Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Najlepszy przyjaciel człowieka :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Małe myszki polne - mamę chyba koty zjadły bo te już w zasadzie zdychały na poboczu - 2 metry obok były jeszcze trzy ale już nieżywe 

Taka przygoda na wczorajszej wycieczce rowerowej dookoła wsi 

post-68206-0-23839900-1465827013_thumb.jpg

post-68206-0-87759700-1465827022_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mnie odwiedził przedwczoraj bodajże taki oto turysta. Z małymi ranami. Posiedział odpoczął i odszedł w siną dal. Zresztą ciągle u mnie coś się dzieje. M-c temu dwa zajączki małe się zadomowiły ale już chyba znalazły swoją drogę w świecie bo ich nie widzę. Po roku od powieszenia dwóch budek na wiosnę w jednej pojawiła się rodzinka z małymi.

post-41580-0-22001000-1465827487_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to mój cwaniaczek

5397226_IMAG1394.jpg

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie juz od dłuższego czasu bylem ( bylismy ) na to przygotowany ale nie myslalem ze bedzie az tak ciezko, przed chwila wrocilem z lecznicy a musiałem tam sie udac aby uspic kota ktory byl z nami ponad 19 lat - dlugowieczny skurczybyk, pamietam jak mialem 13 lat i przynioslem go do domu z podworka na dloni taki byl maly i tak zostal z nami 19 lat, bez dwoch zdan - pelnoprawny czlonek rodziny, jedni zrozumieja moj bol, inni beda zdziwieni albo wyda im sie to moze smieszne, ale piszac to mam kluche w gardle i leca mi lzy

trzymaj sie tam Kuba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:(  łza w oku po utracie pupila to coś zupełnie normalnego 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki Panowie

taki był z niego miglanc jak był jeszcze piękny i młody :)

post-81121-0-45590200-1468956837_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie juz od dłuższego czasu bylem ( bylismy ) na to przygotowany ale nie myslalem ze bedzie az tak ciezko, przed chwila wrocilem z lecznicy a musiałem tam sie udac aby uspic kota ktory byl z nami ponad 19 lat - dlugowieczny skurczybyk, pamietam jak mialem 13 lat i przynioslem go do domu z podworka na dloni taki byl maly i tak zostal z nami 19 lat, bez dwoch zdan - pelnoprawny czlonek rodziny, jedni zrozumieja moj bol, inni beda zdziwieni albo wyda im sie to moze smieszne, ale piszac to mam kluche w gardle i leca mi lzy

trzymaj sie tam Kuba...

Bardzo współczuję :( zarówno ja, jak i moja kobieta od zawsze uważamy że pies czy kot to prawdziwi szczerzy przyjaciele. Ja mam dwa psy, a ona także już od wielu lat kotka Tofika. A utrata przyjaciela zawsze boli..

Na pocieszenie przesyłam mordki piesów. Trzymaj się ciepło!

20160701-185831.jpg

20160701-191039.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo współczuję :( zarówno ja, jak i moja kobieta od zawsze uważamy że pies czy kot to prawdziwi szczerzy przyjaciele. Ja mam dwa psy, a ona także już od wielu lat kotka Tofika. A utrata przyjaciela zawsze boli..

Na pocieszenie przesyłam mordki piesów. Trzymaj się ciepło!

to był prawdziwy i szczery przyjaciel, dziękuję za dobre słowo

Edytowane przez ecipeci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzymaj sie tam Kuba...

Wspolczuje, moja kotka ma tez 19 lat, ale jest jak na razie w pelni sil witalnych, jedynie co jej doskwiera to zeby. Niestety nie mozemy jej za bardzo pomoc bo w jej wieku narkoza to ryzko. A skubana jest niedotykalska, strasznie zadziorna jest. Ale jak na razie plot 1,5 m potrafi przeskoczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywar

Tak testujemy sprawnosc autofusa w lustrzankach :) naprawde ciezko jest trafic wbta ruda kule ;)

Start :)

post-76898-0-97054300-1469240352_thumb.jpeg

post-76898-0-15017400-1469240590_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna fotka! Każdy lewituje jak umie... 6e2671ec5b70050266316f63136ed82e.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz kot na plaży

b6d831dc49f0514d89d3b9d21370ff89.jpg

Sent from my E6653 using Tapatalk

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietne psiaki!

Mały John, i Irka kot :), jak był mały to taki skromny..teraz okulary mu kup, kocyk, czeresnie..;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

leniwe niedzielne popołudnie

post-41858-0-38273900-1469394732_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietne psiaki!

Mały John, i Irka kot :), jak był mały to taki skromny..teraz okulary mu kup, kocyk, czeresnie.. ;)

Nasz kot jest bez wątpienia największą czworonozna pierdoly  na świecie 

Edytowane przez irekm

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi