pisar 4335 #17901 Napisano 20 Marca (edytowane) W dniu 18.03.2025 o 18:05, przemekspce napisał(-a): W jakim współczesnym Vicku znajdę takie masywne szczypce? + zależy mi aby nie był grubszy niz Twój Edytowane 20 Marca przez pisar 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62827 #17902 Napisano 20 Marca 40 minut temu, pisar napisał(-a): W jakim współczesnym Vicku znajdę takie masywne szczypce? + zależy mi aby nie był grubszy niz Twój Podejrzewam że jest zmodowany , ma tylko trzy warstwy, przeważnie są grubsze, ale niech się właściciel wypowie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8193 #17903 Napisano 20 Marca (edytowane) @pisar To jest oryginalny model Mechanic, wydaje mi się, że od kilku lat niedostępny (3 warstwy). Zmodowanego miałem Mechanic Jr (2 warstwy). One były wyprzedane dużo wczesniej i stad mam składaka. Ze współczesnych kojarze Deluxe Tinker ale to chyba 4 warstwy. Jeszcze Angler mi się przypomniał, ale też 4 warstwy. Dziś nowa włoszczyzna. Edytowane 20 Marca przez przemekspce 9 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62827 #17904 Napisano 20 Marca 34 minuty temu, przemekspce napisał(-a): @pisar To jest oryginalny model Mechanic, wydaje mi się, że od kilku lat niedostępny (3 warstwy). Zmodowanego miałem Mechanic Jr (2 warstwy). One były wyprzedane dużo wczesniej i stad mam składaka. Ze współczesnych kojarze Deluxe Tinker ale to chyba 4 warstwy. I wszystko się wyjaśniło 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4451 #17905 Napisano 20 Marca @przemekspce co to za włoszczyzna? Swoją drogą nadal nie podpisujecie noży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #17906 Napisano 20 Marca (edytowane) 23 minuty temu, Burns napisał(-a): @przemekspce co to za włoszczyzna? Swoją drogą nadal nie podpisujecie noży. Trzecia wersja małego Słysza @przemekspce jak wrażenia? Pierwszy raz Techno jako fliper… Edytowane 20 Marca przez Louis Cypher 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8193 #17907 Napisano 20 Marca (edytowane) Techno 3. @Louis Cypher jest inaczej niż do tej pory. Na żywo na pewno zyskuje w porownaniu do zdjęć. Czuć klimat nowszych noży Marcina. Klips twardy, cieżko do kieszeni wsunąć. Flipera i małą dziurę jakoś przeżyje, ale nie jestem przekonany. Edytowane 20 Marca przez przemekspce 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4335 #17908 Napisano 20 Marca 5 godzin temu, przemekspce napisał(-a): Techno 3. @Louis Cypher jest inaczej niż do tej pory. Na żywo na pewno zyskuje w porownaniu do zdjęć. Czuć klimat nowszych noży Marcina. Klips twardy, cieżko do kieszeni wsunąć. Flipera i małą dziurę jakoś przeżyje, ale nie jestem przekonany. Jak Ci się znudzi to daj znać...chętnie odkupie 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8193 #17909 Napisano 21 Marca (edytowane) 17 godzin temu, pisar napisał(-a): Jak Ci się znudzi to daj znać...chętnie odkupie Raczej zostanie w 'kolekcji' 🕷😉 Edytowane 21 Marca przez przemekspce 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20270 #17910 Napisano 21 Marca WE Guthrie 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4451 #17911 Napisano 21 Marca W dniu 17.03.2025 o 22:31, loco50 napisał(-a): Zrobię tak.Jutro. Dziękuję. Znalazłeś, naprawiłeś czy podchodzisz do tego jakbyś granatnik z flaszką dostał? A może ze złości kupiłeś sobie pół metra noża - WE Guthrie ? Powiem Ci, że fajny ten miecz 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20270 #17912 Napisano 21 Marca 51 minut temu, Burns napisał(-a): Znalazłeś, naprawiłeś czy podchodzisz do tego jakbyś granatnik z flaszką dostał? A może ze złości kupiłeś sobie pół metra noża - WE Guthrie ? Powiem Ci, że fajny ten miecz 😉 Nie zrobiłem. Nie mam weny. Guthrie kozak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1806 #17913 Napisano 22 Marca Przyciężko wygląda - żeby nosić w dresach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20270 #17914 Napisano 22 Marca 2 godziny temu, zadra napisał(-a): Przyciężko wygląda - żeby nosić w dresach Spodnie na pasku albo szelkach 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20270 #17915 Napisano 22 Marca 2 godziny temu, zadra napisał(-a): Przyciężko wygląda - żeby nosić w dresach Spodnie na pasku albo szelkach 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20270 #17916 Napisano 22 Marca Dziś garniturowiec 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8193 #17917 Napisano 22 Marca 4 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #17918 Napisano 23 Marca Microtech LUDT Outbreak, lubię tą wersję za to że prawdopodobieństwo że jest taki drugi jest minimalne. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8193 #17919 Napisano 23 Marca (edytowane) @PamikoFajne jest to wykończenie. Kiedyś chyba Exocet mi się w nim podobał. Edytowane 23 Marca przez przemekspce 4 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #17920 Napisano 23 Marca 58 minut temu, przemekspce napisał(-a): @PamikoFajne jest to wykończenie. Kiedyś chyba Exocet mi się w nim podobał. Jedna z fajniejszych linii MT😁 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8193 #17921 Napisano 23 Marca Fajowy! 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #17922 Napisano 24 Marca Microtech Amphibian 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4451 #17923 Napisano 24 Marca 15 godzin temu, Pamiko napisał(-a): Microtech Amphibian Środkowy wyśmienicie apetyczny. Swoją drogą widzieli, że jest niedociągnięcie w projekcie i da się zerwać blokadę waląc w klingę od góry? Gościu tłumaczy gdzie leży przyczyna. Ja ten filmik widziałem przed zakupem a i tak kupiłem ten nóż mimo, że jest niedoskonały i będzie trudny w ostrzeniu. Ma w sibie to coś. Niestety współczesney Amphibian, aż się prosi o wersje w automacie jak jego protoplasta... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #17924 Napisano 25 Marca Środkowy wyśmienicie apetyczny. Swoją drogą widzieli, że jest niedociągnięcie w projekcie i da się zerwać blokadę waląc w klingę od góry? Gościu tłumaczy gdzie leży przyczyna. Ja ten filmik widziałem przed zakupem a i tak kupiłem ten nóż mimo, że jest niedoskonały i będzie trudny w ostrzeniu. Ma w sibie to coś. Niestety współczesney Amphibian, aż się prosi o wersje w automacie jak jego protoplasta... Tak z ciekawości tylko zapytam, czemu Amphibian będzie trudny w ostrzeniu? Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #17925 Napisano 25 Marca 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach