Zaenczkowski 516 #8776 Posted January 3, 2023 Dzisiaj kolega zegarmistrz wyregulował. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Daito 6066 #8777 Posted January 3, 2023 Godzinę temu, Zaenczkowski napisał(-a): Dzisiaj kolega zegarmistrz wyregulował. I jak się nosi? To kawał zegarka - trzeba mieć solidną łapę do niego... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Zaenczkowski 516 #8778 Posted January 3, 2023 11 minut temu, Daito napisał(-a): I jak się nosi? To kawał zegarka - trzeba mieć solidną łapę do niego... Dziwnie, ale nosi się bardzo wygodnie, nic nie kuje i nie przeszkadza. Biorąc pod uwagę to, że ja mam uszkodzoną rękę po wypadku samochodowym. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Daito 6066 #8780 Posted February 6, 2023 4 godziny temu, petruss napisał(-a): Świetny - tylko po co mu dali ten datownik???? 3 Share this post Link to post Share on other sites
alpaczino 44934 #8781 Posted February 6, 2023 Świetny - tylko po co mu dali ten datownik????To dodatkowa "6". Mnie się on na tyle podoba, że nawet podwójna szóstka mi nie przeszkadza. Pozdrawiam 0 Share this post Link to post Share on other sites
petruss 68105 #8782 Posted February 6, 2023 (edited) Na żywo razi mniej... Jak mam go w pracy, to datownik jest OK😀 Edited February 6, 2023 by petruss co by nie robić posta pod postem 6 Share this post Link to post Share on other sites
alpaczino 44934 #8783 Posted February 7, 2023 ... ale lumy na 5, 15, 25, 35, 45 i 55 poskąpili. Pozdrawiam 1 Share this post Link to post Share on other sites
EnE 55 #8785 Posted February 20, 2023 Cześć, ktoś miał już ten model w rękach? Jakieś opinie, pierwsze wrażenia? 7 Share this post Link to post Share on other sites
floyd 2949 #8786 Posted March 1, 2023 Zapytam, były jeszcze jakieś limitki u nas po za Balticusem ? 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Share this post Link to post Share on other sites
Sol 7259 #8787 Posted March 2, 2023 Baltic Sea, bo pewnie o to Ci chodzi, był drugą limitacją - stąd wyróżniony indeks "2" na tarczy. Niestety nie pamiętam w tej chwili co było pierwsze, ale gdzieś tutaj w wątku to było. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites
Krygo 19198 #8788 Posted March 2, 2023 Chłopy, jakieś czas temu skrobnąłem zapytanie do Steinharta czy nie uraczyliby mnie jakimś rabacikiem od wyjściowej ceny jednego z ich modeli (który swoją drogą tutaj został chłodno przyjęty ). Dostałem jasną odpowiedź odmowną bo "starają się zaoferować wszystkim klientom najlepszą możliwą cenę w zestawieniu z jakością". Faktycznie tak jest? Żadnych promek na ich stronie się nie uświadczy? 0 Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 49947 #8789 Posted March 2, 2023 18 godzin temu, floyd napisał(-a): Zapytam, były jeszcze jakieś limitki u nas po za Balticusem ? Baltic Sea był drugą limitką, pierwszą był bodaj Aquarius (2011 rok). I to tyle na ten moment, swego czasu Łukasz pisał, że projekt limitki nr 3 jest gotowy, ale... czas płynie i cisza w temacie. 2 godziny temu, Krygo napisał(-a): Dostałem jasną odpowiedź odmowną bo "starają się zaoferować wszystkim klientom najlepszą możliwą cenę w zestawieniu z jakością". Faktycznie tak jest? Żadnych promek na ich stronie się nie uświadczy? Prawda to. U siebie promocji nie robią. Jakieś symboliczne są cyklicznie na Gnomonie (ale to słaby biznes jak doliczyć cło i VAT). U nas też nie widziałem jakiś promocji na stronie Łukasza, ale zawsze możesz zapytać... 4 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
Krygo 19198 #8790 Posted March 2, 2023 (edited) Dzięki za info. Tego: https://www.steinhartwatches.de/en/ocean-39-metropole-champagne.html w Pl i tak nie ma. Trochę mam też awersję do ponownej próby kontaktu jak ktoś mnie olewa, więc co najwyżej w przyszłości będzie trzeba zabulić pełną kwotę Podoba mi się strasznie, ale mam nieodparte wrażenie, że nieco za wysoko się cenią. Edited March 2, 2023 by Krygo 0 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 89171 #8791 Posted March 2, 2023 7 godzin temu, Krygo napisał(-a): Dzięki za info. Tego: https://www.steinhartwatches.de/en/ocean-39-metropole-champagne.html w Pl i tak nie ma. Trochę mam też awersję do ponownej próby kontaktu jak ktoś mnie olewa, więc co najwyżej w przyszłości będzie trzeba zabulić pełną kwotę Podoba mi się strasznie, ale mam nieodparte wrażenie, że nieco za wysoko się cenią. Napisz do Łukasza maila ostatnio się nie udziela na forum ale może da jakiś mały rabat tutaj w Pl 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
inomarek 403 #8792 Posted March 2, 2023 Łukasz na maile nie reaguje, nie odpisuje proponuje telefon dzwonić a lepiej SMS. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Abonic 1600 #8794 Posted March 16, 2023 Dzień dobry 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sol 7259 #8795 Posted April 4, 2023 Najładniejszy Stenek? 12 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites
sviety 6290 #8796 Posted April 4, 2023 51 minut temu, Sol napisał(-a): Najładniejszy Stenek? Ładne kolory. A co jest o drugiej? Lancz??? 😁 0 Share this post Link to post Share on other sites
Sol 7259 #8797 Posted April 5, 2023 Zwykle jem o tej porze więc mi pasuje 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites
Amator87 485 #8798 Posted April 29, 2023 To jest tego typu zegarek który biorę na quada, do lasu z piłą, do łopaty :) itd i nie boję że się porysuje i zapaskudzi 5 Share this post Link to post Share on other sites
Sol 7259 #8799 Posted May 23, 2023 Ale tu ruch ostatnio Się nosi 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites