Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Marcin_L

Jest okej

Rekomendowane odpowiedzi

A co tu się napinać - jaki lud taka władza :)

Ja właśnie nie wiem po co, ale krótki przegląd postów pokazuje, że wiele żołądków może niedługo nabawić się wrzodów z nerwów :-)

Jak mi wyniki kilku wyborów nie pasowały to jakoś nie czułem potrzeby przeżywania tego na forach :-)

Edytowane przez Smycel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość norbie

@Bartosz 86 - bez ludu nie byłoby demokracji, która wcale nie jest najlepszym ustrojem z możliwych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bartosz 86 - bez ludu nie byłoby demokracji, która wcale nie jest najlepszym ustrojem z możliwych.

W pełni się zgadzam w obu kwestiach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie nie wiem po co, ale krótki przegląd postów pokazuje, że wiele żołądków może niedługo nabawić się wrzodów z nerwów :-)

Jak mi wyniki kilku wyborów nie pasowały to jakoś nie czułem potrzeby przeżywania tego na forach :-)

Nie wiem jak twój, ale mój jest trochę zmęczony po wczorajszych urodzinach kuzynki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KlaudiaL - jest mi strasznie przykro ze mamy takich "normalnych" "patriotow" w tym kraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak twój, ale mój jest trochę zmęczony po wczorajszych urodzinach kuzynki :)

Mój był w takim stanie w sobotę(czyli w sumie też wczoraj), po wizycie u znajomych :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój był w takim stanie w sobotę(czyli w sumie też wczoraj), po wizycie u znajomych :-)

No to się rozumiemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, dobra Ty chcesz jedynie schudnąć, nie mieszaj do tego patriotyzmu.

Schudnie szybko jak jej dowalą podatek, bo nie ma dzieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anty patriotyczna postawa, każda zdrowa Kobieta w kraju musi wydać potomstwo czuwaj!

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Schudnie szybko jak jej dowalą podatek, bo nie ma dzieci

I jeszcze pewnie koklusz, trzęsienie ziemi i gradobicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspolczuje ludziom ze stolicy - co tam sie teraz bedzie dzialo 10 kwietnia kazdego miesiaca ;) korki murowane ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za to związki zawodowe, górnicy i kibole nie będą meldować się na antyrządowych wiecach przez jakiś czas. Maratony też się pozamyka - ten dżoging to jakiś szatański, europejski wymysł. No i skończą się wszelkie remonty a nowych prżez 4 lata nikt nie zacznie.Także mieszkańcom stolicy będzie teraz lepiej ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze pewnie koklusz, trzęsienie ziemi i gradobicie.

Zapomniałeś dodać Drogę Krzyżową do pracy zamiast jazdy samochodem czy tramwajem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak placa po 5 stowek od lebka to nie wiem czy sie niezdecydowac na kilka :D sztuk, trzymam za Was kciuki, sami zescie dokonali wyboru, bo ja mam tak naprawde w tylku kto w Polsce rzadzi.

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Budowy dróg staną i będą rozliczać, kto i ile łapówki wziął...

Czepną się Putina żeby wrak i skrzynki oddał, to wreszcie odda, oby nie z hukiem...

Jest jedna grupa zawodowa która będzie się cieszyć najbardziej.......kamieniarze

Edytowane przez mikolaj78

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...trzymam za Was kciuki, sami żeście dokonali wyboru, bo ja mam tak naprawdę w tyłku kto w Polsce rządzi.

Zabookowałem  bilet do Vancouver, bo trzeba z Tobą poważnie porozmawiać. :rolleyes:

I chodzi o zieloną część wypowiedzi, bo na czerwonej to raczej się nie znasz.  :P

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

Rafal, ja naprawde nie mam zadnej opini na ten temat, I dla mnie nie ma też najmniejszego znaczenia kto w Polsce bedzie rzadzil, ogolnie też uważam za glupote zeby ludzie tacy jak ja ( mieszkajacy poza krajem) mieli prawo do glosowania, napisalem trzymam kciuki bo chodzi mi o to że chcialbym aby tam bylo lepiej dla wiekszosci spoleczenstwa.

PS

u nas byly wybory do parlamentu tydzien temu I niestety teraz jak juz jest po wyborach to mysle ze bedzie gorzej, jak widac wygrali moi przeciwnicy

No nic jak to mówi stare indianskie przyslowie " pozyjemy zobaczymy "

Sent from my SGP312 using Tapatalk

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic jak to mówi stare indianskie przyslowie " pozyjemy zobaczymy "

To podobnie jak u nas:

"po owocach ich poznacie" (ew. wg św. Mateusza)

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kiedykolwiek rządził ktoś inny?

Pseudo śmieszne wypowiedzi niektórych z was są naprawdę żenujące. Ciekawe jakie poglądy by sobą prezentowały lemingi gdyby im tvn odciąć? Wyśmiewanie Polskiej (tak Polskiej!) kultury i religii, którą od ponad 1000 lat jest Chrześcijaństwo to - trzeba przyznać - najlepszy sposób na podzielenie społeczeństwa i bezproblemowe nim rządzenie przez kapitał niemiecki. Od paru tygodni tvn, polsat, i pare innych stacji siało grozę i strach przed Kaczyńskim. TV wmawia nam że nie powinniśmy być katolikami, nie powinniśmy być patriotami. I to się niestety udaje, co prowadzi do widocznego na każdym kroku upadku Polski.

"jest ok" bo jest szansa na zmiany w Polsce. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

ogolnie też uważam za glupote zeby ludzie tacy jak ja ( mieszkajacy poza krajem) mieli prawo do glosowania

Zgadzam się całkowicie!

Żeby wrócić do tematu: jest ok, bo przynajmniej jeden mój syn śpi jeszcze :)

Edytowane przez fankaDaktarina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Budowy dróg staną i będą rozliczać, kto i ile łapówki wziął...

Czepną się Putina żeby wrak i skrzynki oddał, to wreszcie odda, oby nie z hukiem...

Jest jedna grupa zawodowa która będzie się cieszyć najbardziej.......kamieniarze

Sprawa z wrakiem i śledztwem została niestety spierdolona już na samym początku i za to spierdolenie odpowiada Tusk , który pozwolił aby śledztwo prowadziła Rosja.

Jesli naprawdę myślał, że oni nam grzecznie wrak oddadzą i przeprowadzą rzetelne śledztwo to był zwyczajnym idiotą ( historyk bez elementarnej wiedzy historycznej! ? ) - to mimo wszystko mniej groźne i nawet mi go szkoda, ale jeśli ktoś tymi decyzjami kierował to to już poważna sporawa pod trybunał stanu.

Teraz jest już musztarda po obiedzie, Rosjanie używają wraku jako narzędzia do dzielenia Polaków, wiedzą że przetrzymywanie go prowadzi do sporów w Polsce i stosują z sukcesami an swoich sąsiadach strategię " dziel i rządź" . Ja jako obywatel nie wiem czy zamach był czy nie ale to nie umniejsza odpowiedzialności polityków za fatalne decyzje.

Tymczasem w Polsce ludziom wpojono że tutaj chodzi o to czy był zamach czy go nie było!!! absolutnie nie!, to nie ejst wcale najistotniejsze!, istotne jest kto podjął decyzję poddańczą wobec Rosji, gdy miał prawnie do wyboru dwie inne możliwości.

Co do wielkich inwestycji w Polsce - trochę prawdy w tym jest, że bez łapówek chyba nie są możliwe, bo nasze społeczeństwo jest za bardzo do tej formy funkcjonowania przyzwyczajone. PiS i tak nie będzie w stanie wszystkiego kontrolować, natury Polaka nie zmienią żadne rządy, ale świadomość że jest u góry ktoś komu nie po drodze z łapówkarstwem może pozwoli trochę pieniędzy zaoszczędzić w budżecie i może nie będą się tak rozlewały na boki. Nawet jeśli to będzie poprawa 10% to warto. Dotychczas było pełne przyzwolenie na załatwianie wszystkiego pod stołem.

Megalomańskie inwestycje które chleba nam nie przyniosą. Za dużo skupiono się na kulturze i rozrywce a za mało na tym aby wspierać biznes i przedsiębiorczość.

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pseudo śmieszne wypowiedzi niektórych z was są naprawdę żenujące. Ciekawe jakie poglądy by sobą prezentowały lemingi gdyby im tvn odciąć? Wyśmiewanie Polskiej (tak Polskiej!) kultury i religii, którą od ponad 1000 lat jest Chrześcijaństwo to - trzeba przyznać - najlepszy sposób na podzielenie społeczeństwa i bezproblemowe nim rządzenie przez kapitał niemiecki. Od paru tygodni tvn, polsat, i pare innych stacji siało grozę i strach przed Kaczyńskim. TV wmawia nam że nie powinniśmy być katolikami, nie powinniśmy być patriotami. I to się niestety udaje, co prowadzi do widocznego na każdym kroku upadku Polski.

"jest ok" bo jest szansa na zmiany w Polsce. 

jednym beret ryje tvn, a innym jak widać ksiądz z ambony i feralna brzoza ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrytych jest, to fakt....

Poza tym ilu Polaków, tyle opinii, jak zawsze.

Ze skrajności w skrajność.

Ja tylko życzę sobie i innym, spełnienia obietnic.....

wymęczone z fona....

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.