loco50 21251 #7326 Napisano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Mrovka, lubię trochę powkurzać, stąd te pudełka. Burns, nie😁 Nudziłem się któregoś wieczora i łaziłem po necie. Wszedłem na militaria, żeby obejrzeć kurtki Alphy i nieopatrznie zahaczyłem o noże. Wypatrzyłem tam Maserina, a że lubieje włoskie nożyki i na ciekawego w moim typie Maserina polowałem już długo biłem się z myślami całe 2...minuty😁. Powiem Panom tak (Paniom też jeśli tu zaglądaja😁😁) - tu nie ma wodotrysków i fajerwerków, nie ma, kręcących się w kółko łożysk ani kling otwierających się od samego patrzenia 😁. To jest kawał porządnego chamskiego noża do chamskiej roboty. Okładki z micarty wyprawionej na grubo, nie tak elegancko gładko jak w PM 2 Burnsa😁. W łapie leży super. Jestem bardzo zadowolony, podoba mnie się on😁 Edytowane 11 Stycznia 2022 przez loco50 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #7327 Napisano 11 Stycznia 2022 2 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Nie, ja żadnego noża nie sprzedałem jeszcze. patrz, Adam jaki zaradny Adaś dajesz zawartość IT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21251 #7328 Napisano 11 Stycznia 2022 No dobra. Daję drugiego. Ale o czym tu gadać? 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #7329 Napisano 11 Stycznia 2022 3 minuty temu, loco50 napisał(-a): No dobra. Daję drugiego. Ale o czym tu gadać? 😁 Jak wrażenia z krzywego fajfusa i czy też tak lekko się zamyka jak mój, że nie trzeba nim potrząsać ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21251 #7330 Napisano 11 Stycznia 2022 Burns, zamyka się normalnie (cokolwiek by to znaczyło) natomiast wyskakuje z lekkim oporem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1833 #7331 Napisano 11 Stycznia 2022 Nimrodek niczego sobie.. 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #7332 Napisano 12 Stycznia 2022 Strasznie mnie jara z wyglądu zt462, u mnie wpadł pm2 ale zdjęcia podeślę jak coś fajnego zrobię. Ps. Oaborne zielony to jeszcze jest produkowany? Bo wszedzie pusto, są tylko mini 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #7333 Napisano 12 Stycznia 2022 8 minut temu, denver47 napisał(-a): Oaborne zielony to jeszcze jest produkowany? Bo wszedzie pusto, są tylko mini Nawet tego mormal/standard możesz sobie odpuścić, No chyba że masz damską rękę, to będzie OK 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #7334 Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 19 godzin temu, loco50 napisał(-a): Mrovka, lubię trochę powkurzać, stąd te pudełka. Burns, nie😁 Nudziłem się któregoś wieczora i łaziłem po necie. Wszedłem na militaria, żeby obejrzeć kurtki Alphy i nieopatrznie zahaczyłem o noże. Wypatrzyłem tam Maserina, a że lubieje włoskie nożyki i na ciekawego w moim typie Maserina polowałem już długo biłem się z myślami całe 2...minuty😁. Powiem Panom tak (Paniom też jeśli tu zaglądaja😁😁) - tu nie ma wodotrysków i fajerwerków, nie ma, kręcących się w kółko łożysk ani kling otwierających się od samego patrzenia 😁. To jest kawał porządnego chamskiego noża do chamskiej roboty. Okładki z micarty wyprawionej na grubo, nie tak elegancko gładko jak w PM 2 Burnsa😁. W łapie leży super. Jestem bardzo zadowolony, podoba mnie się on😁 Skoro nazwa nawiązuje do Biblijnego myśliwego i Sumeryjskiego Gilgamesza - to nie może być to delikatny nożyk No to masz juz w kolekcji trzy egzemplarze którymi bym nie pogardził..ważka, ten zielony wzorkowy i owego Nimroda. Ale Nimrod byłby chyba w kolorze zgniłej zieleni. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez -mrovka- 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #7335 Napisano 12 Stycznia 2022 7 minut temu, -mrovka- napisał(-a): masz juz w kolekcji trzy egzemplarze którymi bym nie pogardził Ja bym tam na miejscu Loco jednak ubezpieczył kolekcję. 😜 Strzeżonego Pan Bóg strzeże 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #7336 Napisano 12 Stycznia 2022 17 minut temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Ja bym tam na miejscu Loco jednak ubezpieczył kolekcję. 😜 Strzeżonego Pan Bóg strzeże Cóz za brzydka insynuacyija z pana strony, panie Jędrula. 🙂 Aczkolwiek, jakbym znalazł na ziemi, to napewno bym podniósł i włożył w kieszonke 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #7337 Napisano 12 Stycznia 2022 22 minuty temu, -mrovka- napisał(-a): Cóz za brzydka insynuacyija z pana strony, panie Jędrula. 🙂 Aczkolwiek, jakbym znalazł na ziemi, to napewno bym podniósł i włożył w kieszonke On ma już to we krwi i nawet nie rozumie, że człowiek spłukał się na noże: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #7338 Napisano 12 Stycznia 2022 Godzinę temu, -mrovka- napisał(-a): brzydka insynuacyija A skądże, chodziło o ubezpieczenie od pożaru 💥☄️⚡️✨🔥 😜 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21251 #7339 Napisano 12 Stycznia 2022 No, pożar to poważna sprawa😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #7340 Napisano 12 Stycznia 2022 Dlatego trzeba kupować fullmetal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4427 #7341 Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Po dłuższej przerwie od noży wleciał nowy tytan: WE Knife Miscreant 3.0 Brałem trochę w ciemno ale polegałem na opinii mojego głównego doradcy nożowego @Diplodok i jak zawsze nie zawiodłem się 🥰 Dziękuję! Chyba mój EDC (ZT0770CF) jest zagrożony. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez pisar 2 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #7342 Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) fajny, ale szkoda, że taki mały, przynajmniej przetrwa pożar Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4427 #7343 Napisano 12 Stycznia 2022 14 minut temu, Burns napisał(-a): fajny, ale szkoda, że taki mały, przynajmniej przetrwa pożar Jest druga wersja, która jest większa ale szczerze mówiąc wolę mniejszą wersję. Jako EDC znika w kieszeni. Do przetrwania w miejskiej dżungli zdecydowanie wystarczy 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #7344 Napisano 12 Stycznia 2022 a jak nazywa się ta większa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4427 #7345 Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Tak samo tylko inna cyferka na końcu...chyba 2.0 lub 2.4 edit: ale nigdzie jej nie kupisz Edytowane 12 Stycznia 2022 przez pisar 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21251 #7346 Napisano 12 Stycznia 2022 Pomysłowy Dobromir. Małym kosztem i skrzyneczka jest😁 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiblue2 9465 #7347 Napisano 12 Stycznia 2022 To pianka akustyczna?Fajny pomysł, wygląda świetnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21251 #7348 Napisano 13 Stycznia 2022 Tak, pianka akustyczna. 50x50 cm, grubość 5 cm. W cenie 15 PLN na alledrogo. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7349 Napisano 13 Stycznia 2022 Powitoł Coś mi się zdaje, że tych skrzynek powinieneś mieć więcej Dobre. Ja część gratów trzymam w lidlowym pudełku na herbatę 1 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1833 #7350 Napisano 13 Stycznia 2022 2 godziny temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł Coś mi się zdaje, że tych skrzynek powinieneś mieć więcej Dobre. Ja część gratów trzymam w lidlowym pudełku na herbatę ja również 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach