Jan M. Krawczyk 290 #11451 Napisano 25 Grudnia 2017 A ja nie wiem czy na te nasze „chorości” są jakieś odtrutki 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #11452 Napisano 27 Grudnia 2017 Na słonku po prawie 35-ciu latach w szufladzie...Heuer Regatta 134.603 "Pewter" 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #11453 Napisano 27 Grudnia 2017 Wygląda jakby był mało noszony nim trafił do szuflady, bo bransoleta i koperta też w bardzo fajnym stanie. Wysłane z mojego HTC 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #11454 Napisano 27 Grudnia 2017 Konkretna maszyna i ta bransoleta mam słabość do tego typu ogniw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sviety 6250 #11455 Napisano 27 Grudnia 2017 Mój spóźniony Mikołaj... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #11456 Napisano 27 Grudnia 2017 Na słonku po prawie 35-ciu latach w szufladzie...Heuer Regatta 134.603 "Pewter" l]Widzę, ze nie próżnujesz w zakupach na stary rok! Co raz to lepszy nabytek! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
45jk 1 #11457 Napisano 29 Grudnia 2017 Ten koleżka przyjechał właśnie z USA. Bardzo ładny stan - no i trudno uwierzyć, że (amerykańska) bransoleta nie była z nim od początku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #11458 Napisano 29 Grudnia 2017 Coraz więcej zwolenników Enicar`ów. Ciekawy, chyba takiego jeszcze nie pokazywano. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 221 #11459 Napisano 30 Grudnia 2017 To może ja pokaże swoje trzy wulkany! Enicar Sherpa Star dla niej i dla nich 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #11460 Napisano 30 Grudnia 2017 Tak myślałam i czekałem..."uderz w stół a nożyce się odezwą". Prawdą jednak jest, że coraz więcej osób kolekcjonujących tą markę. Fajnie bo naprawdę ciekawa. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #11461 Napisano 30 Grudnia 2017 E, tam fajnie. Jak więcej chętnych, to wyższe ceny )). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #11462 Napisano 30 Grudnia 2017 Ale jak więcej osób zbiera Enicary(to dobrze) to mniejsze zainteresowanie Delbanami(np.) Wysłane z mojego HTC 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #11463 Napisano 30 Grudnia 2017 A... Na tej zasadzie... Sprytnie . Mi Enicary bardziej leżą, ale tylko jednego posiadam, bardzo lubię. Te fajniejsze sztuki niestety zupełnie poza zasięgiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
As82 652 #11464 Napisano 1 Stycznia 2018 To korzystając z okazji i ja ze swoim się podłączę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #11465 Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Taki Universal Geneve Polerouter z micro rotorem sie trafil Edytowane 3 Stycznia 2018 przez maze123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #11466 Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Super:) Edytowane 3 Stycznia 2018 przez norbie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 290 #11467 Napisano 4 Stycznia 2018 Masz może zdjęcie tego mechanizmu? 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #11468 Napisano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Zdjecia mechaznizmu z tego konkretnie egzemplarza nie mam bo nie chce go niepotrzebnie otwierac. Swoja droga wskazowka sekundowa ruszyla po pierwszym poruszeniu zegarka i przez 24 godziny nie zauwazylem jakiejs wyraznej odchylki co jest naprawde niesamowite bo podejrzewam, ze zegarek bardzo dlugo nie widzial zegarmistrza. Zdjecie mechanimu ponizej z neta. Dlugo czekalem na Seamastera Calendar i wreszcie sie trafil w rozsadnych pieniadzach. Co prawda tarcza nie jest idealna (patyna i brud) i bardziej celowalem w model z data na godzinie 6 ale i tak cieszy. Na drugim zdjeciu Calendar ze starsza i zacniejsza bo zlota siostra i na bumperze Edytowane 4 Stycznia 2018 przez maze123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 290 #11469 Napisano 4 Stycznia 2018 Świetnie wygląda ten rotor. Jest taki po prostu... słodki Gratuluję wyboru i zegarka 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #11470 Napisano 5 Stycznia 2018 Dzięki dużej pomocy kolegi Tomka @Wasyla przy kupnie z Anglii oraz Jego mega cierpliwości przy odbiorze z pożal się Boże InPostu już w Polsce stalem się szczęśliwym posiadaczem kolejnego Marka. Tym razem to 176.0015. Poniżej zdjęcia zrobione dzis przez Wasyla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81383 #11471 Napisano 5 Stycznia 2018 Piękna Lemania. Gatuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #11472 Napisano 6 Stycznia 2018 UG Polerouter jakoś mało popularne są na forum, a szkoda Poluję na tę wersję (zdjęcie z sieci): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #11473 Napisano 6 Stycznia 2018 Zdjecia mechaznizmu z tego konkretnie egzemplarza nie mam bo nie chce go niepotrzebnie otwierac. Swoja droga wskazowka sekundowa ruszyla po pierwszym poruszeniu zegarka i przez 24 godziny nie zauwazylem jakiejs wyraznej odchylki co jest naprawde niesamowite bo podejrzewam, ze zegarek bardzo dlugo nie widzial zegarmistrza. Zdjecie mechanimu ponizej z neta. (...) UG Polerouter jakoś mało popularne są na forum, a szkoda Poluję na tę wersję (zdjęcie z sieci):Wydaje mi się, że zegarki są cienkie, jak na automaty, przez małe rozmiary wahnika, ale jak cienkie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #11474 Napisano 6 Stycznia 2018 UG Polerouter jakoś mało popularne są na forum, a szkoda Poluję na tę wersję (zdjęcie z sieci): Rzeczywiscie szkoda. A maja tez bardzo fajna historie. Nie wiem jak model, ktory ja mam ale ten, ktory ty pokazales byl zaprojektowany przez Geralda Genta. Tutaj fajny artykol o historii tego wyjatkowego modelu http://wornandwound.com/a-brief-history-of-the-universal-geneve-polerouter/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #11475 Napisano 6 Stycznia 2018 Dzięki dużej pomocy kolegi Tomka @Wasyla przy kupnie z Anglii oraz Jego mega cierpliwości przy odbiorze z pożal się Boże InPostu już w Polsce stalem się szczęśliwym posiadaczem kolejnego Marka. Tym razem to 176.0015. Poniżej zdjęcia zrobione dzis przez Wasyla.]Gratuluje! Widzę, ze konsekwentnie powiększasz swą już nie mała kolekcje Omegi! Oby tak dalej jesteś na Pieknej drodze! Może jakiś pre moon by zagościł?! Była by to taka wisienka na wciąż rosnącym torcie! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach