Robredo 21 #6326 Napisano 21 Października 2014 Wygląda mi na oryginał, ale wiesz... Jak cena Cię nie zabije to dawaj na pw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #6327 Napisano 21 Października 2014 O widzę, że jest seiko bull head. Datownik z "krzakami"? A tu mój stary z ang/ jap datownikiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 334 #6328 Napisano 21 Października 2014 Oooo takie to widzę. Jak mawia Czesio - zajebiaszczy !!!Jak dla mnie najładniejsza wersja kolorystyczna.Tylko czarny pasek mi tu nie pasi (oczywista to kwestia gustu).Ja bym tu zapodał krew - jak na sekundniku z białą nitką.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #6329 Napisano 21 Października 2014 Pasek oczywiście prowizorka i taki został bo brak czasu na hurtowy zakup a parę zegarków czeka w kolejce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq88 3 #6330 Napisano 21 Października 2014 Piękne te bullhead'y 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #6331 Napisano 21 Października 2014 Jak cena Cię nie zabije to dawaj na pw. Pewnie mnie zabije 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6332 Napisano 21 Października 2014 (edytowane) No, dobra! Gruen wyczyszczony jak buty na sumę!Błyscy aż blikuje po oczkach. Tera skośnooki bulterierdo gotowania jajekjest nawet i klaśny, że nie powiempierwszo.....a i kolorek przypominazgniłe kukułcze gniazdo cokonweniuje z krzaczkami. Ta stal Cyma to chyba odziedziczonaw ramach repasacji, po zegarowej wojnie wschód - zachód i cośkolwiek mi znanadziewica. Złota w złocie to jak nic, podjobka, bo bez lokalowej budy!Ja przynajmniejposiadam jakiekolwiek odzieniedla swej biduli. Filip papierowe Cipo komercyjnej cenieodstąpię. Robek znów ładne śtuki wytrzepałeś! Edytowane 21 Października 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #6333 Napisano 21 Października 2014 Gruen wybitny. Szachista dostał bana za wytknięcie błędu w pisowni, czy coś potem bluzgał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #6334 Napisano 21 Października 2014 Filip papierowe Cipo komercyjnej cenieodstąpię. A jaka ta komercyjna cena? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #6335 Napisano 21 Października 2014 Powitoł Towrzystwo zacne!Wrzucę co mi przyszło - akuratnie: Biję sie w piersiory, padam na kolanaTo moj pierwszy jest automatChoć sięm od nich wzbraniał Noszę dzień i drugi...Prawie tydzień mijaNigdy więcej nakręcania?Jak ja to wytrzymam 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nim Odues 16 #6336 Napisano 21 Października 2014 Jak Wam się podobają?Pytanie retoryczne :-)Biorę Gruena, Seiko i pierwszą Cymę! Jeszcze nikt w wątku nie napisał "biorę", więc są moje! ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #6337 Napisano 21 Października 2014 Zaraz Ci wyślę nr konta z kwotą do wpłaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #6338 Napisano 24 Października 2014 Właśnie odebrany od zegarmistrza.Opis SHOCKPROTECTED zwiastuje niespodziankę w środku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #6339 Napisano 24 Października 2014 Niby dlaczego? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #6340 Napisano 24 Października 2014 Materiał porównawczy przy chwili wolnego czasu zamieszczę w odpowiednim dziale.Niespodzianka to oczywiście wersja "firanki" z mechanizmem Felsa w środku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #6341 Napisano 24 Października 2014 465N czy coś innego? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
John Time 14 #6342 Napisano 24 Października 2014 Felsa 756 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #6343 Napisano 24 Października 2014 Felsa 756Zgadza się :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #6344 Napisano 24 Października 2014 Z racji tego że mój profil zbierania jakoś się zagubił, , udałomi się upolować takie piękne jak dla mnie Seiko. W tej chwili to mój faworyt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #6345 Napisano 24 Października 2014 I serce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #6346 Napisano 24 Października 2014 Bardzo ładne Seiko. Klasyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6347 Napisano 24 Października 2014 (edytowane) ja tu na napisach szeryfów nie widze... a tak na poważnie koperta troche odstaje stanem od tarczy, luma jest bardzo jasna, napisy baaardzo wyraźne - mi sie to wszystko gryzie, a miałem ringów kilkanaście (w tym w pięknych stanach) i mówię to bazując na jakimś tam doświadczeniu No właśnie ! Pietrek! To jak z tą bazą?Bo ja już i też nie czaję!Namieszałeś, namieszałeśi d*pę w troki zwinąłeś...... i wygląda mi to tylko lub ażna biegunkę, "dochtorku".Raportuj dalej, bo publika czekawedle swego doświadczeniai może Ci uwierzymjak w ducha. @Frantz 70 "Ocean" fajny ale czy ty nie prowadziszmagazynu "krzyżówka"? No chyba, że to z krzyżowaneniespodzianki na"Helowyn" @Kwiatek Może tylko za stary już jesteśdo skakania z kfiatka na kfiatekco sądzić można po osobistej numeracji. Chyba, że w opcji Ci może nie znanejczyli:Góra dół, góra dół i uciekaj pszczółko. Sękacz jak Sękacz może i smakowity,gdybyś się na nim skupił a nie na mankiecie, bo owszem koszulka pewnikiem ładna i twarzowa. Ale, aleee! Tfu! Idź do pedikiurzystki i wytnij skórę,bo na pazurach stulejka Ci się robi! A przynajmniej mnie pazurki nie uwodzą. Mam nadzieję że Wilk, Zając czy też Franiopotraktują, to w kategorii żartu, bo sam jużnie wiem czym to może się dla mnie skończyć????? Edytowane 24 Października 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #6348 Napisano 24 Października 2014 (edytowane) no i co było robić....trzeba się znowu było schylić i podnieść...szkło musi być nowe bo zryte okrutnie i pożółkłe, ale reszta świetna w środeczku pracuje śliczna 40stka http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Zenith_40_0 Edytowane 24 Października 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6349 Napisano 24 Października 2014 No i patrzcie! Znów się schylił, puścił bąka i go nima! A my szkło liżem! Ech..... 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6350 Napisano 24 Października 2014 Ta i pewnie kupił we Szwecji ...bo mech się rzucił od północy.... Gratuluję Piotr! 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach