Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

Ale fotograf d*pa! :)

Jest na to rada - prześlij zegarek do mnie  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To rozwiązanie nie poprawi to jakości moich zdjeć :)

Zdjęcia oddam i oświadczę, że są Twoje  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia oddam i oświadczę, że są Twoje :ph34r:

Wyślij zwrotnie Speediego - też go skrzywdzę zdjęciem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie po prostu... monumentalne.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja:

post-1617-0-20770900-1488474037_thumb.jpg

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dziś z moja Omega w więzieniu.......

03cd57663bad7952a3676bf77bbb5f01.jpg

z 1916 roku i przerobionym na hotel. Almelo Holandia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowite zdjęcie, gratuluję.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje. Czasem się uda co iPhonem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyślij jako propozycja do kalendarza na następny rok.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, jak wygląda kwestia rabatów u AD? Wchodzę do Kurka, czy Jubitomu z ulicy, standardowo np. SMPc kosztuje 15k, czy można z tego coś jeszcze urwać? Czy jednak wymaga to posiadania karty stałego klienta? Jeśli można coś urwać to na ile chętni są schodzić z ceny? Trzymając się dalej SMPc, w Kraffie mają go za 12,9k, czy do takiego poziomu są w stanie w AD zejść z miejsca, czy przy tej półce cenowej raczej coś tylko symbolicznego dają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, jak wygląda kwestia rabatów u AD? Wchodzę do Kurka, czy Jubitomu z ulicy, standardowo np. SMPc kosztuje 15k, czy można z tego coś jeszcze urwać? Czy jednak wymaga to posiadania karty stałego klienta? Jeśli można coś urwać to na ile chętni są schodzić z ceny? Trzymając się dalej SMPc, w Kraffie mają go za 12,9k, czy do takiego poziomu są w stanie w AD zejść z miejsca, czy przy tej półce cenowej raczej coś tylko symbolicznego dają?

W Jubitomie dostaniesz ok. 10-12% od ręki, do 15% jeśli masz kartę.

W Kruku co do zasady tylko karta, ale to zależy od salonu - może uda się wyrwać 10% i założenie karty.

W Butiku Omegi przy SMPc raczej z ceny nie schodzą (choć pewnie są wyjątki), tylko ewentualnie dają jakieś gratisy.

W każdym z w/w przypadków: netocjować, negocjowac i ... negocjować.

Zawsze możesz też napisać np. do Sliwińskiego i tam dostaniesz pewnie ok. 15% bez problemu z dostawą kurierem gratis. A to też AD.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jubitom 15% bez karty z karta 10% i np bony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja :-)

post-19722-0-73013700-1488572054_thumb.jpg

"Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Jubitomie dostaniesz ok. 10-12% od ręki, do 15% jeśli masz kartę.

W Kruku co do zasady tylko karta, ale to zależy od salonu - może uda się wyrwać 10% i założenie karty.

W Butiku Omegi przy SMPc raczej z ceny nie schodzą (choć pewnie są wyjątki), tylko ewentualnie dają jakieś gratisy.

W każdym z w/w przypadków: netocjować, negocjowac i ... negocjować.

Zawsze możesz też napisać np. do Sliwińskiego i tam dostaniesz pewnie ok. 15% bez problemu z dostawą kurierem gratis. A to też AD.

Jubitom 15% bez karty z karta 10% i np bony.

Dzięki, brzmi to całkiem przyjemnie. U Śliwińskiego akurat SMPc nie widzę, a do tego będę w najbliższych dniach w Poznaniu, gdzie nie ma tego sklepu. Przede wszystkim zobaczę czy jest ona w ogóle dostępna i najważniejsze, czy po założeniu na rękę nadal będzie robić takie wrażenie. Dotychczasowe oglądanie przez gablotę trochę zmartwiło mnie, że wydaje się optycznie nieco mniejsza od mojego PRS 516, no ale nic nie zastąpi zobaczenia zegarka na nadgarstku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do 15% w jubitomie to od końcówki roku nie do końca chyba aktualne, podobno SG ponownie próbuje uszczelniać politykę rabatową..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy sobocie...

post-31778-0-69377200-1488610054_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SMPC jest znacznie mniejsza od PRS516 i przy sztucznym świetle może nie przypaść Ci do gustu, a zegarek wymiata ......

są rożnej wielkości PRS516, moja to T044.430.21.051.00 także ma tylko 1mm więcej, ale te srebrne żłobienia lunety w SMPc dodatkowo ją pomniejszają. Zegar widziałem wielokrotnie na żywo i co do jego "wymiatania" to jestem zasadniczo przekonany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śliwiński nawet jeśli nie ma aktualnie, to może zamówić. A tam może wyjść korzystnie. Zapytaj jeszcze u Nagela (Gdynia, jest sklep internetowy).

Co do przymiarki - to nie jest duży zegarek, ale wdzięcznie układa się na każdym nadgarstku. No i w sztucznym świetle nie odkryjesz, jaki jest świetny - na zewnątrz już tak :)

Genialny AR i świetnie zmieniająca kolory tarcza i bezel.

Moim zdaniem warto. Sam sue zastanawiam czy nie wrócić trzeci raz do tego modelu...

iP7

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi