TomcioMiki 66596 #18801 Napisano 10 godzin temu 58 minut temu, Remy napisał(-a): Coś konkretnego: https://gotchacap.com A to nie kwalifikuje się jako ukryta broń 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16368 #18802 Napisano 9 godzin temu A jaka broń tu widzisz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #18803 Napisano 9 godzin temu (edytowane) 41 minut temu, satanic napisał(-a): A jaka broń tu widzisz. Poroże Lunifera 🤣 bo przecież nie kastet 😋 Edytowane 8 godzin temu przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 66596 #18804 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, satanic napisał(-a): A jaka broń tu widzisz. O taką 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16368 #18805 Napisano 8 godzin temu Ja dalej nie widzę żadnej broni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 66596 #18806 Napisano 8 godzin temu 30 minut temu, satanic napisał(-a): Ja dalej nie widzę żadnej broni. Ok . Nie drąże 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 166 #18807 Napisano 7 godzin temu Szmaciarza chciałem kupić, ale jakoś nie postawiłem kropki nad i. Jak oceniasz ?Folder, który o wiele lepiej wygląda na żywo, bo na zdjęciach nie do końca mnie przekonywał. Ergonomia bez zarzutu, ostrze z fabryki goli włosy, jakość wykonania bardzo dobra, no i ta płócienna micarta - mniód, a szmat do tej pory nie ceniłem. To tak na szybko po kilku godzinach obcowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 166 #18808 Napisano 7 godzin temu Myślałem nad tym ER Ferrum ale w wersji T black warfare.Wolałem coś bardziej „cywilnego”. Swoją drogą, to uroczy maluch w jakości premium, mój pierwszy ER i raczej nie ostatni. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1385 #18809 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, herbee napisał(-a): Wolałem coś bardziej „cywilnego”. Swoją drogą, to uroczy maluch w jakości premium, mój pierwszy ER i raczej nie ostatni. Teraz, mirek 1969 napisał(-a): Mam jeszcze takiego 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach