):

IMG_20240210_133447.jpg

Bardzo fajnie to wygląda. Mega ciekawy model. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupował ktoś ostatnio prx'a 35mm? Dostałem zlecenie kupna prezentu na początku marca i zaczynam zbierać informacje gdzie najlepiej uderzyć. Oczywiście czekam nie też wyprawa po lokalnych sklepach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Jan napisał(-a):

Kupował ktoś ostatnio prx'a 35mm? Dostałem zlecenie kupna prezentu na początku marca i zaczynam zbierać informacje gdzie najlepiej uderzyć. Oczywiście czekam nie też wyprawa po lokalnych sklepach.

Ja kupowałem w zegarmistrz.com i choć zegarek (prx, 35mm, powermatic) jest na bazarku, to sam sklep warty polecenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa vintage visodate i jubileum

Polish_20240215_183554558.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.02.2024 o 17:20, Jan napisał(-a):

Pamiętaj się targować. Ja swojego już trochę mam, ale o ile dobrze pamiętam, w Jubitomie bez szemrania dali z 500 zł rabatu po pierwszym pytaniu czy da się coś taniej. W innych sklepach było podobnie, ale jak człowiek zobaczył na miejscu i przymierzył, to już nie chciało mi się dla kolejnych 50 zł kombinować i czekać na dostawę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Ceteth Oczywiście stąd było pytanie, swojego 40mm mam już ponad 2 lata ale w tym czasie cena się zmieniła i nie jestem zorientowany ile można uzyskać. 500zł to okoloce 14% ceny, przyzwoicie. Dzięki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi