ICE 620 #3501 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) W sumie masz rację, ale sakwy dardzo często są poprostu bardzo przydatne, natomiast oparcie to fabryczne wyposażenie - przed zakupem zakładałem, że będzie pierwszym elementem który zmienie, ale z czasem uznałem, że do niego pasuje. Te sakwy są nieduże (tylko na tych zdjęciach tak wyszły) i patrząc na całe moto moim zdaniem nie przytłaczają go i chyba dramatu nie ma, choć pewnie wielu ma inne zdanie na ten temat Edytowane 20 Czerwca 2021 przez ICE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 877 #3502 Napisano 20 Czerwca 2021 Ten kask to też taki se na czoperka 1 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #3503 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Nie lubię integralnych kasków, ale wolę mieć ochronę na szczękę, poza tym zawsze jeździłem w kasku enduro z goglami i jest to dla mnie najlepsza opcja, więc wziąłem aerograf i go trochę podrasowałem, żeby bardziej do armatury pasował - w sumie to chyba nawet nie widać, że to enduro Edytowane 22 Czerwca 2021 przez ICE 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1877 #3504 Napisano 20 Czerwca 2021 Fajny moto i fajny kask, a sakwy pasują ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3505 Napisano 20 Czerwca 2021 Kask jest świetny - teraz musisz trochę „ obrzydzić” moto w stronę dark custom , rat bike ... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #3506 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Moje moto za bardzo mi się podoba w orginalm malowaniu, żeby coś z nim robić. Widziałem przerobione małe Intrudery, ale jakoś nie leżą mi takie modyfikacje. Dark custom to fajnie wyglądają VRod'y i Breakout'y czyli tam gdzie z tyłu można oponę przynajmniej 260 włożyć, ale na nie jeszcze nie uzbierałem $$$ Edytowane 20 Czerwca 2021 przez ICE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3507 Napisano 20 Czerwca 2021 Jak się podoba to najważniejsze ale bobber nie musi mieć koniecznie powyżej litra...z Twojego też robią ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 877 #3508 Napisano 21 Czerwca 2021 8 godzin temu, ICE napisał(-a): Moje moto za bardzo mi się podoba w orginalm malowaniu, żeby coś z nim robić. Widziałem przerobione małe Intrudery, ale jakoś nie leżą mi takie modyfikacje. Święte słowa. Intrudery 750/800 to jedne z fajniejszych seryjnych czoperków. To taki projekt co nigdy się nie zestarzeje. Dbaj, chuchaj, masz świetne moto, chociaż akurat z akumulatorem na samym dole przegięli 1 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #3509 Napisano 21 Czerwca 2021 8 godzin temu, desmo napisał(-a): Jak się podoba to najważniejsze ale bobber nie musi mieć koniecznie powyżej litra...z Twojego też robią ... Nie twierdzę, że nie robią, tylko mi bardziej podoba się oryginalny - tylne koło moim zdaniem trochę za cienkie jest, żeby odsłonięte robiło robotę. 1 godzinę temu, mkoch napisał(-a): Święte słowa. Intrudery 750/800 to jedne z fajniejszych seryjnych czoperków. To taki projekt co nigdy się nie zestarzeje. Dbaj, chuchaj, masz świetne moto, chociaż akurat z akumulatorem na samym dole przegięli Również uważam, że wygląd małego Intrudera jest ponadczasowy, dlatego chcę go zachować w całości w oryginale . W 800 z akumulatorem nie ma dramatu, bo da się wyjąć w zasadzie bez podnoszenia, ale częsta kontrola śrub zabezpieczających musi być, bo czytałem, że zdarzały się przypadki przejechania po własnym akumulatorze 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1877 #3510 Napisano 22 Czerwca 2021 Może nie taki piękny, jak Wasze czopery, ale mój osiołek daje radę. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25272 #3511 Napisano 27 Czerwca 2021 Krótki niedzielny wypad 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #3512 Napisano 27 Czerwca 2021 2 godziny temu, rmak napisał(-a): Krótki niedzielny wypad Piękna forma - ale nieużyteczna w mieście 😐 Tylko do wypadów poza miasto… Ale piękny jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25272 #3513 Napisano 28 Czerwca 2021 Dzięki. W mieście też daje radę, ale oczywiście funkcjonalności nakeda czy skutera mieć nie będzie. Na szczęście mieszkam na prowincji 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #3514 Napisano 28 Czerwca 2021 4 godziny temu, rmak napisał(-a): Dzięki. W mieście też daje radę, ale oczywiście funkcjonalności nakeda czy skutera mieć nie będzie. Na szczęście mieszkam na prowincji 😁 Mieszkam prawie na wsi ale śmigam często do centrum i jak jest ciepło, to córkę do szkoły wożę. Jeszcze ujeżdżam skuterek 125 ale będę robił kat A i będzie zakup czegoś mocniejszego. Cały czas myślę, jak pogodzić fun jazdy na moto z użytecznością w mieście. Na razie chodzi mi po głowie Yamaha Tracer 9 + kufer centralny. Zobaczymy. W tym roku Honda ma wypuścić też następcę Transalpa… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25272 #3515 Napisano 28 Czerwca 2021 6 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Mieszkam prawie na wsi ale śmigam często do centrum i jak jest ciepło, to córkę do szkoły wożę. Jeszcze ujeżdżam skuterek 125 ale będę robił kat A i będzie zakup czegoś mocniejszego. Cały czas myślę, jak pogodzić fun jazdy na moto z użytecznością w mieście. Na razie chodzi mi po głowie Yamaha Tracer 9 + kufer centralny. Zobaczymy. W tym roku Honda ma wypuścić też następcę Transalpa… Jak wiesz nie ma rozwiązań uniwersalnych. Jak będzie wygodny do śmigania w korkach, to nie polecisz nim w trasę. I vice versa. No i jeszcze czynnik subiektywny - te bardziej praktyczne w mieście nie wywołują u mnie szybszego bicia serca ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3516 Napisano 28 Czerwca 2021 10 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Mieszkam prawie na wsi ale śmigam często do centrum i jak jest ciepło, to córkę do szkoły wożę. Jeszcze ujeżdżam skuterek 125 ale będę robił kat A i będzie zakup czegoś mocniejszego. Cały czas myślę, jak pogodzić fun jazdy na moto z użytecznością w mieście. Na razie chodzi mi po głowie Yamaha Tracer 9 + kufer centralny. Zobaczymy. W tym roku Honda ma wypuścić też następcę Transalpa… Brzmi jak maxiskuter 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #3517 Napisano 28 Czerwca 2021 (edytowane) 10 minut temu, desmo napisał(-a): Brzmi jak maxiskuter 😉 Powiem, że Forza 750 też chodzi mi po głowie… 🤔 albo x-adv 🤷♂️ Edytowane 28 Czerwca 2021 przez Louis Cypher 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 350 #3518 Napisano 28 Czerwca 2021 Livewire do miasta i Breakout na wycieczki 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3519 Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) Ja na moto następnym razem chyba tak w listopadzie wsiądę. Dzisiaj na drodze przez cały dzień widziałem dwóch gostkow.... Edytowane 29 Czerwca 2021 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #3520 Napisano 29 Czerwca 2021 23 godziny temu, rmak napisał(-a): Jak wiesz nie ma rozwiązań uniwersalnych. Jak będzie wygodny do śmigania w korkach, to nie polecisz nim w trasę. I vice versa. No i jeszcze czynnik subiektywny - te bardziej praktyczne w mieście nie wywołują u mnie szybszego bicia serca ... Motocykle pokroju Yamahy z serii Tracer są właśnie uniwersalne, i w mieście wszędzie sie zmieścisz i na trasie polatasz, dokładasz kuferki i masz w miarę pojemnego osiołka na trip, zazwyczaj kanapę trzeba w nich zmienić, żeby po długich trasach nie cierpieć ale to szczegół 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1877 #3521 Napisano 30 Czerwca 2021 Nadal twierdzę, że boxer.... Oczywiście bawarka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25272 #3522 Napisano 6 Lipca 2021 Wczesnowieczorny relaks po pracy 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3523 Napisano 7 Lipca 2021 (edytowane) Powitoł Pokręciłem się po wsi Koza z uwagi na mikry silnik i głośny wydech została ochrzczona przez znajomą "Chihuahua" i chyba tak już zostanie Edytowane 7 Lipca 2021 przez porcelanowy 4 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4039 #3524 Napisano 7 Lipca 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160171 #3525 Napisano 9 Lipca 2021 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach