Remy 300 #7826 Napisano 6 Lutego 2022 https://www.o2.pl/informacje/przerazajaca-scena-w-autobusie-dwoch-chlopcow-walczylo-na-noze-6734186638047968a Cytat Do przerażającego incydentu doszło w komunikacji miejskiej w Londynie. Dwóch nastolatków zaczęło ze sobą walczyć przy użyciu noża i miecza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67181 #7827 Napisano 6 Lutego 2022 1 minutę temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Wcale bym się nie zdziwił, jak Mariusz zacznie wyprzedawać zegarki i kolekcjonować noże. Zresztą, GS już poszedł do ludzi .... miłe złego początki 🤖 Nie mam zamiaru płakać z powodu sprzedaży jakiegoś GS-a, w dodatku mało wygodnego. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #7828 Napisano 6 Lutego 2022 4 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Nie mam zamiaru płakać z powodu sprzedaży jakiegoś GS-a, w dodatku mało wygodnego. Ale wyglądał uroczo na Twoim owłosionym odnóżu 🤪 A co do wygody, popatrz na kobiety, chodzą w szpilkach, przyklejają sobie jakieś rzeczy do powiek czy pazurów i dzielnie się prezentują. I żadna nie narzeka 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67181 #7829 Napisano 6 Lutego 2022 15 minut temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Ale wyglądał uroczo na Twoim owłosionym odnóżu 🤪 A co do wygody, popatrz na kobiety, chodzą w szpilkach, przyklejają sobie jakieś rzeczy do powiek czy pazurów i dzielnie się prezentują. I żadna nie narzeka Jprdl, próbowałeś coś z tym zrobić? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #7830 Napisano 6 Lutego 2022 3 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Jprdl, próbowałeś coś z tym zrobić? No pewnie ‼️Wymyśliłem hasło „kobiety na traktory” 🚜 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20302 #7831 Napisano 6 Lutego 2022 44 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Nie mam zamiaru płakać z powodu sprzedaży jakiegoś GS-a, w dodatku mało wygodnego. Mariusz, sprzedałeś takiego ładnego GS-a? 😢😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67181 #7832 Napisano 6 Lutego 2022 2 minuty temu, loco50 napisał(-a): Mariusz, sprzedałeś takiego ładnego GS-a? 😢😁 Adam, znasz to powiedzenie: ładna miska jeść ci nie da? 🤣 Bransoleta była mocno dupiata, a w dodatku bez szybkiej regulacji na zapięciu. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #7833 Napisano 6 Lutego 2022 Mariusz czy to będzie CR sebenza? Ciekaw jestem, Ty " byle czego " nie kupujesz. Czekam za fotką 🔪😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67181 #7834 Napisano 6 Lutego 2022 Jeszcze nie tym razem. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20302 #7835 Napisano 6 Lutego 2022 ZT/WE😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67181 #7836 Napisano 6 Lutego 2022 Trafiony zatopiony. Wrzucę fotki, jeśli okaże się sztuką w stanie idealnym bez wad. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20302 #7837 Napisano 6 Lutego 2022 Pażywiom uwidzim jak to mówią kolesie na granicy rosyjsko-ukraińskiej 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #7838 Napisano 6 Lutego 2022 14 godzin temu, loco50 napisał(-a): WEeeee No właśnie ten na górze… Jakieś 3 słowa do ojca prowadzącego na temat tego Scoppio można prosić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20302 #7839 Napisano 6 Lutego 2022 Bardzo ciekawa klinga. Nożyk całkiem spory, dobrze wyprofilowana rękojeść, dobrze leży w ręce. Mechanika bez zarzutu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #7840 Napisano 6 Lutego 2022 3 minuty temu, loco50 napisał(-a): Bardzo ciekawa klinga. Nożyk całkiem spory, dobrze wyprofilowana rękojeść, dobrze leży w ręce. Mechanika bez zarzutu. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #7841 Napisano 6 Lutego 2022 25 minut temu, loco50 napisał(-a): Bardzo ciekawa klinga. Nożyk całkiem spory, dobrze wyprofilowana rękojeść, dobrze leży w ręce. Mechanika bez zarzutu. A ja się zastanawiam po co to zmiana płaszczyzny przez środek ? Czy dobrze widzę że od strony czubka jest cieniej a za przełamaniem grubiej ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20302 #7842 Napisano 6 Lutego 2022 Dla udziwnienia. Najfmejker miał fantazję 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiblue2 8572 #7843 Napisano 6 Lutego 2022 Fajowy! Gdzie się kupuje noże tej marki? To noże do odcinania wygranych kuponów Totolotka. Mam dwie sebki 31 w mikarcie. Obie z S45VN. Jedna, w czarnej mikarcie pracuje, druga w naturalnej jest nowa. W tej chwili dostępność jest ograniczona. Na stronie Chris Reeve czas oczekiwania ponad rok. Ale wpadł ostatnio Shiro, MT Amphibian. Sebka pracuje w rotacji. Pelny zestaw z papierami, firmową ściereczką, klejem do gwintów i smarowidłem do piwotu oraz kluczem do śrubek. Mam na oku pewien sikor.I tak sobie myślę, że tą w naturalnej mikarcie mogę odstąpić w uczciwej cenie. Jak co zapraszam na PW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20302 #7844 Napisano 6 Lutego 2022 Siwiwi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 335 #7845 Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) Jakby ktoś był zainteresowany to sklep Sharg ma trochę noży w promocji na allegro. Wcześniej były takie okazje na eBayu w jeszcze lepszych cenach. Na początku stycznia można było kupić noże praktycznie w takich cenach jak są w US. Ale to tylko przez moment było... Edytowane 7 Lutego 2022 przez selphy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #7846 Napisano 7 Lutego 2022 57 minut temu, selphy napisał(-a): Jakby ktoś był zainteresowany to sklep Sharg ma trochę noży w promocji na allegro. Wcześniej były takie okazje na eBayu w jeszcze lepszych cenach. Na początku stycznia można było kupić noże praktycznie w takich cenach jak są w US. Ale to tylko przez moment było... Relic w prawie dobrej cenie, gdyby tylko nie te łożyska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7847 Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) Powitoł A co nie halo z łożyskami? Ja zastanawiam się, czy nie puścić cqc7 bo chyba zachorowałem na damaCorgenta Edytowane 7 Lutego 2022 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20302 #7848 Napisano 7 Lutego 2022 U mnie relic śmiga jak trzeba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6288 #7849 Napisano 7 Lutego 2022 12 minut temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł A co nie halo z łożyskami? Ja zastanawiam się, czy nie puścić cqc7 bo chyba zachorowałem na damaCorgenta Jakiego cqc7 chcesz puścić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #7850 Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) CobraTec OTF Large FS-X Black D2, Niepotrzebnie dałem się wkręcić jakimiś złudzeniami, czasem trzeba przekonać się na własnej skórze! Był temat i po temacie! Jest lepiej niż poprzednio w tej firmie bo teraz raczej prawdziwe aluminium. Natomiast próby jakiegokolwiek udowodnienia, że to chociaż namiastka Microtech nie mają najmniejszego sensu. Jedyna wspólna cecha, że typ noża OTF - wysuwany do przodu. Jak ktoś chciałby sobie nim dłubać w zębach to nie widzę przeciwskazań pod warunkiem, że nie wyda na ten produkt więcej niż 250zł. Edytowane 7 Lutego 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach