Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

@rtur

Zegarek Klubowy 2012

Rekomendowane odpowiedzi

skoro obecny chrono z metki kosztuje 12.500, a wersja valgranges prawie 20tys, to ten nowy myślę, że poniżej 15tys nie będzie kosztował (mówię o cenie z metki, a nie z allegro :) )

No właśnie...a my rozmawiamy o chrono za max 5tys....urealnijcie swoje sny! Zegarek będzie maksymalnie tak dobry jak pozwala nam na to budget!

Wszelkie marki prestiżowe/luksusowe - zapomnijcie nie w tych pieniążkach!, tak cięzko popatrzeć w cenniki zanim się coś chlapnie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marcomartin- czekamy z niecierpliwością! a tym że jeżeli coś nie wyjdzie a ty będziesz zbierał "razy"?!- nie przejmuj się KTOŚ MUSI :) - oczywiście żart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież nawet jak firma nie będzie super prestiżowa,

ale zrobi coś własnego, na bardzo wysokim poziomie wykonania i design przynajmniej jak w powyższym Candino

a dodatkowo będzie można wybrać za 1600 kwarca na bransolecie lub za około ~4500zł (1100E) włożą valjoux to zabawa może być przednia i gra warta świeczki

ważne, żeby bransoleta i pasek były już na wstępie w zestawie jak na zdjęciach Candino - zestaw musi przyciągać a nie być opcją za dodatkową opłatą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie jeszcze pomyślałem czy przy tym rozrzucie cenowym lepszym rozwiązaniem nie byłyby dwa automaty - jeden zwykły, drugi chrono zamiast kwarca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie jeszcze pomyślałem czy przy tym rozrzucie cenowym lepszym rozwiązaniem nie byłyby dwa automaty - jeden zwykły, drugi chrono zamiast kwarca

ale czy da się zrobić automat do 1600zł? np. 2824-2? (chyba tylko w wersji standard, ale za takie pieniądze nie można marudzić - w tissotach i certinach w tych kwotach też są standardy)

za 1600zł nurek limitowany, WR200m, automat, szafir - chyba najlepsza oferta na rynku :)

wg. mnie za 1600zł z ETĄ nie da się, ale jestem jak najbardziej przychylny takiej opcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość darekmp3

za 1600zł nurek limitowany, WR200m, automat, szafir - chyba najlepsza oferta na rynku :)

Za 900 są Gerlachy :)

Powodzonka życzę i dużo chętnych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 900 są Gerlachy :)

Powodzonka życzę i dużo chętnych :)

linijkę wcześniej wspomniałem o mechanizmie 2824-2, który jest "trochę" droższy od gołego chińczyka w Gerlachu

i nie ujmując temu drugiemu - wypisałbym się z klubasa z chińczykiem w środku (moje osobiste przekonania), bo gdybym chciał takiego taniego world-wide-made, to kupiłbym własnie wspomnianego Gerlacha (do którego nic nie mam - wręcz przeciwnie; i nawet zastanawiałem się nad kupnem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki w zwykłym automacie były już 3 klubowe...temat jest zamknięty. W tym roku chrono...bo chyba, że mamy cały czas stać w miejscu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki w zwykłym automacie były już 3 klubowe...temat jest zamknięty. W tym roku chrono...bo chyba, że mamy cały czas stać w miejscu ?

DAWAJ PRODUCENTA ALBO LINK DO FILMU!!!!!!!!!!! :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, współczuje :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) Jesteście niemożliwi :) ...najpierw informacja pójdzie do Zarządu Stowarzyszenia...bo to zarząd musi wyrazić wstępną zgodę na producenta.

Będzie dobrze nie pękajcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesteśmy ale to Twoja wina :)

rozbudziłeś wyobraźnie to teraz masz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pomimo wstępnego zainteresowania rezygnuje z zabawy - mam jednak inne plany zegarkowe na ten rok. Mimo wszystko trzymam Marcin kciuki, powodzenia. Będę bacznie śledził co tutaj powstaje :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pomimo wstępnego zainteresowania rezygnuje z zabawy - mam jednak inne plany zegarkowe na ten rok. Mimo wszystko trzymam Marcin kciuki, powodzenia. Będę bacznie śledził co tutaj powstaje :)

mały OT:

Michał nie poddawaj się -kwota nie jest duża ( w twoim przypadku) ; koszt około 3-4 przeglądów w autoryzowanych serwisach Twoich dotychczasowych nabytków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, Michał w tym roku kupuje kieszonkę tongue.gifcool.gifbiggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michałowi prócz dwóch planowanych zegarków ubzdurał się jeszcze pewien japoniec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zaśmiecajmy tematu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy siak ... zastanawia mnie co to za zegarek o którym mowa w temacie ... cały dzień chodzę i główkuję ...

"Zegarek którego prawdopodobnie nikt nie zna na forum" - ki czort ? To co to za firma? Manufaktura jakaś ?

Przecież przez to forum chyba wszystko się przelało jeśli chodzi o marki zegarkowe ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, trochę inne były wstępne założenia co do klubowego zegarka AD2012. Miało być coś z wyższej półki, a lądujemy na chrono z Valjoux... Kiedyś dawno funkcjonował taki temat wypracowań: "Jaki jest Twój ulubiony bohater i dlaczego właśnie Lenin?"... I chyba temat nie stracił na aktualności :)

Nie odbierajcie, jako marudzenie, ale to tak, jak pójść na niedźwiedzia, a ustrzelić pasącą się krowę.

Poczekam cierpliwie, az Marcin odsłoni karty. Może akurat będzie ok - trzymam kciuki

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie odbierajcie, jako marudzenie, ale to tak, jak pójść na niedźwiedzia, a ustrzelić pasącą się krowę.

Żeby zapolować na niedźwiedzia trzeba mieć strzelbę czyli odpowiednią gotówkę :) ...no chyba że każdemu się trochę dołożysz ze swojej kieszeni :) do tych 10-20k.

a tak poza tym to marudzisz... :)

"To jest miś na miarę naszych możliwości. My tym misiem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz miś, przez nas zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy siak ... zastanawia mnie co to za zegarek o którym mowa w temacie ... cały dzień chodzę i główkuję ...

"Zegarek którego prawdopodobnie nikt nie zna na forum" - ki czort ? To co to za firma? Manufaktura jakaś ?

Przecież przez to forum chyba wszystko się przelało jeśli chodzi o marki zegarkowe ?!

przez to forum nie przewinęło się nawet 20% marek zegarkowych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.