Peterson 1019 #5626 Napisano 31 Sierpnia 2021 A jakie opinie sa o WE? np. https://www.togo.com.pl/manufacturer/we-knife/noz-we-knife-kitefin-black.html z tego co widze slaba dostepnosc 0 zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20262 #5627 Napisano 31 Sierpnia 2021 Rozsądnie a nie szpanersko 😁 to dorosły BM Presidio II. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4442 #5628 Napisano 31 Sierpnia 2021 47 minut temu, loco50 napisał(-a): Rozsądnie a nie szpanersko 😁 to dorosły BM Presidio II. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20262 #5629 Napisano 31 Sierpnia 2021 Taa jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20262 #5630 Napisano 31 Sierpnia 2021 A jak chcemy budować schron w lesie, dziurawić koła ciężarówkom wroga albo przecinać cumy okrętów to CS Bush Ranger. A i za brutalny gadżet może robić 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8308 #5631 Napisano 31 Sierpnia 2021 Panowie, a różnica pomiędzy Spyderco paramilitary ii a Tenacious jest duża? Wg sieci, chodzi o ostrze (materiał). cenowo różnią się sporo na korzyść Tenacious. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #5632 Napisano 31 Sierpnia 2021 5 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Obejrzyj sobie. 8 stów ???? To ja już wolę moją składaną Morę https://www.combat.pl/001000747-noz-skladany-cold-steel-finn-wolf-od-green.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5633 Napisano 31 Sierpnia 2021 Powitoł 36 minut temu, beniowski napisał(-a): Panowie, a różnica pomiędzy Spyderco paramilitary ii a Tenacious jest duża? Wg sieci, chodzi o ostrze (materiał). cenowo różnią się sporo na korzyść Tenacious. Jest spora. Nie wiem, czy warto dopłacać, wiem, że teraz nie warto sobie zwykłym tenkiem zawracać głowy. Osobiście brałbym coś sprawdzonego, nie najtańszego ale też nie pod budżet Coś jak benchmade griptilian (w sumie wszystko z exisem jest OK ), paramili 2, kershawy ZT, civivi, we knives, włoskie fox/viper/i podobne. Co weźmiesz to powinieneś być zadowolony. Najlepiej pooglądać i pytać o konkretne modele. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20262 #5634 Napisano 31 Sierpnia 2021 Sie ma podobać 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8308 #5635 Napisano 31 Sierpnia 2021 Dobra, dobra. Już poszło zamówienie😁. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20262 #5636 Napisano 31 Sierpnia 2021 Pan się chwali 😁. Co za skarb? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8308 #5637 Napisano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Taaa, zaraz mi napiszecie jaki to błąd popełniłem😃. Benchmade 575-1 mini presidio ii (innych tu u mnie nie było, praktycznie wszystko niedostępne z tych które polecacie, oprócz włoskiej produckji oczywiście). Da radę? Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez beniowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6579 #5638 Napisano 31 Sierpnia 2021 5 minut temu, beniowski napisał(-a): Taaa, zaraz mi napiszecie jaki to błąd popełniłem😃. Benchmade 575-1 mini presidio ii (innych tu u mnie nie było, praktycznie wszystko niedostępne z tych które polecacie, oprócz włoskiej produckji oczywiście). Da radę? Jak już zamówiony, to musi dać 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20262 #5639 Napisano 31 Sierpnia 2021 Da. A potem kupisz Spyderco Police🤣 Ale po italiańcach też polookaj jak pisał Porcelanowy. Lion Steel, Viper, Extrema Ratio, Fox coś z linii FKMD. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8308 #5640 Napisano 31 Sierpnia 2021 4 minuty temu, loco50 napisał(-a): Da. A potem kupisz Spyderco Police🤣 Ale po italiańcach też polookaj jak pisał Porcelanowy. Lion Steel, Viper, Extrema Ratio, Fox coś z linii FKMD. No to już widzę na co mam wydawać pieniądze😀. Te włoskie noże też fajne są. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5641 Napisano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) 22 minuty temu, beniowski napisał(-a): Taaa, zaraz mi napiszecie jaki to błąd popełniłem😃. Benchmade 575-1 mini presidio ii (innych tu u mnie nie było, praktycznie wszystko niedostępne z tych które polecacie, oprócz włoskiej produckji oczywiście). Da radę? Będzie Pan zadowolony I nie wstyd wyjąć przy ludziach Sam mam takie trzy, każdy inny ... tak jakoś wpadły Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67070 #5642 Napisano 31 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, beniowski napisał(-a): Taaa, zaraz mi napiszecie jaki to błąd popełniłem😃. Benchmade 575-1 mini presidio ii (innych tu u mnie nie było, praktycznie wszystko niedostępne z tych które polecacie, oprócz włoskiej produckji oczywiście). Da radę? Od czegoś trzeba zacząć. A to taki dobry Passat w tedeiku. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8308 #5643 Napisano 31 Sierpnia 2021 Zamówiłem nie w Amazonie, więc kilka dni muszę poczekać. Tak się przyzwyczaiłem do dostawy w jeden dzień, że dostawa w 5-6 to dla mnie wieki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fugas 236 #5644 Napisano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) @beniowski luknij sobie na włoszczyznę, ja polecę lion steel tre https://www.lionsteel.it/n/en/allproducts/_/shop?q=Tre malutki jest, ale na lato do spodenek świetny, stal to polecana m390 dlugo trzyma ostrość, ale przy ostrzeniu trzeba troche czasu poświecić albo gentleman folder ti-spine https://www.lionsteel.it/n/en/product/1639/ts1_titanium przepiekny nóż, z topowych materiałów. Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez fugas Wklejony zły link 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4442 #5645 Napisano 31 Sierpnia 2021 Miało byc górnolotnie, wyszło jak zwykle i to w wersji mini. Miejmy nadzieję, że zachorujesz i odrobisz w polu. Miało byc górnolotnie, wyszło jak zwykle i to w wersji mini. Miejmy nadzieję, że zachorujesz i odrobisz w polu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8308 #5646 Napisano 31 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Burns napisał(-a): Miało byc górnolotnie, wyszło jak zwykle i to w wersji mini. Miejmy nadzieję, że zachorujesz i odrobisz w polu. Ja wiem czy jak zwykle? Większości noży z tych droższych polecanych i tak nie ma w sprzedaży obecnie, a przecież nie poszedłem w najtańsza opcję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4442 #5647 Napisano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) 14 minut temu, beniowski napisał(-a): Ja wiem czy jak zwykle? Większości noży z tych droższych polecanych i tak nie ma w sprzedaży obecnie, a przecież nie poszedłem w najtańsza opcję. coś mi się wydaje, że przepłaciłeś bo w PL ~430zł poza tym trochę dzisiaj wskoczyło na stan: https://kolba.pl/pl/search?query=zero+tolerance Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8308 #5648 Napisano 31 Sierpnia 2021 7 minut temu, Burns napisał(-a): coś mi się wydaje, że przepłaciłeś bo w PL ~430zł poza tym trochę dzisiaj wskoczyło na stan: https://kolba.pl/pl/search?query=zero+tolerance Cazzo😅. Tak to jest jak się jest w gorącej wodzie kąpanym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4442 #5649 Napisano 31 Sierpnia 2021 7 minut temu, beniowski napisał(-a): Cazzo😅. Tak to jest jak się jest w gorącej wodzie kąpanym. Całe szczęście na Amazonie są 30 dniowe darmowe zwroty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8308 #5650 Napisano 31 Sierpnia 2021 14 minut temu, Burns napisał(-a): Całe szczęście na Amazonie są 30 dniowe darmowe zwroty Akurat ten zakup nie jest w Amazonie robiony. No nic, poszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach