Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

@rtur

Zegarek Klubowy 2012

Rekomendowane odpowiedzi

zatem cierpliwie czekamy.

przypomnijcie mi proszę w jakiej cenie miał być Vulcain Nautical? nie chcę przedzierać się przez kilkanaście stron tego tematu i poprzedniego też.

LORT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zatem cierpliwie czekamy.

przypomnijcie mi proszę w jakiej cenie miał być Vulcain Nautical? nie chcę przedzierać się przez kilkanaście stron tego tematu i poprzedniego też.

LORT

10k ale to były pobożne życzenia :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli do tamtego tematu zabrał by się ktoś taki jak Ty tzn: kompetentny, z pasją i jaśnie określonym celem, to myślę że cena byłaby do osiągnięcia i realizacja przebiegałaby sprawnie

podobnie w przypadku Zenitha.

..ale mówimy już o innym projekcie, chronograf nie jest moją ulubioną komplikacją, ale są piękne zegarki ją posiadające.

powodzenia

LORT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to ja jestem wstepnie zainteresowany.teraz czekam na konkrety :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też wstępnie się piszę; tylko kilka pytań:

a) ewentualnie kiedy pierwsza wpłata ( wersja optymistyczna)

:lol: na kiedy ewentualnie realizacja ( w przypadku gdy wszystko pójdzie zgodnie z palnem i nikt się nie pokłóci/ powyzywa itp.)

c) jak z kursem euro- ustalamy kwotę do 5k czy wg. euro od producenta ( raz miałem rozliczenie w euro i starciłem na różnicach kursowych 5-stówek....szkoda).

ale ogólnie.....dla mnie bomba pomysł!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena 5k to cena w wariancie najgorszym. Jeśli złotówka nie pójdzie mocno w dół pod koniec roku ( wtedy prawdopodobnie będziemy kończyć realizację)

to cena powinna być nawet poniżej 5000zł.

Co do szczegółów ciągle czekam na odp od producenta....nic nie przyśpieszę...choćbym bardzo chciał :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdradź chociaż tego producenta, bez komentowania

jajo można znieść :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdradź chociaż tego producenta, bez komentowania

jajo można znieść :rolleyes:

mam nadzieje ze Oris :)

Zodiac Z08801.Victorinox Swiss Army 241340(orange).Tissot Chrono Pr50Navy.

Orient Elite FET0H002B .Magrette Regattare 500M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje ze Oris :)

ale wiesz, że Oris nie robi kwarców i że za chrono tej firmy trzeba zapłacić 2x tyle co zakładany budżet :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wiesz, że Oris nie robi kwarców i że za chrono tej firmy trzeba zapłacić 2x tyle co zakładany budżet :rolleyes:

dlatego, dodałem na końcu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

Pod dłuższej przerwie od forum widze, że ostro ruszyło w temacie klubowego '12. I bardzo dobrze.

Propozycja zarówno pod względem finansowym jak i rodzajowym - pasuje.

Tak więc czekam z niecierpliwością na jakieś konkrety, projekty.

Jestem zdecydowanie ZA !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również zainteresowany, czekam na konkrety :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim przdiale cenowym przychodzi mi na myśl bardzo fajna niemiecka manufaktura: NOMOS! Manufakturowe werki w przystępnej cenie. A że zegarek klubowy, może wydaliby swoj Nomos 'club' dla nas jako Nomos 'klub'

http://www.nomos-glashuette.com/index.php?id=264

Jestem na nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Nomosem rozmawialiśmy już dawno temu, nie są zainteresowani naszym forum.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mialbym nic przeciwko gdyby sie okazalo, ze bylby to Ball.. chociaz kwarcow chyba nie produkuja?..

Edit: A moze Breitling?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Nomosem rozmawialiśmy już dawno temu, nie są zainteresowani naszym forum.

Szkoda, bo mają fajne czasomierze :) a co sądzicie o Muehle z Glashuette?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pewien ze jakość Nomos jest świetna,ale mnie osobiście wygląd tego co pokazuje się po kliknięciu na link "under 1200E" nie podoba się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pewien ze jakość Nomos jest świetna,ale mnie osobiście wygląd tego co pokazuje się po kliknięciu na link "under 1200E" nie podoba się.

Jasne, kwestia gustu i trudno będzie zidentyfikować taki zegarek, który się wszystkim podoba. A nomosy albo się podobają, albo nie. Są dość specyficzne. Moimi faworytami orisowskimi to n.p. chronoris i nurek 'maldives' pozoztale nie przypadly mi do gustu, mimo że nurki wydają się być całkiem solidne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba czekać co marcomartin, zaproponuje.Osobiscie mam nadzieje ze szybko,

Bo mam tu opcje kupna Glycine combat prawie nowy za $500, albo zegarek, który naprawdę podoba mi się i cenowo tez jest ok,Candino Planet Solar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba czekać co marcomartin, zaproponuje.Osobiscie mam nadzieje ze szybko,

Bo mam tu opcje kupna Glycine combat prawie nowy za $500, albo zegarek, który naprawdę podoba mi się i cenowo tez jest ok,Candino Planet Solar.

to tu masz nowego z mozliwoscią zaproponowania ceny (http://www.ebay.de/itm/Glycine-Combat-SUB-Diver-Automatic-Date-42mm-UVP-750-NEU-/230707179342?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item35b7382f4e) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale na ebayu chca E698 plus paypal+shiping.Nawed jakby się zgodził na E550 to i tak, mojego dealu raczej nie przebije($500 z wysyłka i opłata paypal) plus ten z ebay jest na branzolecie i bazel jest pomarańczowy, czyli średnio dla mnie.Szczerze im więcej o nim myślę tym bardziej się nad nim zastanawiam w tej cenie jest po prostu w py@#e zegarek.

1000wy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale na ebayu chca E698 plus paypal+shiping.Nawed jakby się zgodził na E550 to i tak, mojego dealu raczej nie przebije($500 z wysyłka i opłata paypal) plus ten z ebay jest na branzolecie i bazel jest pomarańczowy, czyli średnio dla mnie.Szczerze im więcej o nim myślę tym bardziej się nad nim zastanawiam w tej cenie jest po prostu w py@#e zegarek.

1000wy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

za paypal na niemieckim ebay placi sprzedawca a przesylka z oswiadczenia nie wiece niz 13E. Ale mam pytanie, bo nie kumam orisa. Maldives ma nakład 2000 stk. i znosi cisnienie do 30atm. a model Barrier Reef ma naklad 1000stk i tolerancje do 100atm a Maldives kosztuje o 300E wiecej od BR??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za paypal na niemieckim ebay placi sprzedawca a przesylka z oswiadczenia nie wiece niz 13E. Ale mam pytanie, bo nie kumam orisa. Maldives ma nakład 2000 stk. i znosi cisnienie do 30atm. a model Barrier Reef ma naklad 1000stk i tolerancje do 100atm a Maldives kosztuje o 300E wiecej od BR??????

Nie wiem o jakie oświadzenie chodzi,ale jak wybierasz Polske z listy, shiping jest E25.Z reszta oplaty są nie istotne w tym przypadku,bo i tak z ceny początkowej dużo nie zejdzie a jeśli nawet, to i tak pomarańczowy bezel i bransoleta odpada.

Co do orisow Barrier reef chyba ma kopete ze stali a Maldvies z tytanu, chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.