pawelb29 802 #3476 Napisano 8 Lipca 2018 Po porannym spacerze ...Druga fotka sprzed roku ;-)Bokser nie na kanapie 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sn@p 910 #3477 Napisano 8 Lipca 2018 Od małego wpajane transparentne zasady 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4767 #3478 Napisano 8 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #3479 Napisano 8 Lipca 2018 Od małego wpajane transparentne zasady Bokser akurat łatwy do ułożenia nie jest. Za to pies świetny do dzieci. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 331 #3480 Napisano 8 Lipca 2018 Dzisiaj relaks... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sn@p 910 #3481 Napisano 8 Lipca 2018 Bokser akurat łatwy do ułożenia nie jest.Za to pies świetny do dzieci.Faktycznie posłuch ma tylko do mnie, żonie i córce wchodzi na głowę, zarówno w przenośni jak i wprost, ale nie spodziewałem się że taka siła, spryt i elastyczność drzemie w tej rasie. Wybicie ma jak koszykarz NBA. W odniesieniu do dzieci, potwierdzam powyższe, że jest doskonały, córka wyprawia z nią cuda. Miałem wcześniej jamnika, następnie labradora, ale bokser łamie wszelkie bariery ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #3482 Napisano 8 Lipca 2018 Idealny deserek na upały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #3483 Napisano 8 Lipca 2018 Faktycznie posłuch ma tylko do mnie, żonie i córce wchodzi na głowę, zarówno w przenośni jak i wprost, ale nie spodziewałem się że taka siła, spryt i elastyczność drzemie w tej rasie. Wybicie ma jak koszykarz NBA. W odniesieniu do dzieci, potwierdzam powyższe, że jest doskonały, córka wyprawia z nią cuda. Miałem wcześniej jamnika, następnie labradora, ale bokser łamie wszelkie bariery ;-) Szkoda tylko że rasa dosyć chorowita. Skakać , biegać , bawić się to żywioł boksera Jedno jest pewne , super towarzysz rodziny. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7600 #3484 Napisano 8 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12135 #3485 Napisano 8 Lipca 2018 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 279 #3486 Napisano 10 Lipca 2018 A mówi się, że żyją jak pies z kotem Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7600 #3487 Napisano 11 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 762 #3488 Napisano 14 Lipca 2018 Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4061 #3489 Napisano 15 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4767 #3490 Napisano 15 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #3491 Napisano 16 Lipca 2018 Szkoda tylko że rasa dosyć chorowita. Skakać , biegać , bawić się to żywioł boksera Jedno jest pewne , super towarzysz rodziny.Taki był mój : 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3492 Napisano 17 Lipca 2018 Pilnujemy takiego kociołka: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3493 Napisano 17 Lipca 2018 U siorki w odwiedzinach jestem i takiego gałgana mają na stanie, specyficzne to psiaki, nie dla każdego. Jakis czempion czy coś, półeczke chwały ma swoja heheheh Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #3494 Napisano 17 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #3495 Napisano 17 Lipca 2018 . To rozumiem, nordycka rasa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3496 Napisano 17 Lipca 2018 Hogg, jak byłem mały to zawsze się bałem takich psów Maja bardzo specyficzny wygląd i często widywalem je na kagańcu. Jaki charakter ma Twój psiak? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #3497 Napisano 17 Lipca 2018 (edytowane) Hogg, jak byłem mały to zawsze się bałem takich psów Maja bardzo specyficzny wygląd i często widywalem je na kagańcu. Jaki charakter ma Twój psiak? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka To przez złe filmy, zawsze gestapowców pokazywali z takimi psami. Nie mogli z jamnikami albo yorkami ? Edytowane 17 Lipca 2018 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3498 Napisano 17 Lipca 2018 (edytowane) Hogg, jak byłem mały to zawsze się bałem takich psów Maja bardzo specyficzny wygląd i często widywalem je na kagańcu. Jaki charakter ma Twój psiak? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaPrzecież widać, że słodziak To przez złe filmy, zawsze gestapowców pokazywali z takimi psami. Nie mogli z jamnikami albo yorkami ? Z cziłała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Lipca 2018 przez Szyszkops 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3499 Napisano 17 Lipca 2018 Cziłała (czy tam jakaś Chiuquacauqa, czy jak tam się to pisze ) to byłby zdecydowanie lepszy pomysł, a tak to mam traumę do końca życia z takimi psami, mimo, że ten nie wygląda na groźnego, to bałbym się pogłaskać Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #3500 Napisano 17 Lipca 2018 Bardzo zrównoważony, ale rodzice też z konkretnej krzyżówki (ojciec słowacka hodowla, matka z linii czeskiej) Dość mocny charakter, ale przyjacielski wobec rodziny baaaardzo. Dla nas słodziak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach