inomarek 403 #2601 Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Mechaniku powinieneś właśnie chodzić po warzywa,a żonce wmawiać że chyba był nieurodzaj i zielenina cholernie droga. Edytowane 16 Lutego 2013 przez inomarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #2602 Napisano 16 Lutego 2013 no właśnie . Możesz to robić nawet dla zysku, a najlepsze okazy zostawiać dla siebie . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2603 Napisano 16 Lutego 2013 Ja tam bym na twoim miejscu i dwa razy dziennie się zony pytał czy nie ma w planach robić zupy jarzynowej albo jakiejś surowki gratuluje warzywniaka noi nabytkow! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #2604 Napisano 16 Lutego 2013 I nie wziąłeś? Przecież to model wart co najmniej 3 tysiące! A Junghans rzeczywiście super! Chyba zacznę kupować ziemniaki Chronofil nie robisz sobie jaj z tym Royalem?bo coś nie mogę znależć nic na temat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2605 Napisano 16 Lutego 2013 Nowy nabytek niby nic takiego ale cieszy 42lata na karku a ani razu na reku nie byl i tak pewnie zostanie I taki Zenicik sie trafil za 4dyszki Co prawda troszke brakuje mu do bycia pieknym ale cyka jak malinka 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3996 #2606 Napisano 17 Lutego 2013 łooo Panie śliczny Zenicik :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #2607 Napisano 17 Lutego 2013 Całkiem niczego sobie gratki 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2608 Napisano 17 Lutego 2013 Dzięki panowie. Jak ktoś by miał pierścień mocujacy szkielko do tego Zenitha to prosił bym o info. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #2609 Napisano 17 Lutego 2013 Ładne szczególnie zenicik fajny. Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #2610 Napisano 17 Lutego 2013 Ja tam bym na twoim miejscu i dwa razy dziennie się zony pytał czy nie ma w planach robić zupy jarzynowej albo jakiejś surowki gratuluje warzywniaka noi nabytkow!Ja też . A jakby pytała o co mi chodzi to odpowiadałbym "no co, dbam o zdrowie po prostu..." . Fajny Zenon . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2611 Napisano 17 Lutego 2013 Dzięki panowie. Jak ktoś by miał pierścień mocujacy szkielko do tego Zenitha to prosił bym o info. To raczej będzie problem, zeby znaleźć oryginalny pierścień. Trzeba coś kombinować - dobrać, dopasować. Warto, bo fajna sztuka! 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2612 Napisano 17 Lutego 2013 To raczej będzie problem, zeby znaleźć oryginalny pierścień. Trzeba coś kombinować - dobrać, dopasować. Warto, bo fajna sztuka! Na orginal nawet nie licze. Jak to mowia szukajcie a znajdziecie Naprawde jest w super stanie tarcza tylko troszke przybrudzona ale bez zadnych ubytkow czy pekniec! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 375 #2613 Napisano 17 Lutego 2013 A taka cytrynka się trafiła (jeszcze ciepła ).37 mm bez koronki w uszkach 20 mm , pozłacana kopertka 20 mic .Przejechałem szkiełko a pod nim tarcza indeksy i wskazówki jak z fabryki.Werk też ładniutki.Dołożę jeszcze uszczelkę , poprawię koronkę i zostaje w domku .Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2614 Napisano 17 Lutego 2013 Na orginal nawet nie licze. Jak to mowia szukajcie a znajdziecie Naprawde jest w super stanie tarcza tylko troszke przybrudzona ale bez zadnych ubytkow czy pekniec! Akurat tarcza to najmniejszy problem, bo porcelankę bez trudu umyjesz.Mysle, ze musisz sie udac do jakiegoś mądrego majstra i taki perscień Ci zaadaptuje. Z doświadczenia wiem, że nie jest to takie hop-siup, bo przecież musi się to dobrze zatrzaskiwać, ładnie pasować i mieścić pod deklem, ale dla chcącego... Powodzenia 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #2615 Napisano 17 Lutego 2013 Niczego sobie ta cytrynka. Gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2616 Napisano 17 Lutego 2013 Tak zrobie z wizyta u majstra! Ladna Cytrynka gratuluje! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5145 #2617 Napisano 17 Lutego 2013 Co, prawda nabytek trochę wcześniejszy, ale dzisiaj poskładany po odświeżeniu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viki_gte 1219 #2618 Napisano 21 Lutego 2013 Mój nowy nabytek .Certina automat 25-651 28J blue ribbon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #2619 Napisano 21 Lutego 2013 Fajna. Gratuluje nabytku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamS 0 #2620 Napisano 22 Lutego 2013 Ostatnio trafiłem na takiego cudaka. Nie mogłem powstrzymać się przed zakupem.Istny Frankensztajn - tarcza Omega (brak numerów i innych sygnowań, mniemam, że jakaś "pisanka", choć mogę się mylić): - stalowa koperta i dekiel IWC: - niestety koperta zacnej manufaktury w środku jest uszkodzona , bo ktoś zaadaptował ją pod mechanizm Tissota cal. 20 z lat 1934 - 1936: 0 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #2621 Napisano 22 Lutego 2013 A mi trafiło się takie cudo-ktoś próbował zrobic z kieszonki zegarek naręczny i nie wiadomo jak to teraz nosić.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tajtek 110 #2622 Napisano 22 Lutego 2013 Można nosić na nodze. Swego czasu były robione tego typu wynalazki dla lotników, którzy mieli taki zegarek założony na udzie. Tutaj, penie jak to napisałeś to jest prawdopodobnie pasówka do której wykorzystano tarczę kieszonki. Aby uniknąć skręcenia karku lub zwichnięcia ręki przy spoglądaniu na zegarek, trzeba będzie wymienić cyferblat. Fajny nabytek i sam bym nim nie pogardził 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starhidiamu 6 #2623 Napisano 22 Lutego 2013 obecnie modne średnice już niewiele się różnią od pasówek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #2624 Napisano 22 Lutego 2013 No właśnie ten Longin ma 45mm. bez koronki i bardzo ładnie "tyka" tylko gdzie szukać takiej tarczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 375 #2625 Napisano 22 Lutego 2013 A po kiego grzyba szukać?Najprostszy sposób przemalować tak by 12-ta wylądowała w miejscu obecnej dziewiątki i po ptakach.Zachował bym tylko jej fajny klimat a nie szukał wynalazków.Po prostu taka jak jest tylko z przesunięciem indeksów.Poszukaj lepiej większej koronki bo "toto" nijak ma się do tego rozmiaru..Kopertę przeszorować , werk wykąpać i przesmarować i fajna klimatyczna pasówka.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach