Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest Pagaj

Majstersztyki wystawiennicze w Allegro

Recommended Posts

To po co mi to pisał ? Był szczery przyznam. I po co miałbym to wymyślać niby bo nie rozumiem co miałbym zyskać na tym.

Piszę co się od niego dowiedziałem i tyle. A czy ty mi uwierzysz czy nie, zrób z tym co chcesz. 

Ten koleś dobrze wiedział co robił wystawiając. Klikając tak i biorąc "winę" na siebie tamten typ odzyskuj prowizje czy coś takiego

Płaci prowizję żeby ją potem odzyskać ? I ani grosza więcej ? Bo nikt mu nic więcej nie odda ,to on musi oddać wpłaconą kwotę,gdzie tu interes?

Piszę co się od niego dowiedziałem i tyle. A czy ty mi uwierzysz czy nie, zrób z tym co chcesz

Nie jest kwestią wiary ale wiedzy jak działa system allegro. Nie ma brania winy na siebie , jest za to odstąpienie od umowy którejś ze stron i dobrej woli obu stron żeby się dogadać jak sprawę uczciwie załatwić.

Waldek1988BDG, mechanizm wyłudzeń trochę inny, ale pewnie chodzi Ci promocję sprzed 2 lat (innej możliwości nie widzę).

http://www.dobreprogramy.pl/Kilkadziesiat-tysiecy-zarobku-w-chwile-Allegro-odzalowuje-nieprzemyslana-promocje,News,59589.html

Allegro nie powtórzy tego błędu więc i wyłudzeń z tego tytułu nie będzie.

Edited by M.Mike

Rolex? Omega? IWC? A może TAG? Do wyboru, do koloru! Sprzedający "dostał je z zagranicy" i zapewnia, że "Chyba nikt nie pozna, że to nie oryginał." :lol:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1390728

Najgorsze jest to, że wszystkie już ktoś licytuje, a o IWC nawet kilka osób się bije...

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

To smutne, ale popyt na takie podróbki nie maleje...

może się pomylił o jedno 0

Jego pomyłką było kupno "nowej japońska baterii Maxwell", która to przewyższyła 10-ktornie wartość tego "zegarka" :P

Edited by dodge66

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Koledzy, nie wklejajcie linków, tylko zdjęcia, zrzuty ekranowe etc. Potem linki już nie działają (przedmiot usunięty), a ja chciałem sobie przeczyścić kanaliki łzowe łzami śmiechu ;) 

KING TUTANKHAMEN - OKAZJA (http://allegro.pl/zegarek-nareczny-king-tutankhamen-okazja-i6631647636.html)

post-59751-0-89885100-1481493003.jpg

A tu kolejna okazja:

Zegarek PALJOT (http://allegro.pl/zegarek-paljot-661190-17-jewels-nakrecany-unikat-i5739644536.html)

post-59751-0-46095400-1481493388_thumb.jpg

"PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST

Zegarek

PALJOT 661190

17 Jewels

UNIKATOWY

... TAKIE OBIEKTY SĄ POSZUKIWANE I CENIONE PRZEZ KOLEKCJONERÓW NA CAŁYM ŚWIECIE."

No ja nie wątpię :D

Edited by GrzegorzS

....suuuuuuuuuuper   prooooooomocja ....w takiej cenie to i ze trzy sztuki bym kupił zanim podrożeją  :D  :D  :D

Oryginał z niewielką wadą - jest podróbką :D Mechanizm to chyba 7S26? :lol: