centralny 3 #4451 Napisano 6 Lutego 2014 @grig<br />W satynie Wladziu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #4452 Napisano 6 Lutego 2014 Właśnie dzisiaj dostałem ta cymę, faktycznie piękna tarcza i świetny mesh, trochę trzeba zainwestować w kopertę i wymienić porysowane szkiełko, zastanawiam się tylko czy płaszczyzny koperty zrobic w lustrze czy satynowe jak oryginał?Jak psu j... Ty lubisz takie lustrzanki bez paprochu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #4453 Napisano 6 Lutego 2014 "Grig" satynowa była w oryginale ale połyska chyba bardziej będzie współgrał z meshem. Gdyby była satynowa dobrze zachowana z kilkoma ryskami zostawiłbym satynową ale jak ma sporo rys to bym ja wylizał na glanc, moja nie ma nawet jednej ryski ,słuchaj zawsze z satynowej można zrobić glanc i na odwrót to stal nie chrom z tym nie ma problemu , więc tylko Twoje widzimisię jest tu istotne 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedsiębiorca 0 #4454 Napisano 6 Lutego 2014 Najnowszy nabytek Omega De ville cal 1332 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #4455 Napisano 6 Lutego 2014 "Grig" satynowa była w oryginale ale połyska chyba bardziej będzie współgrał z meshem. Gdyby była satynowa dobrze zachowana z kilkoma ryskami zostawiłbym satynową ale jak ma sporo rys to bym ja wylizał na glanc, moja nie ma nawet jednej ryski ,słuchaj zawsze z satynowej można zrobić glanc i na odwrót to stal nie chrom z tym nie ma problemu , więc tylko Twoje widzimisię jest tu istotne Przekonałeś mnie, właśnie rozmawiałem z MWatchem i doszliśmy do tego samego wniosku, aktualnie Cyma przebywa w gabinecie odnowy kosmetycznej, wkrótce zdjęcia po kuracji . 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobuz1 3 #4456 Napisano 7 Lutego 2014 No dobra pochwalę się moim nowym nabytkiem- jeszcze przed spa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #4457 Napisano 7 Lutego 2014 Brzyyyyydal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #4458 Napisano 7 Lutego 2014 Nie brzydal! Bliźniak! Jednojajowy! Nareszcie I żeby nie było - najwyraźniej dorosłem na tyle, żeby sobie kupić Breitlinga. Ale nie byłbym sobą gdybym nie poszukał cudaka.Przedstawiam Wam Breitlinga Long Playing ref 9657, na Lemanii 1873 czyli werku znanego z Moonwatcha, tu dla niepoznaki opakowanego w Breitlinga. Fotki jeszcze nie moje, trzeba mu będzie znaleźć fajną bransoletę vintage. Jakieś propozycje?Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #4459 Napisano 7 Lutego 2014 @lobuz1klasa@Wasylkolejny piękny zegarek, uspokój się 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #4460 Napisano 7 Lutego 2014 spoko... wykorzystuję moment. I tak lada chwila Primabaleron wszystkich nas przygasi. I nie będzie to Sherpa... 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4461 Napisano 7 Lutego 2014 O... Breitling robił kiedyś ładne zegarki! Kto by pomyślał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #4462 Napisano 7 Lutego 2014 Tomku, miło popatrzeć na progres Twojej kolekcji. Nawet ostatnio zastanawiałem się, kiedy taki Breitling wyląduje w Twojej kolekcji. Widać, że to była kwestia czasu. Może jakiś vintydżowy mesh do niego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #4463 Napisano 8 Lutego 2014 Swietny zegarek Tomku! Widzialem go juz jakis czas temu ale nadal wzbudza emocje Gratulacje jeszcze raz! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #4464 Napisano 8 Lutego 2014 Bardzo fajny Brajtek. Ja bym do niego dal jakis wintydzowy pasek nie bransoleta i bedzie miodzio.Do mnie juz tez jedzie zegareczek, ale UC strasznie dlugo go cli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #4465 Napisano 8 Lutego 2014 Graty Tomasz! A skąd ty masz te zdjęcia? liczyłem ze pierwszy go pooglądam na żywo 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #4466 Napisano 8 Lutego 2014 Dziękuję panowie, Sneer, nie jest wykluczone, że na żywo zobaczysz go pierwszy, fotki mam od nadwornego szpiega. wintydżowy pasek swoją drogą, mesha rozpatrywałem, ale też musiałby być vintage, zwężający się. nie mam pojęcia, czy były jakieś dedykowane, bo przydałyby się maskownice. Szukam natchnienia...Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #4467 Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Muszę porozmawiać ze szpiegiem bo cos mi sie wydaje ze zaczyna przechodzić na druga stronę A NSA z maskownicami? Edytowane 8 Lutego 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1910 #4468 Napisano 8 Lutego 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4469 Napisano 8 Lutego 2014 Gratulacje! Ładnie zachowana, no i chyba nie gości tutaj często 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1910 #4470 Napisano 8 Lutego 2014 Dzięki Tarcza praktycznie ideał. Koperta do drobnej kosmetyki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #4471 Napisano 9 Lutego 2014 A NSA z maskownicami?to może mieć sens, choć nie wiem, czy Breitling korzystał z usług NSA 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #4472 Napisano 9 Lutego 2014 Gratki nowych nabytków, a zwłaszcza Memo i Longplaya 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #4473 Napisano 10 Lutego 2014 Takie cóś . Sorry za zagraniczny kurz 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #4474 Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) No i pozamiatales tym telewizorem - gratulacje! Jaki rok? Co w srodku ? Edytowane 10 Lutego 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #4475 Napisano 10 Lutego 2014 Świetny jest ten Heuer! Coś takiego mi się śni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach