Gość TigerBear #2776 Napisano 17 Czerwca 2019 Świetna Maszyna, Maćku. Jednostka robi wrażenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2777 Napisano 17 Czerwca 2019 Świetna Maszyna, Maćku. Jednostka robi wrażenie.Dzięki Robert 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2778 Napisano 17 Czerwca 2019 Tak naprawdę to jeździ się tym nadzwyczaj sympatycznie i łatwo. Środek ciężkości bardzo nisko, sama skręca, ładnie przyspiesza. Jak na nią wsiadłem 2 lata temu to się dopiero kapnąłem, że tyle lat jeździłem na sprzęcie, który się trzęsie, nie przyspiesza i nie skręca Jak się trzęsie to z reguły przyspiesza ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2779 Napisano 17 Czerwca 2019 Jak się trzęsie to z reguły przyspiesza ;-)Na jałowym też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2780 Napisano 17 Czerwca 2019 Na jałowym też W sensie że trzęsące silniki (jak nie są na jałowym ) to potrafią przyspieszać ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2781 Napisano 17 Czerwca 2019 W sensie że trzęsące silniki (jak nie są na jałowym ) to potrafią przyspieszać ;-)Nie no, pojąłem, zresztą ostatnio miałem przyjemność jeździć ktmem super adventure. Oj, jaki to ma jad. Tyle, że po przesiadce ze starego choppera to jestem w tej hondzie bezkrytycznie zakochany Poza tym tak już mam, że jak mi się coś podoba to bezwarunkowo. Nie szukam i nie widzę żadnych wad. Podobnie mam z zegarkami, pewnie dlatego nie potrafię nic na bazar wystawić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2782 Napisano 17 Czerwca 2019 Nie no, pojąłem, zresztą ostatnio miałem przyjemność jeździć ktmem super adventure. Oj, jaki to ma jad. Tyle, że po przesiadce ze starego choppera to jestem w tej hondzie bezkrytycznie zakochany Poza tym tak już mam, że jak mi się coś podoba to bezwarunkowo. Nie szukam i nie widzę żadnych wad. Podobnie mam z zegarkami, pewnie dlatego nie potrafię nic na bazar wystawić.Fajne podejście i fajny motocykl 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2783 Napisano 18 Czerwca 2019 Fajne podejście i fajny motocyklDzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 27368 #2784 Napisano 18 Czerwca 2019 I mi się bardzo podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #2785 Napisano 18 Czerwca 2019 Nie no, pojąłem, zresztą ostatnio miałem przyjemność jeździć ktmem super adventure. Oj, jaki to ma jad. Tyle, że po przesiadce ze starego choppera to jestem w tej hondzie bezkrytycznie zakochany Poza tym tak już mam, że jak mi się coś podoba to bezwarunkowo. Nie szukam i nie widzę żadnych wad. Podobnie mam z zegarkami, pewnie dlatego nie potrafię nic na bazar wystawić. Czyli życie bez rozterek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2786 Napisano 20 Czerwca 2019 Czyli życie bez rozterek Nie dotyczy żony niestety... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 27368 #2787 Napisano 20 Czerwca 2019 Oj, ciężko się w tym gorącu jeździło, ale mimo wszystko za***isty weekend Jeszcze jedno pytanie - co to za lokal w tle? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2788 Napisano 20 Czerwca 2019 Jeszcze jedno pytanie - co to za lokal w tle?Mój bardzo dobry kumpel w końcu spełnił marzenia i właśnie otworzył lokal w samym centrum Częstochowy. Dostał nawet autoryzację indiana jako jedyny punkt niefabryczny w Polsce. Czy jakoś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 27368 #2789 Napisano 20 Czerwca 2019 O, to super. Własnie mnie tak zainteresowały napisy na witrynach jak kontemplowałem Twój motocykl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2790 Napisano 20 Czerwca 2019 (edytowane) O, to super. Własnie mnie tak zainteresowały napisy na witrynach jak kontemplowałem Twój motocykl.Wczoraj znajomy z Podkarpacia przywiózł tam Chiefa. Przesiadł się na valkyrię, to ten ze zdjęcia obok mnie Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 27368 #2791 Napisano 20 Czerwca 2019 Piękne te Valkyrie. Robią duże wrażenie, chociaż nie miałem okazji zapoznać się osobiście. Ale póki co ja jestem zakochanym w moim Chiefie Vintage 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2792 Napisano 20 Czerwca 2019 Piękne te Valkyrie. Robią duże wrażenie, chociaż nie miałem okazji zapoznać się osobiście. Ale póki co ja jestem zakochanym w moim Chiefie Vintage Pamiętam, podziwiałem zdjęcia Zapraszam na podkarpacie, przejedziesz się valkyrią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 27368 #2793 Napisano 20 Czerwca 2019 Bardzo chętnie, dziękuję za zaproszenie. Może się uda ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2794 Napisano 20 Czerwca 2019 Bardzo chętnie, dziękuję za zaproszenie. Może się uda ...Super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #2795 Napisano 21 Czerwca 2019 Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z Hondą CB 1300 SA? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi79 13 #2796 Napisano 21 Czerwca 2019 Mam 11 letnie ze zwykłą cb 1300, fajny motocykl. A co masz za sprawę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #2797 Napisano 21 Czerwca 2019 Chcę taką kupić Pozwolisz, że zadam Ci kilka pytań na priv? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi79 13 #2798 Napisano 22 Czerwca 2019 Pewnie, pisz, postaram się pomóc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 410 #2799 Napisano 22 Czerwca 2019 A u mnie odwrotnie. Całe życie na dużych motocyklach (>100ps) a od 1000km małe Suzuki GSX R. Łatwość poruszania takim sprzętem niesamowita 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2800 Napisano 22 Czerwca 2019 u mnie weekend motocyklowy - super się jeździ po Mazurach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach