Master Yoda 2171 #4576 Napisano 21 Lutego 2014 Klimatyczny.....taki typowy ,na uzupełnienie, w pełnym tego słowa znaczeniu-VINTAGE 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4577 Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) No! No! Ładna sztuczka i cyferki zajebiaszcze na tym cyferblacie a to mój wynalazek na moim pokaźnych rozmiarów nadgarstku Edytowane 21 Lutego 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4578 Napisano 21 Lutego 2014 Gratulacje! Gdzie go kupiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #4579 Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) NO Artur Marvinek rewelka . Tarcza wyjechana , ma swój klimat.A ten antytrzapak - bajka . Szkoda ,że go nie widziałem .Gratki i pozdrawiam. Edytowane 21 Lutego 2014 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4580 Napisano 21 Lutego 2014 Marvin bardzo ładny, a ten Rolex to co? Sekundy nie miał? A mechanizm to ma? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #4581 Napisano 21 Lutego 2014 WitamGratuluję Marvina.Też sobie kiedyś sprawię zegarek tej firmy ale na razie muszę się zaopatrzyć w klasyki.Oto mój ponad 60-latek i bez incabloca ale przywrócony do życia.[/img] [/img][/img]Pierwszy raz widzę takie łożyskowanie ośki sekundowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4582 Napisano 21 Lutego 2014 Tissoty tak mają 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4583 Napisano 21 Lutego 2014 Dzięki za mile słowa :-)Tissot super, a takie rozwiązania jak najbardziej były stosowane. @lec - nabyłes złotego rolexa? Pochwal się a nie trzymaj tylko dla siebie! 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4584 Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) @lec - nabyłes złotego rolexa? Pochwal się a nie trzymaj tylko dla siebie! Artur!Jak tu się chwalić takim paździerzem, złota w nim tyle co na klamce z pałacu hrabiego von Dupentrenaz dawnego szczalnego okrąglaka na pl. Trzech Krzyży,miejscówki dla kochających inaczej. @xylog Ten typ posiadał tylko dwie "grabie" ( określenie wskazówek, swobodnie zmodyfikowane jak z translatora wujka G ) Przygnieciony chrabąszcz w kopertówie, to jak witaminowana i zdeptana z lekka, tabletka Pluszzzzzcza.Rozmiar 1600 jak pojemność rasowego silnika do jazdy w mieście,zamontowanego w puszce po sardynkach. Tem czasem wkurwa złapałem okrutnego, bo zakupiony sprzęcior do wizualizacji, gryzie się jak ciapki na klombie,nie chcąc współpracować z mym "patefonem",który sam w sobie jest jak sikor paździerzem. Nie pomaga i zwołany naprędce ani okrągły ni kwadratowy stół. Fotek natrzaskałem więcej ale nie chcą chodzić po sznurku. Nic to! nie zmogą mnie cholery. Edytowane 21 Lutego 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4585 Napisano 21 Lutego 2014 Jest tam to złoto, czy "nima"? Pokaż te fotki - nie bądź żyła!Bo wiesz, że Żyła kiepsko skoczył 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #4586 Napisano 21 Lutego 2014 Rolex paździerzem ????? Leszku nie masz serca, jak dla mnie jest przepiękny !!!! taki vintydz to moje marzenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4587 Napisano 21 Lutego 2014 Rolex paździerzem ????? Leszku nie masz serca, jak dla mnie jest przepiękny !!!! taki vintydz to moje marzenie Czekaj, nie wiadomo, czy go Leszek na kiercelaku nie nabył za czapkę śliwek, skoro tak go wyzywa 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4588 Napisano 21 Lutego 2014 A ja wam mówię, że on pewnie na werku wostoka. Albo inszej chińskiej bateryjki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4589 Napisano 21 Lutego 2014 Na Kiercelaku. to jednak nie, bo ten sławny przybytek już dawno nie istnieje. Różycki podupadł a kolesie z niego w większości handlują już na Bródnie w listopadową noc. Ostatnie śliwki wyrwałeś mi Artur z gardła i rodzicielkę ich wyrąbałem kuchennym tasakiem ze złości. Jedynie co pewne, to to, iż przegląd smarowanie i polerkę przeszedł i tym sposobem jedną "weryfikację" przeszedł. A i paska nie trza było wymieniać jedynie przegryść ostatnim zębem dodatkową dziurę, co by się utrzymał na tym moim lichym "wale kardana". Co do miejsca zakupu to trafiłem go od takiego "tyfusa" róg Brackiej i Trębackiej grosza nie szczędząc, bo rąsie mu siem częsły jak i mnie a może tylko pogubiłem nie pamiętając gdzie? Serducho zarówno sikorek jak i ja ma zdrowe i żadne insynuacyje mnię nie ruszom. Chodzi lepiej niż ja po ostatnim spotkaniu z ptakiem, czyli wywinięciu klasycznego orła na biedro w k**ewsko śliski poranek. Czas więc czyma i pewnikiem przyjdzie na dołożenie klisz do tego fotoplastikonu. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6409 #4590 Napisano 21 Lutego 2014 Rąsie mu się częsły, bo był człek w poczebie Rolsio jak się paczy. Cholerka, tak mówią w Krakowie, a ja jestem chłopak z Pragi! Szefuniu, gratulacje! Nieczęsty widok. Cieszy oczy. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4591 Napisano 21 Lutego 2014 No, to jak chceta, to mata a co mi tam! A opluwać,to ewentualnie se buty, jak siem co nie widzi. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4592 Napisano 21 Lutego 2014 i reszta z drobnych 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4593 Napisano 21 Lutego 2014 Czyli Xylog miał rację - stuningowany w stodole wostok No to żeś Pan zadał szyku! Gratulacje 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4594 Napisano 22 Lutego 2014 Teraz Lechu kup "se " futro :) -będzie komplet .......a i czapkę z karakułów 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4595 Napisano 23 Lutego 2014 Futro? Chyba, że z mysich cipek. Wszystkie koty z podwórka uciekają na mój widok.Także żadnego nie obedrę. Jak na wostoka to ten tiuning nie źle wyszedł.Mimo, iż w użyciu był ździerak a nie wichajster do polerowania paznokci. Co by nie gadać, kurunę ma, ma. Kaliber ma, ma. Złuta troszku ma, ma. I co mi chcieć więcej. Ciągnąć temacik Marvina, to i ja posiadłem drogom kupna takowego,dupersznyta, bowiem rozmiarem jest ciut większy od pestki ulubionej śliwki Artura. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4596 Napisano 23 Lutego 2014 Śliczny jest! Dużo ładniejszy od tego rolexa 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #4597 Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) No i nadejszła wielkopomna chwila - pierwsza Omega, rocznik 1972 Omega Automatic Geneve Day Date 23 Jewels cal. 1022 - zegarek po zabiegach SPA ulubionego forumowicza MWatcha , zegarek w oryginale, bransa omegopodobna. Edytowane 25 Lutego 2014 przez grig1970 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #4598 Napisano 25 Lutego 2014 No i nadejszła wielkopomna chwila - pierwsza Omega, rocznik 1972 Omega Automatic Geneve Day Date 23 Jewels cal. 1022 - zegarek po zabiegach SPA ulubionego forumowicza MWatcha , zegarek w oryginale, bransa omegopodobna. Świetny zegarek, doskonale leży na nadgarstku...szybka zmiana daty i dnia, spora koperta...automat...ten model był z paskiem w oryginale. mam identyczny, tylko z polskim dniami tygodnia... Gratulacje, pozdrawiam C. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #4599 Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) Kilkudziesięcioletni fake pasówka Mosera, 45 mm, 52 L2L, koperta aluminowa, stałe teleskopy, coś a la luma na indeksach, w środku raczej FHF 18,5''', nie wiem który typ, ze szlifowanymi pasami. Edytowane 25 Lutego 2014 przez mw75 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4600 Napisano 26 Lutego 2014 I samolocik :-)Nie mogę dociec, skąd się wzięła zajawka na te samolociki? 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach