Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Marcin_L

Jest okej

Rekomendowane odpowiedzi

Tak,masz racje, chodzi mi o wielkie miasta w których byłem.

Nie dotarłem jeszcze do Italii...

narazie subiektywnie Wiedeń.

Pogodzę Was, Wiedeń to najpiękniejsze miasto byłych Austro-Węgier :P

Co do Wilna, to mają tam rzecz nie do pomyślenia dla przeciętnego Polaka, od 22.00 do 08.00 obowiązuje zakaz sprzedaży alkoholu w sklepach, musiałem odstawić flaszki przy kasie, a była 21.55 - służbiści :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wróciłem wczoraj z Londynu - fajna wycieczka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wróciłem wczoraj z Londynu - fajna wycieczka :)

Jaka atrakcja najbardziej Ci się spodobała?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo było fajnych miejsc, ale najbardziej chyba Borough Market (zaraz obok stacji London Bridge) i Natural History Museum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fanko, I tak pewnie skończy się na Nutramigenie.. Pamiętaj o rozszerzaniu diety, pomimo alergii. I lekach. Ja zawaliłam sprawę i mam syna niejadka z astmą i szeregiem alergii...

Edytowane przez zajacagnieszka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Fanko, I tak pewnie skończy się na Nutramigenie.. Pamiętaj o rozszerzaniu diety, pomimo alergii. I lekach. Ja zawaliłam sprawę i mam syna niejadka z astmą i szeregiem alergii...

staram się, ale okazuje się, że u nas też nie tylko mleko... banan... i prawdopodobnie lateks - wywaliłam materac i nagle zamiast 5-6 pobudek w nocy, są 2 - efekt, nie przyczyna - jest OK :)

Aż się boję wprowadzać kolejny produkt. Ale trzeba, bo przecież nie będzie wiecznie jadł owsianki z jabłkiem (ja już nie mogę patrzeć na to...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ok. Matura ustna z języka polskiego 36/40 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest podwójnie ok: Vive "pograło" z PSG, a Real "pograł" z Atletico :) Świetna sobota :)

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, to co zrobiło Vive w finale na dlugo zapadnie w pamięci...coś niesamowitego. Kto oglądał, ten wie. Kto nie oglądał - polecam obejrzeć powtórkę, żeby zobaczyć, jak wiara podnosi z kolan.

Jesteśmy najlepsi w klubowej Europie!

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielki sukces, gratuluję ale podnoszenie z kolan to pokazali siatkarze z Francją.0:2 i w 3 secie przegrywali.Wygrali 3:2

Edytowane przez smc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idę sobie z psem w obrębie strefy zamieszkania (przypomnę niezorientowanym: dopuszczalna maksymalna prędkość pojazdu: 20km/godz.). Jedzie jakiś typ ze (jak się później okazało) swoim nawisem naramiennym imprezowym (zwanym niekiedy przyjaciółką) - lat ok. 30. Wali prosto na mnie z 90 km/godz. (a jeszcze prościej - na mojego psa!). Ruchem torreadora uciekającego przed bykiem uniknąłem rozjechania cennych czterech liter. Typ zatrzymuje się i wychyliwszy pustostan bez szyi wrzeszczy: "Ty ch...u głupi, jak leziesz?!" Ja na to, powoli i spokojnie (pochwalę się - wręcz cedząc głoski): "Żeby dostać prawko wystarczyło zrobić loda instruktorowi, czy konieczny był cumshot doodbytniczy w twoją stronę?". Chyba mam dar przekonywania - typ podniósł szybę i odjechał. ;)

Edytowane przez Lincoln Six Echo

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Pada. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najcięzszy dzień (i noc) w pracy ever....W końcu się skończył!

Po prysznicu, przeszło zmęczenie i robię sobie śniadanko.

Jest ok.

Edytowane przez Angelo

Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idę sobie z psem w obrębie strefy zamieszkania (przypomnę niezorientowanym: dopuszczalna maksymalna prędkość pojazdu: 20km/godz.). Jedzie jakiś typ ze (jak się później okazało) swoim nawisem naramiennym imprezowym (zwanym niekiedy przyjaciółką) - lat ok. 30. Wali prosto na mnie z 90 km/godz. (a jeszcze prościej - na mojego psa!). Ruchem torreadora uciekającego przed bykiem uniknąłem rozjechania cennych czterech liter. Typ zatrzymuje się i wychyliwszy pustostan bez szyi wrzeszczy: "Ty ch...u głupi, jak leziesz?!" Ja na to, powoli i spokojnie (pochwalę się - wręcz cedząc głoski): "Żeby dostać prawko wystarczyło zrobić loda instruktorowi, czy konieczny był cumshot doodbytniczy w twoją stronę?". Chyba mam dar przekonywania - typ podniósł szybę i odjechał. ;)

Hehehe dobre :D muszę zapamiętać tekst. Niestety takich ćwoków dużo jeździ, widzę przynajmniej po centrum mojego miasta (ograniczenie do 20 km/h). Ale z dwojga złego coraz mniej ich jest.

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ok, dzisiaj ścieżka rowerowa na Wilanowie była praktycznie pusta biorąc pod uwagę sobotę i ładną pogodę, teraz pytanie czy wszyscy pojechali na marsz kodu? Po drodze widzieliśmy na rowerku Adama Szejnfelda, czyli nie wszyscy chyba ale zasadniczo bardzo ok. Na Wilanowie poziomek się najedlismy i znalazłem 100zl pierwszy raz w życiu :D

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłem 100zl pierwszy raz w życiu :D

Brawo :D mi się udało dwa razy w ciągu niespełna roku. Jest trzeci raz lecz nie potwierdze go bo wydawał mi się banknot z jakieś reklamy. Jeśli nie był to trudno, kto inny się wzbogacił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam tyle odwagi i zręczności, człowiek w kieszeni którego znalazłem ta stówę nawet się nie kapnął. Dopiero się uczę tego szczęścia w znajdowaniu...

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hardcore'owa jednodniówka w Brukseli zaliczona, aż chce się żyć  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie  :(

Był za to brawurowy parkour przez dworzec Bruxelles Midi aby zdążyć do autobusu na lotnisko Charleroi, który niestety okazał się przepełniony. Musieliśmy wziąć taksówkę, taryfiarz po tym jak upewnił się, że znamy tylko angielski zaczął rozmowę przez komórkę od "Salam alejkum"  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja prowadzę Stacje Kontroli Pojazdów i serwis (niektórzy z Was wiedzą smile.png )

Wykonujemy także usługi "sprawdzenie auta przed zakupem" i jak jest sporo roboty to także sam zakasam rękawy i pomagam rozładować kolejkę na stanowisko. Jakiś czas temu sprawdzałem auto którego właścicielem jak się później okazało był producent programu TVN Turbo Zakup Kontrolowany.

Po jakimś miesiącu ten sprzedający zadzwonił, przedstawił się i powiedział czym się zajmuje. Moje podejście do weryfikacji auta spodobało mu się na tyle, że zaproponował mi nagranie programu u mnie na stacji. Widać, że to nagranie również mu się spodobało, bo wczoraj ekipa była po raz drugi smile.png

Jest mi bardzo miło i mam mnóstwo satysfakcji, że ktoś w ten sposób docenił moją pracę smile.png

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miłe :) A kiedy będzie można obejrzeć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Gratuluję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.