Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Marcin_L

Jest okej

Recommended Posts

Guest tessio

Aaaaaaleś se pan narobił! ;)

PS Gratulacje! :)

Gratuluję niech rośnie ku radości rodziców

JACEK

pogratulować! Mamie Tacie w dalszej kolejności reszcie rodziny!

FORZA Robert!

Corvus - delektuj się chwilami snu małego. Będzie ich coraz mniej :)

Wojtek

Dziękuję za gratulacje (zupełnie niezasłużone z resztą :))

Tymczasem potomek bardziej męczy swoją mamę niż mnie. Do braku snu raczej jestem wprawiony, za to czasu coraz mniej :)

Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum.

13-08-2010

Mirek Kornaszewski

Guest Blaz

Gratuluję, tym bardziej że sam prawie równo dwa lata temu takie coś przeżywałem. :) Moja córka przyszła na świat 30.12.2006 o godzinie - uwaga! - 13.13. :) :)

Corvus gratuluję, niech się pociecha chowa dobrze :)

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Guest tryton

Gratulacje, niech sie dobrze nosi :)

W ciągu 2 tygodni zyskałem 4 kg masy mięśniowej  :blink: Wiem, że to brzmi nierealnie, ale waga nie kłamie. pamiętajcie - kurczaki to potęga! ;)

Guest Jash
W ciągu 2 tygodni zyskałem 4 kg masy mięśniowej :blink: Wiem, że to brzmi nierealnie, ale waga nie kłamie. pamiętajcie - kurczaki to potęga! ;)

Ja w 3 tygodnie skoczyłem 6 kilo. Niestety większość poszła w bebech. Ale miłość do browarka jest silniejsza niż piękny, wakacyjny kaloryfer :)

Poza tym skoro mowa w temacie "jest ok" - zamówiłem dziś Seiko Sumo i jestem mega szczęśliwy !!!

W ciągu 2 tygodni zyskałem 4 kg masy mięśniowej  :blink: Wiem, że to brzmi nierealnie, ale waga nie kłamie. pamiętajcie - kurczaki to potęga! ;)

Czystej masy miesniowej?to nierealne praktycznie.Chyba ze jestes genetycznie przystosowany na maxa,trzymales mega diete i zzerales dobrze skonfigurowane suplementy...

Guest Jash
Czystej masy miesniowej?to nierealne praktycznie.Chyba ze jestes genetycznie przystosowany na maxa,trzymales mega diete i zzerales dobrze skonfigurowane suplementy...

No tak z tego opisu wynika, że Tsuki jest..............robotem :blink:

Trener reprezentacji Polski w trójboju siłowym i kulturystyce Marek Kruszewski powiedział, że mam predyspozycje do kulturystyki. Z tego co czytałem to jestem mezotonikiem, więc geny są OK. Po staruszku - 50 lat na karku a wciąż w świetnej formie.

Suple - duuużo białka poza kurczakami i rybami [syntrax Matrix] + Animal Pak + HMB + BCAA+ batony białkowe Future gdyby mnie głód złapał. 

Ważny jest trening - zawsze daje z siebie 100% metodą Fiber Destruction/ Fiber Saturation.

Cel to 90 kg. do połowy roku. 

No to gratulacje,tyle ze skad wiesz ze zlapales 4 kilo suchego miesnia a nie np 2 a reszte tluszczyku?Nie jestem Bogiem silowni choc sam chodze od roku 4-5 razy w tygodniu i zdobycie 4 kilo suchej masy miesniowej w 2 tygodnie nadal uwazam ze to niemozliwe technicznie.Po prostu.Moge sie mylic ale to chyba do ksiegi Guinnesa sie nadawaloby..

Guest tomekk
Cel to 90 kg. do połowy roku. 

w tempie o jakim mowa rozumiem, że masz na myśli dopakować +90kg? :rolleyes:

Guest Jash

B) WRESZCIE DOSTAŁEM ROBOTĘ !!! I TO W BRANŻY !!! ALE SIĘ CIESZĘ :D

Guest Jash

Dzięki Panowie. Nawet nie wiecie jak się cieszę. Najgorsze***, że jutro mam szkolenie i nawet się nie mogę nawalić ze szczęścia B)

**** - czyt. w pozytywnym tego słowa znaczeniu, hehe.

Guest Blaz

Najpierw Sumo, potem Praca. Szczęśliwy ten Twój tydzień. :D Oby więcej takich. :) Gratuluję. B)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.