loco50 20277 #17476 Napisano 2 Stycznia 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #17477 Napisano 2 Stycznia 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20277 #17478 Napisano 2 Stycznia 35 minut temu, Pamiko napisał(-a): A co to za kosmita?😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62883 #17479 Napisano 2 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, loco50 napisał(-a): A co to za kosmita?😁 Record_2025-01-02-16-39-07.mp4 Edytowane 2 Stycznia przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #17480 Napisano 2 Stycznia Super. Dziękuję za info W sklepie m390.pl są już pierwsze Ultratechy gen 3. Ceny bardzo ok. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 11218 #17481 Napisano 2 Stycznia No i jak nie jestem fanem OTF, noży rozkładanych, czy innych „zębatych” ostrzy już zupełnie. Tak ten „koleżka” … mnie woła 🤔 Po jaką cholerę zaglądałem na stronkę 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #17482 Napisano 2 Stycznia No i jak nie jestem fanem OTF, noży rozkładanych, czy innych „zębatych” ostrzy już zupełnie. Tak ten „koleżka” … mnie woła Po jaką cholerę zaglądałem na stronkę Fajnie wygląda ale to jeszcze stara generacja. Klekot z zapiaszczoną mechaniką.To jest miodek. Pewnie też wyjdzie w "kolorowych" wersjach.Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 11218 #17483 Napisano 2 Stycznia 10 minut temu, mariaczi napisał(-a): Fajnie wygląda ale to jeszcze stara generacja. Klekot z zapiaszczoną mechaniką. no i całe szczęście 😄 to już nie „chcem” takiego 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20277 #17484 Napisano 3 Stycznia Dziś w kieszeni mały pokrak😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20277 #17485 Napisano 3 Stycznia Dziś wydobyty z paczkomatu. Code 4. Jeden już na półce z głownią Spear Point jest. Ten Clip Point pójdzie do kieszeni. Kawał fajnego, eleganckiego noża. Promka w CQB była to "wziełem". 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #17486 Napisano 4 Stycznia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1323 #17487 Napisano 4 Stycznia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20277 #17488 Napisano 4 Stycznia Trochę słońca wyszło to i kolorowy wesołek dziś w kieszeni 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
void 176 #17489 Napisano 4 Stycznia 15 godzin temu, loco50 napisał(-a): Dziś wydobyty z paczkomatu. Code 4. Jeden już na półce z głownią Spear Point jest. Ten Clip Point pójdzie do kieszeni. Kawał fajnego, eleganckiego noża. Promka w CQB była to "wziełem". Code4 to mój ulubieniec. Też mam wariant Spear Point, więc szkoda że przegapiłem promkę na Clip Point. Nie wiem dlaczego ludzie narzekają, że im wysuwa się z ręki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8197 #17490 Napisano 4 Stycznia 9 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20277 #17491 Napisano 5 Stycznia Tak jak mówiłem wskoczył do kieszeni 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #17492 Napisano 6 Stycznia Swaj 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8197 #17493 Napisano 6 Stycznia 36 minut temu, eddi87 napisał(-a): Swaj Super nożyk, bardzo go lubię tylko klips pasuje jak świni dzwonek. 6 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20277 #17494 Napisano 6 Stycznia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #17495 Napisano 8 Stycznia W dniu 6.01.2025 o 12:28, przemekspce napisał(-a): Super nożyk, bardzo go lubię tylko klips pasuje jak świni dzwonek. Zgadza się. Dlatego chwilowo jest tak A docelowo ma być coś od mxg gear bo chyba nic lepszego nie wymyśli. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #17496 Napisano 9 Stycznia 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #17497 Napisano 9 Stycznia W dniu 6.01.2025 o 12:57, loco50 napisał(-a): Widzę że preferujemy podobne noże 😆 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 11218 #17498 Napisano 10 Stycznia (edytowane) i tak na krótko o OTF z mojego punktu widzenia, odnośnie Ultratecha 🤗 Nigdy fanem nie byłem i chyba nie będę, nożyk robi wrażenie pod względem wykonania, choć już to ostrze się „buja”, może nie jest to grzechotka ale ruch jest wyczuwalny, producent wspomina o ultra lekkości i szybkości otwierania jedną ręką … hmm. No szybciej fixeda wyciągam zza pleców, jeśli mam być szczery a i jakoś super lekki nie jest, ot taki ciężar średniego folderka w kieszeni (choć mała Sebenza wydaje mi się być lżejsza) - dla kobiety do torebki OK, może robić wrażenie, jak pierwsze „sprężynowe” końcem lat 80 😉 Ogólnie wg. mnie lepiej zainwestować w fajny nożyk typu full tang, chyba że ktoś lubi „poklikać” - nie porzucasz tym, nie popracujesz, dla efektu WOW może być. Mam chyba inne wymagania do narzędzi użytkowych, albo zwyczajna maruda jestem 😉 Edytowane 10 Stycznia przez Osmodeusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1806 #17499 Napisano 10 Stycznia Maruda jesteś, to prawda, ale polecam sprawdzić te "zwykłe sprężynowce", co się od boku otwierają.. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4452 #17500 Napisano 10 Stycznia 2 godziny temu, Osmodeusz napisał(-a): Ogólnie wg. mnie lepiej zainwestować w fajny nożyk typu full tang, chyba że ktoś lubi „poklikać” - nie porzucasz tym, nie popracujesz, dla efektu WOW może być. Mam chyba inne wymagania do narzędzi użytkowych, albo zwyczajna maruda jestem 😉 Poważnie? Jak wpadłeś na takie porównanie. Myślę, że jeszcze nie wymyśli noża dla marudy. Ogólnie sugerują wiertarkę udarową, chociaż lepiej zainwestować w dobry młotek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach