Jędrula.wawa 1327 #2976 Napisano 11 Marca 2018 A ty się nie uśmiechasz??? Uśmiecha się, uśmiecha. Tylko ogonem nie macha 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #2977 Napisano 11 Marca 2018 A ty się nie uśmiechasz??? Nikt mi nie robi zdjęć jak śpię, nie jestem stanie powiedzieć Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #2978 Napisano 11 Marca 2018 A widzisz... i błąd!Dobrze jest wiedzieć, czy miałeś szczęśliwą noc 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24285 #2979 Napisano 11 Marca 2018 wiosna... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 390 #2980 Napisano 11 Marca 2018 Takiego sobie znalazł dzisiaj w parku i był najdumniejszym psem w parku. Niestety odmówiłem zabrania patyczka do samochodu i obraził się 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #2981 Napisano 11 Marca 2018 On ma drwalskie zapędy, ja bym udostępnil mu możliwość kształcenia się w tym kierunku. Więcej spacerów!Swoją drogą, uszkodziły was kiedyś wasze zwierzaki? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelkaw 5 #2982 Napisano 11 Marca 2018 switch107 to chyba on :lol: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #2983 Napisano 11 Marca 2018 Schudł. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 390 #2984 Napisano 12 Marca 2018 A je dużo czy też przestał jeść? 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #2985 Napisano 13 Marca 2018 On ma drwalskie zapędy, ja bym udostępnil mu możliwość kształcenia się w tym kierunku. Więcej spacerów!Swoją drogą, uszkodziły was kiedyś wasze zwierzaki? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Uszkodziły? Ja swojego kiedyś przez przypadek przestraszyłam i rzucił się na mnie i chapnął w nos. Do dzisiaj mam bliznę po przejechaniu zębem po płatku nosa, ale nos cały i na swoim miejscu Plus oczywiście za każdym razem jak siedzę i jem coś dobrego to dostaje łapą po udzie... czasem zostają mi czerwone ślady a czasem pies zjada pół paczki czipsów razem ze mną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 762 #2986 Napisano 13 Marca 2018 Kot jak kot, jak ma dość zabawy, a właściciel dalej, to podrapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #2987 Napisano 13 Marca 2018 Mieszkałem z wieloma zwierzakami w życiu, więc przypadków też było sporo, jednak nigdy nie był to zamierzony atak, raczej odruch, nieopanowany strach, moja głupota, takie tam... Jeden incydent zakończony uszkodzeniem ciała właściciela, jednak wart opisania:Upodobałem sobie rottweilery, kilkanaście lat wszystkie moje psy były tej rasy. Kiedyś jednemu z nich, ogromnemu i bardzo silnemu chłopcu, moja zaprzyjaźniona pani wet przyniosła w prezencie z rzeźni (w której dwa razy w tygodniu badała mięso) ogromną, świeżutką kość wołową. Ten gnat ważył, jakby był odlany z betonu!!! Mój pies oszalał, podrzucał w powietrze i łapał, ledwo dając radę utrzymać w zębach, kręcił kółeczka, no 120% zapchlonego szczęścia. My się świetnie bawiliśmy i było radośnie. Póki pies nie dobiegł do mnie po raz kolejny, wyrzucił kość w powietrze i... nie utrzymał. Oberwałem tym cholerstwem w palec stopy. Złamanie paliczka, gips, krzywy paluch, kuśtykanie półtora miesiąca etc. I taka to historia pt: "jak psy groźnych ras ranią swojego pana". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #2988 Napisano 13 Marca 2018 Pies Szyszka wielokrotnie mnie użarł i podrapał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #2989 Napisano 13 Marca 2018 Szyszunia wygląda na niewinna Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #2990 Napisano 13 Marca 2018 Szyszunia wygląda na niewinna Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaTo jest mała wredna udawaczka. Codziennie na przykład też dwa razy udaje, że jeszcze nigdy nic nie jadła. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 869 #2991 Napisano 13 Marca 2018 Pies Szyszka wielokrotnie mnie użarł i podrapał Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNa tym zdjęciu wygląda jakby w tej chwili miała zamiar poraz kolejny :D 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #2992 Napisano 13 Marca 2018 Na tym zdjęciu wygląda jakby w tej chwili miała zamiar poraz kolejny :D"Napełnij kubeczek jogurtem albo pożałujesz" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 869 #2993 Napisano 14 Marca 2018 Bo my sie kochomy 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #2994 Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) A je dużo czy też przestał jeść?Gorzej. Je ile mu daję ale dawałem prawdopodobnie za mało, zwiedziony błędem na etykiecie puszki. Zalecają 0,9 puszki dziennie, ja dawałem 1 puszkę a ostatnio się zorientowałem, że wszystkie inne puszki tej wielkości zaleca się 1,5-1,8 dziennie dla tej masy psa. Wyrodny pan, psa głodził Edytowane 14 Marca 2018 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #2995 Napisano 14 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #2996 Napisano 14 Marca 2018 Nie wiem czy tu, czy w kulinariach? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #2997 Napisano 14 Marca 2018 Bardziej w kulinarich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2929 #2998 Napisano 14 Marca 2018 Dobry kocur , co to za rasa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #2999 Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) Tzw. Rusek, rosyjski kot archangielski... Piękny i przebystry oraz miły kot, ale idiota... Tu z ciotką... przyszywaną...: Edytowane 14 Marca 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3000 Napisano 14 Marca 2018 Kiniol, czemu idiota ? A tak na marginesie - zgadnij jak wołam na mojego kocura ? Kiniol Hi, hi.Poważnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach