Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Noxiss

W jakim zawodzie pracujesz?

Rekomendowane odpowiedzi

Wyuczony zawód ekonomista, studia skończyłem pedagogiczne (resocjalizacja) głównie z ciekawości poszedłem, natomiast przyszłość wiązę z pracą w Policji. Marzy mi się pracować jako operacyjny :)

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja prowadzę agencję towarzyską.

:)

Już wiem czemu zdominowałeś temat "esteci " :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawa maszyn szwalniczych a po godzinach próba uruchomienia produkcji zegarków

przeglądałem Twoje posty, jestem pełem podziwu i kibicuje Ci

aby Ci się w uruchomieniu tej produkcji zegarków udało - fajne projekty

i gratulacje

P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyuczony zawód ekonomista, studia skończyłem pedagogiczne (resocjalizacja) głównie z ciekawości poszedłem, natomiast przyszłość wiązę z pracą w Policji. Marzy mi się pracować jako operacyjny ;)

Coś mi się wydaje, że tu duże grono mundurowych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z wykształcenia - politolog, ale nigdy nie było mi dane pracować w zawodzie. W zamian za to jestem przedstawicielem medycznym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z wykształcenia - politolog, ale nigdy nie było mi dane pracować w zawodzie. W zamian za to jestem przedstawicielem medycznym.

Biedny ;) Jak CI się pracuje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się wydaje, że tu duże grono mundurowych ;)

Hehehe niedługo będzie to policyjne forum :D:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prywatny nauczyciel/tlumacz jezyka Angielskiego (mieszkam w miescie,w ktorym jest duzo Polakow,lecz niewielu zna Angielski);korepetytor z matematyki,fizyki,chemii,biologii;nauczyciel geografii w Polskiej Szkole Sobotniej (dzieci 8-10 lat).

Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku?
- czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biedny :) Jak CI się pracuje ?

Czemu biedny? Osobiście nie narzekam :D Owszem, bywają gorsze momenty (jak w każdej pracy), ale po podliczeniu wszystkiego - jest więcej plusów (choćby pierwsze z brzegu - sam planuję sobie pracę i nie mam codziennie szefa na głowie ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z wykształcenia jestem informatykiem, ale pracuję w dużej firmie budowlanej, w biurze kontroli jakości. Mam wielką nadzieje, ze to się niedługo zmieni, bo moim marzeniem jest praca w...jak się spełni to wtedy się przyznam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prywatny nauczyciel/tlumacz jezyka Angielskiego (mieszkam w miescie,w ktorym jest duzo Polakow,lecz niewielu zna Angielski);korepetytor z matematyki,fizyki,chemii,biologii;nauczyciel geografii w Polskiej Szkole Sobotniej (dzieci 8-10 lat).

wow, jestem pod wrazeniem

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z zawodu jestem Dyrektorem ;) , w dodatku Ojcem :)

Davosa Classic L.E., Blonex po Dziadku, Poljot budzik (MISTRZ dokładności!), Seiko 5 Aviator, Klubowa Stowa Antea,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow, jestem pod wrazeniem

Tak naprawde nie ma czego,z nauk scislych zawsze bylem dobry i korki dawalem juz od poznego gimnazjum.Angielskiego ucze/robie tlumaczenia z racji,ze mieszkam w UK juz pare lat i wladam plynnie tym jezykiem bez najmniejszych problemow.Co do Polskiej szkoly sobotniej,to akurat tak sie udalo,ze sie wkrecilem na nauczanie geografii.Pieniazkow z tego wielkich nie ma,bo to tylko godzina tygodniowo,ale za to jest wielka radosc z uczenia dzieciakow (-:

Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku?
- czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja natomiast w branży wynajmu- agregaty prądotwórcze nagrzewnice osuszacze - wszystko co potrzebne żeby było ciepło sucho i jasno:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lecze Szwedow.

Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem do zawodowego poszukiwania pracy. Juz myślałem, że znalazłem czego szukam a tu szef wpadł na pomysł bym lojalkę podpisał. Że jak się zwolnie to mu zwrócę 3 tys. kosztów szkolenia. Pytam jakiego szkolenia, to mi wyliczyli moja pensję, podatek, zus, koszty utrzymania stanowiska. No i jestem bez pracy, bo nie podpisze czegoś co wrózy robienie za darmo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.