rmak 22982 #7701 Napisano 1 Lutego 2022 40 minut temu, mariaczi napisał(-a): Dziś tak po kieszeniach. A u mnie tak (dwa pizdryki 😁 ) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15825 #7702 Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) 4 minuty temu, rmak napisał(-a): A u mnie tak (dwa pizdryki 😁 ) Ale fstyd. U mnie też Pan Cebula 😁 Edytowane 1 Lutego 2022 przez Louis Cypher 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1820 #7703 Napisano 1 Lutego 2022 8 minut temu, rmak napisał(-a): A u mnie tak (dwa pizdryki 😁 ) Pamiętam gdy wchodziły do sprzedaży - bardzo mi się podobał. To były początki IKBS'ów na ziemiach polskich (dla mnie). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68223 #7704 Napisano 1 Lutego 2022 Godzinę temu, Louis Cypher napisał(-a): Riczard nie napisze, bo ostrzy noże 😆 A jak Twoje oko widzi tego białoruskiego Sienkiewicza? Podobno leciutki. Taki tatarski kindżał. Wygląda ok. 17 minut temu, rmak napisał(-a): A u mnie tak (dwa pizdryki 😁 ) Ten tattoo to z henny jest? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7705 Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Louis Cypher napisał(-a): Riczard nie napisze, bo ostrzy noże 😆 Ja tu cały czas jestem! Długo sobie jaja robiłem z pizdrykowatości bo taki miałem kaprys. ale nie tylko o długość ostrza chodzi, bo w Martinie jest ono spoko mimo 82mm Bardziej chodzi mi, o krótką, za krótką rękojeść. Nie lubię jak rękojeść nie wystaje za obrys dłoni i się w nią wbija. Dużo zależy od kształtu samej rękojeści. bo 640 też mi nie wystaje za obrys, ona jest chyba tej samej długości co w PM2, czyli na pograniczu, ale jest świetnie wyprofilowana: Mariusz, Ty musisz pomacać i przymierzyć do graby ZT 0452, Spyderco Nativ Chief , BM 15080-2, wtedy zrozumiesz... Nic nie ostrzę, bo mi się nie chce Czekam na CobraTeca Edytowane 1 Lutego 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68223 #7706 Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Burns napisał(-a): 0640 dla Ciebie bardziej. 1 godzinę temu, loco50 napisał(-a): Jeśli ZT to 640😁 Ale weź WE. ZT wszyscy mają i znają, tak jak Spyderco. WE mało kto zna i jeszcze mniej go ma, no oprócz mnie, ale to się nie liczy😁😁😁. A jak Ci nie podejdzie to będziemy negocjować. A na serio to 640. Gdzie go mają na stanie. Tylko w Kolbie? 11 minut temu, Burns napisał(-a): Mariusz, Ty musisz pomacać i przymierzyć do graby ZT 0452, Spyderco Nativ Chief , BM 15080-2, wtedy zrozumiesz... Pewnie masz na myśli wygodę. Tak, mam dosyć dużą grabę. Właśnie sprawdziłem swoją PM2, nie wystaje poza obrys dłoni, kończy się mniej więcej na równo. Edytowane 1 Lutego 2022 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7707 Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) Tak, przecież wiem, po to Ci to piszę. Oczywiście coś za coś, bo jak masz pociąć jeden karton, to tego nie poczujesz, ale jeżeli pracujesz nożem i przykładowych kartonów będzie kilkanaście, to szybko zauważysz różnicę. Czyli czwarty chwyt naturalny w długiej rękojeści jest taki jak na trzecim obrazku: ale w ZT i pokazanym WE nie da się tak modyfikować chwytu na wszystkie pozycje. Edytowane 1 Lutego 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68223 #7708 Napisano 1 Lutego 2022 Zaczynam powoli głupiec. Na szczęście knypek to nie zegarek, który cały dzień siedzi na nadgarstku. Będę zatem polował na ZT 0640, a jak nigdzie nie znajdę, to pewnie stanie na Martinie. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1629 #7709 Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) 15 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Zaczynam powoli głupiec. Na szczęście knypek to nie zegarek, który cały dzień siedzi na nadgarstku. Będę zatem polował na ZT 0640, a jak nigdzie nie znajdę, to pewnie stanie na Martinie. Teraz to bluźnisz. Tak jak zegarek na nadgarstku tak nóż w kieszeni cały dzień ma dyżur. S20FE 5G Edytowane 2 Lutego 2022 przez mariaczi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22982 #7710 Napisano 1 Lutego 2022 2 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Ten tattoo to z henny jest? Nie, permanentny 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1629 #7711 Napisano 1 Lutego 2022 3 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): A jak Citka ustawiasz? Z ręki czy masz program na fona? Bardzo dokładnie chodzi. Ok 1s na miesiąc śpieszy. Więc nie potrzebuje za bardzo synchro, ale bezproblemowo działa JJYEmulator. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7712 Napisano 2 Lutego 2022 Powitoł Uprzejmie donoszę: funfel robi wyprzedaż historycznych zabawek https://www.olx.pl/oferty/user/KEu1/ Sam mam tytanowe okładki do bugouta na wylocie, tak tylko piszę... 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20837 #7713 Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) Mario, Adamas jest do wzięcia z ogłoszenia powyżej. Edytowane 2 Lutego 2022 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15825 #7714 Napisano 2 Lutego 2022 Panowie, ktoś ma, macał, coś może powiedzieć? LION STEEL SR-11 TITANIUM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fugas 236 #7715 Napisano 2 Lutego 2022 Posiadałem, ostrze 4,5 mm grubości, generalnie to kawał klocka ~ 190 gram, mechanika płynna, przez łożyska. Posiada blokadę blokady Jak lubię tę markę, to sr11 jak i tm1 pozbyłem się, bo były wyjątkowo nieporęczne. Przez grubość głowni bardziej łupią niż tną.Myto dużo przyjemniejsze w odbiorze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #7716 Napisano 2 Lutego 2022 Ja mam takiego liona w amelinium 😀. Kawał noża, z bardzo dobrej stali. Ja polecam mnie te 4,5 mam w niczym nie przeszkadza. Co do mechaniki to się nie wypowiadam bo się nie znam, ale od samego patrzenia się nie otwiera😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22982 #7717 Napisano 2 Lutego 2022 Trzy tygodnie sobie tłumaczyłem, że nie potrzebuję kolejnego noża. Tylko chyba nie mam daru przekonywania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #7718 Napisano 2 Lutego 2022 20 minut temu, rmak napisał(-a): Trzy tygodnie sobie tłumaczyłem, że nie potrzebuję kolejnego noża. Tylko chyba nie mam daru przekonywania. Jest rozwiązanie - jeden wszedł, jeden wyszedł... czyli sprzedaż dla zachowania bilansu a może balansu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22982 #7719 Napisano 2 Lutego 2022 Pełna racja, ale ja bardzo rzadko coś sprzedaję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15825 #7720 Napisano 2 Lutego 2022 5 minut temu, rmak napisał(-a): Pełna racja, ale ja bardzo rzadko coś sprzedaję. No dobra, poka co tam masz… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #7721 Napisano 2 Lutego 2022 5 minut temu, rmak napisał(-a): Pełna racja, ale ja bardzo rzadko coś sprzedaję. Ale tu nie ma tłumaczenia... skoro trzy tygodnie trwało i się nie udało. No to teraz w drugą stronę. Trzy tygodnie rozważania i jeden na allegro. Teraz, Louis Cypher napisał(-a): No dobra, poka co tam masz… Pokaże jak sprzeda jeden nadprogramowy. 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7722 Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, rmak napisał(-a): Trzy tygodnie sobie tłumaczyłem, że nie potrzebuję kolejnego noża. Tylko chyba nie mam daru przekonywania. Na pudełku napisane jest IT to chyba komputer w środku ? 🤪 U mnie też pudełko: Edytowane 2 Lutego 2022 przez Burns 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15825 #7723 Napisano 2 Lutego 2022 Eee, pudełkowcy!!! Ile można foty robić??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22982 #7724 Napisano 2 Lutego 2022 Godzinę temu, Burns napisał(-a): Na pudełku napisane jest IT to chyba komputer w środku ? 🤪 U mnie też pudełko: Komputer dla zaawansowanych, przecież napisane wyraźnie " experience IT" Tyle czasu się przekonywałem, że Lucyfer pierwszy kupił 😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1357 #7725 Napisano 2 Lutego 2022 A hermana Rzezimieszka ktoś chce ? Stan kolekcjonerski.W razie wu to sprzedam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach