Bartek79 1698 #1926 Napisano 8 Października 2014 Bierz Patka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1927 Napisano 8 Października 2014 Kurcze ale jak to zonie wytlumacze? Roboty nie mam teraz hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7365 #1928 Napisano 8 Października 2014 No to faktycznie lipa. Niemniej wszystko i tak zależy of nastawienia malzonki;-) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5406 #1929 Napisano 8 Października 2014 Kurcze ale jak to zonie wytlumacze? Roboty nie mam teraz heheNo tak, jak nie masz roboty, to lepiej wziąć Rolexa niż PP. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7365 #1930 Napisano 8 Października 2014 No tak, jak nie masz roboty, to lepiej wziąć Rolexa niż PP. 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #1931 Napisano 8 Października 2014 seamaster.jpg Seamaster Aqua Terra 150 M Omega Master Co-Axial 41.5 mm Bardzo trudno było się z nim rozstać. Mam nadzieję, że szybko zagości na stałe na moim nadgarstku. super zegarek z omegii kupil bym ten i speed...prof.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1932 Napisano 8 Października 2014 No tak, jak nie masz roboty, to lepiej wziąć Rolexa niż PP. To nie tak do konca wlasciwie. Rolex to bylby po prostu zegarek na codzien, tool watch,nie dbam jakos szczegolnie ale i tez nie ignoruje faktu, ze mam zegarek na reku (co znaczy ze zlapalby pewnie pare rys). Patka napewno bym schowal do skrytki i moze przy odrobine szczescia bym nie stracil co juz mi sie podoba. A roboty nie mam bo mi sie nie chce chwilowo pracowac, wzialem sie za rower i nie mam specjalnie czasu. Ale zona zna inna wersje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #1933 Napisano 8 Października 2014 Kurczę, też bym chciał móc nie pracować bo mi się nie chce i do tego pozwolić sobie na Rolexa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1934 Napisano 8 Października 2014 (edytowane) Kurczę, też bym chciał móc nie pracować bo mi się nie chce i do tego pozwolić sobie na Rolexa Pracuje z domu, to tez praca. Mimo, ze na wlasny rachunek. Nie pracuje na etacie bo korporacje mnie wkurzaja (stalem sie anarchista chyba Edytowane 8 Października 2014 przez nash13 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #1935 Napisano 8 Października 2014 Czyli jednak pracujesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1936 Napisano 8 Października 2014 (edytowane) Czyli jednak pracujesz Owszem, 2 h dziennie polecam Edytowane 8 Października 2014 przez nash13 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1937 Napisano 9 Października 2014 (edytowane) Jakub daj "przepis" jak to zrobic , bo ja cos robie zle . Pracuje tez dla siebie ,ale teraz wychodzi 8 dni w tygodniu po 25h na dobe Edytowane 9 Października 2014 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1938 Napisano 9 Października 2014 Jakub daj "przepis" jak to zrobic , bo ja cos robie zle . Pracuje tez dla siebie ,ale teraz wychodzi 8 dni w tygodniu po 25h na dobe Irek wiecej potrzebujesz po prostu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1939 Napisano 9 Października 2014 Dzis po popoludniowej kawce odwiedzilem swoj ulubiony sklepik i oto rezultaty:A mnie zastanawia,co to za sklep który sprzedaje Rolexa na gumie ? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1940 Napisano 9 Października 2014 A mnie zastanawia,co to za sklep który sprzedaje Rolexa na gumie ?Ano takihttp://www.montresetbijoux.com/Kajdan tez maja do niego oczywiscie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1941 Napisano 9 Października 2014 (edytowane) Kajdan to oczywiście podstawa Rolex był/jest używany więc to wszystko wyjaśnia.Zadając pytanie sądziłem,że prezentują nowego na nieoryginalnej gumie. Dzięki za link Edytowane 9 Października 2014 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1942 Napisano 9 Października 2014 Kajdan to oczywiście podstawa Rolex był/jest używany więc to wszystko wyjaśnia.Zadając pytanie sądziłem,że prezentują nowego na nieoryginalnej gumie. Dzięki za link Prosze bardzo. Maja uzywane jak i nowe, czasem naprawde dobre ceny mozna trafic u nich jak i sie troche potargowac. Handluja zegarkami i bizuteria generalnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1943 Napisano 9 Października 2014 Szkoda tylko,że sklep nie jest w EU 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1944 Napisano 9 Października 2014 Szkoda tylko,że sklep nie jest w EU To chyba dobrze? Vat w szwajcarii to 8% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1945 Napisano 9 Października 2014 Zależy dla kogo 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #1946 Napisano 12 Października 2014 Do zielonego suba, to on nie ma startu. według mnie ma całkiem dobry start i jako jeden z niewielu rolków mi sie podoba 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #1947 Napisano 12 Października 2014 (edytowane) Ja powiem więcej.Milgauss, tylko z niebieską tarczą, jest rolkiem, który najbardziej mi się obecnie podoba. Edytowane 12 Października 2014 przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #1948 Napisano 12 Października 2014 Milgauss niejest zły ale dla mnie niema szans z AT skyfall z niebieska tarcza....Mimo tego ze niektórzy mówią ze mam manie na punkcie rolexa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #1949 Napisano 12 Października 2014 (edytowane) Wczoraj takie dwie Omegi: Po lewej Omega Speedmaster Broad Arrow GMT.Po prawej Omega Seamaster Aqua Terra London 2012. Niebieska tarcza obłędna, ale za całokształt wybrałbym jednak Speedmastera. Już byłem prawie zdecydowany. Gdyby nie dodatkowe 2% rabatu o które wałczyłem a których nie wywalczyłem to byłaby już moja W domu jednak po przemyśleniu zdecydowałem, że chyba kupię jednak mój pierwszy cel zegarkowy czyli Breitlinga Chronomata 44. On też byłby już mój gdyby była wersja w matowej stali. A tak jest niestety polerowany z taką samą bransoletą co wygląda średnio. Może wezmę na pasku, którego mam wynegocjowanego w dobrej cenie w A....? Gdyby kogoś interesowało moje nadgarstkowe Chronomata to mogę również wkleić. Za to moja żona nabyła sobie 2 zegarki, ale nie pytajcie jakie bo na forum są średnio mile widziane Edytowane 12 Października 2014 przez drm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7365 #1950 Napisano 12 Października 2014 (...) Za to moja żona nabyła sobie 2 zegarki, ale nie pytajcie jakie bo na forum są średnio mile widziane no zapodaj jakie... nie daj się prosić :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach