Picy 3332 #16227 Posted July 4 5 godzin temu, Domingo66i6 napisał(-a): No właśnie, na akcesoria nie chcą dawać rabatów. Nigdzie. Nawet stałym klientom Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W Apart mi pociągnęli rabat z karty klienta. Pasek i klamra 10% wskoczyło. 4 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 95462 #16228 Posted July 4 Godzinę temu, Picy napisał(-a): W Apart mi pociągnęli rabat z karty klienta. Pasek i klamra 10% wskoczyło. Ja brałem kiedyś zapięcie w zegarki zielona Góra i tak jak piszecie dostałem tylko właśnie sprawdziłem 6% na zapięcie a brałem u nich zegarek. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Picy 3332 #16230 Posted July 4 4 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Ja brałem kiedyś zapięcie w zegarki zielona Góra i tak jak piszecie dostałem tylko właśnie sprawdziłem 6% na zapięcie a brałem u nich zegarek. No u mnie było 10% na kartę do zapięcia i paska Zenith co już zrobili różnice 😜 1 Share this post Link to post Share on other sites
tommly 13412 #16232 Posted July 5 Ciagle tylko te HC i HC, a są inne fajne Lonżiny 👍 22 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 91011 #16233 Posted July 5 No niestety nie mój... 🤣 14 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 26093 #16234 Posted July 5 12 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): No niestety nie mój... 🤣 Skurczybyk jest ładny. 2 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Picy 3332 #16235 Posted July 5 Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): No niestety nie mój... 🤣 Ten kolor i bransoleta zmieniła kompletnie ten zegarek. Z takiego vintage vibe powstało coś w rodzaju powiedzmy future vibe. Ja chyba jednak wolę kremową tarcze ale ten wypust pokazuje jak kolor i bransoleta może zmienić styl. 6 Share this post Link to post Share on other sites
szumi 1201 #16239 Posted July 8 Wygląda świetnie ale wykonanie paska kiepskie. Musze innego dostawcę znaleźć. Był droższy niż te ostatnie czarne po 13 zł😅 13 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 26093 #16240 Posted July 8 24 minuty temu, szumi napisał(-a): Wygląda świetnie ale wykonanie paska kiepskie. Musze innego dostawcę znaleźć. Był droższy niż te ostatnie czarne po 13 zł😅 A nie lepiej się szarpnąć na fabryczną gumę? I spasowanko będzie i mikroregulacja się znajdzie A wgl to oem mesh jest super noś na nim a niebieskie kup sobie nato albo ericas originals 0 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
szumi 1201 #16241 Posted July 8 17 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): A nie lepiej się szarpnąć na fabryczną gumę? I spasowanko będzie i mikroregulacja się znajdzie A wgl to oem mesh jest super noś na nim a niebieskie kup sobie nato albo ericas originals fabryczna jest czarna, i tak średnio mi się podoba, czarna która wcześniej kupiłem jest super. nato pasków nie lubię. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Edmund Exley 9369 #16242 Posted July 9 Tego lata nie może zabraknąć w tym temacie mundialowego posta. Prawie każdy fan Longinesa wie, jaki zegar odmierzał czas na stadionie Wankdorf w 1954: Ale znacznie słabiej znany jest zegar na Ayresome Park w Middlesbrough, gdzie grano trzy mecze grupy D w 1966 roku. W wyskoku po prawej, jak sądzę, Eduard Małofiejew: 12 Share this post Link to post Share on other sites
Mirosuaw 41380 #16244 Posted July 10 W dniu 5.07.2026 o 17:13, tommly napisał(-a): Ciagle tylko te HC i HC, a są inne fajne Lonżiny 👍 Pewnie, że tak. 16 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 95462 #16247 Posted July 12 15 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
abir 10733 #16248 Posted July 12 19 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Share this post Link to post Share on other sites