Jacek K. 1436 #1126 Napisano 13 Listopada 2014 Remy, dnia 07 List 2014 - 16:16, napisał:Jak zabezpieczysz Nanoprotektorem to możesz je polewać wodą, wszystko spłynie. Nie wiem jak to ma się do soli. Witam,ja z powodzeniem stosuję ten produkt >>> http://www.rossnet.pl/Produkt/Rubin-impregnat-do-obuwia-w-sprayu-400-ml,113699,6532,6270Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4386 #1127 Napisano 14 Listopada 2014 Ile razy Cię Piotrek na żywo widziałmem, zawsze miałeś buty z takim sposobem wiązania sznurowadeł Przyznaję, że to najlepsze sznurówki ever (a nie typ sznurowania : ) Wiązania? Jak to zawiązać niby? A tu napiszę dalsze wyjaśnienie.To specjalne sznurówki które stosuje Camper. Są z gumą w środku w związku z czym są bardzo elastyczne i jednocześnie mocno trzynają dzięki czemu nie trzeba sznurować butów nigdy tylko zakładasz i idziesz. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85362 #1128 Napisano 16 Listopada 2014 Takie się przed chwilą kliknęły. Jak myślicie dobrze je zakonserwować tym nano protectorem pokazym wyżej ? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #1129 Napisano 16 Listopada 2014 Kupiłem takie i też zastanawiam się czy potraktować je tym nanoprotektorem. W opisie jest że wykonane z zamszu olejowanego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1130 Napisano 16 Listopada 2014 Takie się przed chwilą kliknęły. Jak myślicie dobrze je zakonserwować tym nano protectorem pokazym wyżej ?Te same kupiłem przy okazji wieczoru kawalerskiego w czerwcu Długo będziesz czekał ? Mi po gorącym apelu zrobili w tydzień. Wygodne buty. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #1131 Napisano 16 Listopada 2014 A ja szukam teraz czegoś na rower... Chodzi o klasyczne buty do nosków, żadne SPD. Nie muszą być to specjalne buty dla cyklistów - mają się nie rozlecieć w ciągu najbliższych 12 miesięcy ktoś coś kojarzy? 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #1132 Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) Ja jestem zakochany w tych butach. Najchętniej kupiłbym wszystkie wersje kolorystyczne :-) . Buty leciutkie, dobrze wykonane ( te które mam 4 razy przeżyły pralkę ) i o fajnych retro wzorach. Niesłychanie zgrabne na nodze. Polecam. https://www.google.com/search?q=onitsuka+serrano&newwindow=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=rcs&biw=1366&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Qz1pVM-VGc7JOc7egMAE&ved=0CAgQ_AUoAQ Ale te mnie pozamiatały:http://www.drjays.com/shop/P1842423/asics/serrano-sneakers.html?utm_source=cse&utm_medium=shopping&utm_campaign=Asics%20-%20Men&utm_content=Footwear&utm_term=1842423%20-%20serrano%20sneakers&gwc_h=shoppingcom&CA_6C15C=600007120002591766 Widzie może gdzie ten konkretny model kolorystyczny w PL dostanę ? Edytowane 17 Listopada 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #1133 Napisano 17 Listopada 2014 A ja szukam teraz czegoś na rower... Chodzi o klasyczne buty do nosków, żadne SPD. Nie muszą być to specjalne buty dla cyklistów - mają się nie rozlecieć w ciągu najbliższych 12 miesięcy ktoś coś kojarzy? Będziesz w kapeluszu jeździł na tym Bicyklu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #1134 Napisano 17 Listopada 2014 Kupiłem takie i też zastanawiam się czy potraktować je tym nanoprotektorem. W opisie jest że wykonane z zamszu olejowanego. Fajne.Jak olejowane to pewnie nie bez powodu. Ja bym nic nie robił. Zanim się rozlecą to się znudzą i tak czy siak kupi się nowe :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #1135 Napisano 17 Listopada 2014 Będziesz w kapeluszu jeździł na tym Bicyklu ? Jak cie spotkam po drodze to tym kapeluszem w ciebie rzucę!...ale kaszkiet jest bardziej aerodynamiczny Ja mam takie Tigery: 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85362 #1136 Napisano 17 Listopada 2014 Te same kupiłem przy okazji wieczoru kawalerskiego w czerwcu Długo będziesz czekał ? Mi po gorącym apelu zrobili w tydzień. Wygodne buty. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu TapatalkaMyślę, że szybko, kupione w sklepie internetowym. To co Panowie użyć tego nano protectora bo nie wiem czy mam go zamawiać na allegro ?? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24688 #1137 Napisano 17 Listopada 2014 Nowy nabytek, AS Hannover: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1138 Napisano 17 Listopada 2014 świetne... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #1139 Napisano 18 Listopada 2014 Gratulacje Filip, bardzo fajne bootki Ja od kilku tygodni szukam dość intensywnie czegoś w podobnym stylu, ale w kolorze zielonej oliwy i niestety poza Cheaney nic nie znalazłem dlatego gdyby ktoś z kolegów widział, wiedział to będę wdzięczy za info 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24688 #1140 Napisano 18 Listopada 2014 Karol, najprościej (i najtrudniej) kupić jasne i zapatynować 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #1141 Napisano 18 Listopada 2014 wiem, ale to się wiążę z czasem (a zima za pasem) i sam chyba bym się nie podjął takiej operacji - choć może moje obawy są przesadzone? 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #1142 Napisano 18 Listopada 2014 @eye_lipBardzo ładne. Karol1302Sądzę że bez problemu znajdziesz osoby które wykonałyby patynację. Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #1143 Napisano 19 Listopada 2014 zaszalałam dziś : długo szukałam butów bez zamków, blaszek, łańcuszków i innych udziwnień. Ecco nie zawiodło, jak zawsze teraz pytanie: jak je zaimpregnować? najpierw tłuszczem do skór, potem impregnat w sprayu? czy pasta i impregnat? pomocy proszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #1144 Napisano 19 Listopada 2014 Fajne.Jak olejowane to pewnie nie bez powodu. Ja bym nic nie robił. Zanim się rozlecą to się znudzą i tak czy siak kupi się nowe :-)tez mam zimowe palladiumy, ale mnie obcierają, cholerniki jedne i nie wiem co z tym zrobić ;/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #1145 Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Napisz do specjalistów z multirenowacja.pl; poszukaj na ich blogu albo na blogu "mr Vintage". Miałem problem ze skórą w burgundowym kolorze- skóra była przesuszona i w niektórych miejscach łuszczyła się pasta. Nie chciałem nic zbyt ingerującego i polecili mi jakiś prodjkt który zadziałał. Wysłane z Tapatalk przez A1457 Edytowane 19 Listopada 2014 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #1146 Napisano 19 Listopada 2014 Czy ktos moze slyszal cos o butach marki TREDFLEX, warto kupic (chodzi i jakosc, nie o wyglad) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85362 #1147 Napisano 20 Listopada 2014 Buty przyszły tylko dalej nie wiem czy ten nano protector nie zaszkodzi 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #1148 Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) Nano od Tarrago? nie zaszkodzi... Jeśli to licówka, to ewentualnie lekko ściemnieje. Edytowane 21 Listopada 2014 przez vcore 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85362 #1149 Napisano 21 Listopada 2014 Niebieski nubuk. Zdjęcie stronę wcześniej . Tak Tarrago. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #1150 Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) Jeśli masz, to spróbuj psiknąć np na piętę. Skóry nie zniszczy na pewno, to łagodny środek. Jedynie może lekko pociemnieć. Mi się zdarzyło również, że licówka nieco zmatowiała (wymagała lekkiej polerki szczotką), ale na zamszu nie ma śladu. Edytowane 21 Listopada 2014 przez vcore 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach