chronofil 133 #501 Napisano 12 Listopada 2010 Panie Arturze moze cos takiego (zdjecie z All). http://img602.images...1316492390.jpg/ Nie postarzaj mnie - wystarczy Artur, bez "pana" No właśnie coś takiego miałem na myśli, pisząc o prostych cienkich wskazówkach. W tym z alle... nie jestem przekonany, czy obydwie wskazówki są z tej samej parafii - raczej nie. Ale nie gryzą się zbytnio 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #502 Napisano 13 Listopada 2010 Dziekuje Arturze - milo mi.Irek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 573 #503 Napisano 13 Listopada 2010 Uploaded with ImageShack.us a to mój nowy nabytek przy okazji może ktoś z Was wie z jakich lat jest mniej więcej ta Doxa ? pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #504 Napisano 14 Listopada 2010 Stylistyka wskazuje na lata 70-te, tylko te wskazówki....Na pewno nie od tego modelu, tu powinny być proste, wąskie i raczej czarne. PozdrawiamIko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sleza 6 #505 Napisano 15 Listopada 2010 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biernyl 1 #506 Napisano 15 Listopada 2010 Piękna minimalistyczna prostota, teraz musisz zlustrować szafę by odkryć, że nie dysponujesz odpowiednio dobrym garniturem pod tego Zenitha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sleza 6 #507 Napisano 15 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #508 Napisano 15 Listopada 2010 Piękny ten zenith! Serdeczne gratulacje! Jeśli tarcza w oryginale, to pięknie zachowany egzemplarz. Tylko pozazdrościć i niech Ci cyka 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #509 Napisano 15 Listopada 2010 Arturze, ja bym nawet poszedł dalej i powiedział, że on(czyli ten Zenith ) cudny jest... Jeżeli rzeczywiście nie był odnawiany, to tylko pogratulować tak pięknego nabytku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sleza 6 #510 Napisano 15 Listopada 2010 Wielkie dzięki,tarcza nie była reanimowana.pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #511 Napisano 18 Listopada 2010 Zenith piekny - bardzo elegancki u mnie dotarl i to juz zdjecie troszke podratowanego bylo tragicznie jek dotarl ale jeszcze troszke pracy zostalo ) taki brzydal z 70 tych z mojej ukochanej manufaktury - master mariner hpg deep sea:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #512 Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) przekozacki Edytowane 18 Listopada 2010 przez Krzysiek_W 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #513 Napisano 18 Listopada 2010 No, Rafale, ten to jest taki brzydki, ze aż ładny Gratuluję kolejnego cukierka 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #514 Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) Arturze, serdecznie dziekuje puki co robilem co mooglem samemu zalozylem tarcze nos, uzupelnilem ubtytki na sekundzie iwymienilem nieoryginalna mase na godzinie, zrobilem koperte pod oryginalne wykonczenie , zalozylem oryginalne szklo - tez musialem sie napolerowac -bo mialem ale uzywke, i uruchomilem gada - tzn. ktos zle wlozyl balans i zrypal pare krzywek na dacie - ale juz smiga - teraz aby gnal jak powinien nalezy mu sie solidne czyszczenie i smarowanie, oraz mocna polerka jedynego blyszczacego elementu koperty, poprawka czerni na wskazowce godzinowej:) jest tez u mnie nosowa czarna tarcza tego zegarka - deep sea, w drodze sekunda od tego kompletu, szukam nadal godziny i minuty oraz dysku dnia oraz daty czarne na czerwonym z pozycja na 3 h, jako ze dzien moge dokupic i wyslac do odmalowania (licze ze jednak znajde cos u mego majstra ) to zobacze i moze bedzie w wersji czarnej - chociaz szczerze mowiac pomarancz mi sie bardziej podoba, coz zobaczymy mam rozgrzebana piekna szerpe na stole i tez mial byc git a jak otworzylem nie ma czopa rotora-- naszcesie juz uruchomilem werk narazie w wersji manual:) - wiec znowu szukanie --- to sie chyba nigdy nie skonczy pozdrawiam serdecznie Rafal Edytowane 18 Listopada 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biernyl 1 #515 Napisano 18 Listopada 2010 Właśnie ten tandetny dizajn z lat 70-tych do mnie idealnie trafia Gratuluję nabytku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sleza 6 #516 Napisano 18 Listopada 2010 Gratuluję,bardzo ciekawy i nietuzinkowy nabytek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9089 #517 Napisano 18 Listopada 2010 Bomba 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #518 Napisano 19 Listopada 2010 Bomba I w dodatku z opóźnionym zapłonem. Pewnie za tydzień będę szukał podobnego CUDO! 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #519 Napisano 19 Listopada 2010 dzieki wielkie - ciagle trwaja prace - na stole juz tarcza deep sea, dyski dnia i daty zapasik oraz naszykowane do wysylki do zmiany koloru (te zapasowe) powoli zmierzam w kierunku deep sea:) ale sporo to zajmie inny swiezak prawie gotowy - jeszcze jedna czesc do werku - bo teraz musialem go chilowo puscic w modzie manual pozdawiam serdecznie Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #520 Napisano 19 Listopada 2010 o rany! dzisiaj chyba nie zasnę! koszmary będę miał przepięknie go zrobiłeś, gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #521 Napisano 19 Listopada 2010 Krzysiu - dzieki ale jeszcze nie skonczony - musze mu zrobic te nieszczesne montowanie rotora - ale genralnie bardzo mi sie podoba:)Chorowalem na ta wersje z malym obrotowym bzelem - 600 tez jet fajna ale jakos jednak bardziej mi sie podoba mniejszy wewnetrzy bezel pzodrR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biernyl 1 #522 Napisano 20 Listopada 2010 ło Jezusicku, toż on urodą wali po głowach większości nowych czasomierzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #523 Napisano 20 Listopada 2010 Piekna ta Sherpa,znowu bezsenne noce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #524 Napisano 20 Listopada 2010 A oto mój nowy nurek zegarek z lat 60 DIMETRON ,dosyć rzadki model . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #525 Napisano 21 Listopada 2010 Bardzo sympatyczna maszynka i widze ze world time -do tego bardzo ladna tarcza i stan bezela tez bardzo ladny a o to juz ciezko serdecznie gratuluje pozdrR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach